Artık iyi bir ütü alma vaktim geldi. Elimdeki ütüm berbat 1 saatte 4 gömlek zor ütülüyorum. Eşimin gömlekleri zor ütüleniyor. Üstüne üstlük benim ütüm de berbat olunca benim için ütü yapmak işkence haline dönüyor malesef. Yaptığım araştırmalar sonucu delonghi 1865 kazanlı ütüsünü gözüme iyi gözüktü ama bu ütü hakkında en ufak iyi yada kötü bir kullanıcı yorumu bulamadım. Bu yüzden hala beklemedeyim. Delonghi nin buhar basıncı 5 bar sürekli buharı 120g/dk.
ikinci olarak vestel v-press 3000 kazanlı ütü. Yerli malının iyi olmadığını düşünürüz ama vestel hem fiyat olarak diğerlerinden çok çok uygun hem de kazan kısmını paslanmaz çelikten yaparak yüksek sıcaklıklardan zarar görmesini önlemiş. Yalnız buhar buhar basıncı 4.5 bar sürekli buhar 120g/dk
Yardım lütfen...
ikinci olarak vestel v-press 3000 kazanlı ütü. Yerli malının iyi olmadığını düşünürüz ama vestel hem fiyat olarak diğerlerinden çok çok uygun hem de kazan kısmını paslanmaz çelikten yaparak yüksek sıcaklıklardan zarar görmesini önlemiş. Yalnız buhar buhar basıncı 4.5 bar sürekli buhar 120g/dk
Yardım lütfen...