Kına Gecesi Demet Akalın Kına Gecesindeki Gül

Paradise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.436
3
116
İzmir
Kızlar Gördünüz mü bilmiyorum Demet Akalın Kına Gecesinde Kınadan sonra ele eldiven yerine güllü bişey takmıştı arkası lastikli böyle bişey nerde bulunur biliyor musunuz?

Kızlar Buldum Modellerini :}

Son düzenleme:
ya evet ne kadar hoş olmuş bende istiyorum, ama detaylı fotoğrafta yok internette :(

eminönünde var kızlar nikah sekeri kına malzemeleri satan yerde

eee izmir.de de vardır herhalde... belki başka değişik şeyler de vardır, dolaşmak lazım kemeraltını

573_11.jpg

dikkat ederseniz gülün altında peçete var kınayı peçeteyle sabitlemiş peçete düşmesin diye de güllü saç bağı gibi bişeyi de üzerine takmış çok özel bişey olduğunu sanmıyorum orada ki gül sadece peçetenin düşmesini engellemek amaçlı bençe

peçete değil bi ped var pamuk gibi bişey ve güle slikonla tutturulmuş.. ayy biri var demiş eminönne gitmem lazım havalar bi düzelsin kayınvalidemin ellerinden öperim :}

Bunlardan kına malzemesi satılan her yerde var artık. Arkadaşım kına gecesinde kendisine kırmızısını arkadaşlarına pembe ve beyaz renklerini verdi. Değişik bir şey, bence güzel.

internetde bir sitede var bende tv de izledim kına gecesını bence o site hazırlamıs eger sıte adı vermek yasak degılse pasturkey diye bir sıte hazırlıyor...bende daha önce görmüstüm kendime yapmayı düşünüyorum....

çok büyük bi organizasyon olmuş fesler falan tam sultanlar gibi olmuş ama organizasyonuda iyiymiş işte..

hakkaten handeyle kanka oldular iyice :}

ya kızlar bayıldım bende..bayıldım....ankarada bulabilirmiyim acep bunlarıııı...o keseler kadifeden ne şık ne orjinal olmuş ya dierlerinden ööö gelmişti artık....ya o hamam tasları çok şirindi yaw...bu güllerden bende istiommm bulan gören varsaa banada haber etsünnn..nüffeeen

valla istanbulda eminönünde var dediler ama kardan dolayı gidip bakamadım ki..

gidersem sorarım ankarada nerde bulabilirler diye

valla istanbulda eminönünde var dediler ama kardan dolayı gidip bakamadım ki..

gidersem sorarım ankarada nerde bulabilirler diye
ahh kuşummmmmmm çok seviniriiiiiiiiim çok Allah razı olsun öptüm çok:1hug:

Ben kemeraltına baktım cuma günü güllü kına eldivenleri için.
Bir yerde buldum. Ama çok büyüktü pek hoşuma gitmedi.
Birde gül değil de değişik çiçek gibi bişi yapmışlar.. bilmiyorumkismile
Ama araştırmalarıma devem ediyorum. Yarın öğle yemeğimde yine bakacağımzemuszemus

Ben kemeraltına baktım cuma günü güllü kına eldivenleri için.
Bir yerde buldum. Ama çok büyüktü pek hoşuma gitmedi.
Birde gül değil de değişik çiçek gibi bişi yapmışlar.. bilmiyorumkismile
Ama araştırmalarıma devem ediyorum. Yarın öğle yemeğimde yine bakacağımzemuszemus

aslında gül olması şart değil, kelebekler falan var, değişik durabilir.. ya gidemedim bir türlü kemeraltına :(

bence gelin normal kına eldiveni ile arkadaşları da bu gülleri kullansalar güzel farklı olur..

Back
X