Demekki neymis kacan kovaniyormus ;)

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Iyi aksamalar kizlar,
Erkek arakadasim is yogunlugundan dolayi 2 haftada 1 hatta bu 1 ayi bile bulan bulama araligimiz var.. ustelik son tartismamizi burdan anlatmistim.seni istemiyorum demisti herkes yazmamami soylemisti , dediklerinizi yaptim yazmadim kendi sonra msj atti sonra gunlece aradi acmayinca yemin etti aramayacagim diye aklinca tehdit etti 2 gun dayandi benden cit yok.simdi 5 kez gene aramis, sorum su ki tekrat aradiginda acicam ve konusmak istiyorum sorunlarimi bana bu srkikde konusmasini istemedgimi hep ben pesinden.kosuyordum ariyordum ona gore iradrm daha zayifti.. yalniz ne konuscagimi toparlayamiyorum ..
Beynim.uyustu sanki cunku yaptigi gercekten beni cok incitti srni istemiyorum kelimesini kaldiramadim .. ama bunun icin bitirmekte istemiyorum kizginlikla soylendigini dusunuyorum ..
Hakliyken.haksiz duruma dusebilirim fevri davranislarim var sinirlenince gozum.hic bir sey gormuyor yanlis cumleler kullanmak.istemiyorum bana.lutfen.yardimci olur musunuz ???

Güzel ceza sevdim. aç ve sogukkanlılıkla konus derdının ne oldugunu sor ben ıstenmeyen kısıydım de en son konusdugumuzda bende ıstenmedıyım ınsanla konusmama kararı aldım de

Şaka yaptım :))) ilişkinize devam etmek istiyorsunuz madem benim önerim şu olacak: Konuşun ama hislerinizi çok açmayın gizemli ve umursamaz takılın biraz buzlar eriyene kadar. Eriyince de ipleri vermeyin eline

Sakinca konuş bakalım neler söyleyecek ve bundan sonra peşinden koşma aslaa

Senin karşında istediğin zaman istediğin sözleri söyleyebileceğin biri yok.
Hafızam sandığından daha güçlü.
Değerliysen ben değer verdiğim için ben değer vermezsem bir hiçsin ve istediğim zaman
seni umursamadığım gerçeğini bu bir kaç günde anlamışsındır değil mi?

Şimdi ben buyum, aynılarını yaparım diyorsan telefonu kapat ve numaramı sil hiç
aramadın sayarım.

Haaa yok hatalıyım affet diyorsan da o diline ayar vermeyi öğreneceksin!

Benim dilim anca bu kadar yumuşak oluyor böyle durumlarda kusura bakma

Hala konuşmadın mı konu sahibi .İlk konunu okuyunca bu kadar sabırlı olacağını sanmıyordum. Seninde hataların vardı . Kırgın olabilirsin ama fazla naz aşık usandırırmış . Kırgın olduğun yerden konuya başla istersen :)

Fevri davranışlarını azaltmadığın sürece telefonu açma.. unutma ki en çok bağıran en çok sinirlenen taraf hep kaybeder.. sakinliğini koruyan taraf kazanır.. sakin kalamayacaksan biraz daha süre ver kendine derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…