Demet Akalın'dan Şahan'a cevap gecikmedi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Şahan Gökbakar, ALS hastalığı için başından aşağıya buzlu su döktürerek, Demet Akalın'a meydan okumuştu...

ALS hastalığı ile savaşmak amacıyla başlatılan buzlu su kampanyasına ünlü komedyen Şahan Gökbakar da katıldı. Şahan Gökbakar, Instagram hesabından paylaştığı videoda başından aşağı buzlu suyu boşalttı. Şahan Gökbakar, "Saffet Ulusoy'un okudugu meydanı kabul ediyorum, ALS hastalığına dikkat cekmek icin burdan Demet Akalın, Hidayet Türkoğlu ve Ata Demirer'e meydan okuyorum" notunu düştü. Demet Akalın'dan da Şahan Gökbakar'a cevap gecikmedi. Akalın'da ALS hastalığına dikkat çekerek Murat Boz ve İbrahim Tatlıses'e meydan okuduğunu söyledi ve buzlu suyu başına döktürdü.

Dünyanın En Zenginleri, Ünlüler neden buz dolu kovayı başlarından aşağı döküyorlar?
Ayrıntılar İçin: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/Ünlüler-neden-buz-dolu-kovayı-başlarından-aşağı-döküyorlar.746971/

Son düzenleme:
he heh :) zincir gibi işte. halkalar gitgide büyücek :) bağış çoğalacak ;)

Bir şeylere farkındalık kazandırmaya çalışıyorlar, ama bu "şey" als hastalığı değil maalesef.

Siz konforlu hayatınızda başınızdan aşağıya bir kova suyu boca edip ardından kikirdeyerek videolarınızı izleyen hastaların ve hasta yakınlarının acılarına yenilerini eklemiş oluyorsunuz.

100 ünlü böyle video çekmişse 2-3 tanesinin ağzından "bağış" kelimesi çıkmış; onu da ıslandıktan sonraki kahkahaları silip atmış..

Videoya ıslanma anını yansıtacağınıza bağış yaparak meydan okusaydınız birbirinize.

Neymiş soğuk su ile kendilerine şok yaşatmışlar da als hastalığının nasıl bişey olduğunu anlamışlar...

Als hastalığı bahanesiyle kendilerine eğlence çıkarmışlar, yazık...

Valla buna misilleme olarak filistinde çocuklar ölüyor diye bir eylem var bir kova kum döküyor lar bence en duyarli eylem bu israil insanlarin evlerini basindan aşağıya indiriyor ve nedense bu magazin maymunlari bu eyleme destek vermiyor ikiyüzlü riyakar bir eylem yada girişim olarak görüyorum

bende gereksiz buluyorum dünyada su imkanları kısıtlıyken ve dünyanın bir bölümü içecek su bulamazken ne gerek vardı suya başka bir şekilde de farkındalık yaratılabilirdi....tabiki hastalıklarında tedavisi parayla oluyor ve bazı insanların buna çokkk ihtiyacı var onlar için birşeyler yapılmalı mutlaka ama insan az düşünür yaptığım şeylerin ucu başkalarına dokunurmu diye iyice şova dönüşmüş herşey zaten bağış yapan o kadar azmış ki eğlence çıkmış bazılarına...

Back
X