Caddy Guru Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 8.170 2.002 448 Kocaeli 15 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #1 Ünlü şarkıcı eşi ile birlikte "Soma" için harekete geçti. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt Soma'da yaralanan ve hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine de yardım eli uzattılar. Demet Akalın yardım haberini Twitter hesabından duyurdu. Demet Akalın ve Okan Kurt kuru gıda ile dolu 2 tırı Soma'ya gönderiyor.
Ünlü şarkıcı eşi ile birlikte "Soma" için harekete geçti. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt Soma'da yaralanan ve hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine de yardım eli uzattılar. Demet Akalın yardım haberini Twitter hesabından duyurdu. Demet Akalın ve Okan Kurt kuru gıda ile dolu 2 tırı Soma'ya gönderiyor.
yebese Bebeğim olsun Allah'ım Kayıtlı Üye 7 Ekim 2010 211 14 48 İstanbul 15 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #2 helal olsun sana be kadın!!! seni sevmiyorum ama bu gibi durumlarda milliyetçiliğini takdir ediyorum. inşallah örnek olursun diğerlerinede.....
helal olsun sana be kadın!!! seni sevmiyorum ama bu gibi durumlarda milliyetçiliğini takdir ediyorum. inşallah örnek olursun diğerlerinede.....
betiii Guru Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2009 400 19 298 39 İstanbul 15 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy #3 Helall👏👏👏 bu haberi bende okudum. Takdir edilecek bir durum yapmış. Demet bildiğim kadarıyla yardımsever bir kişiliği var iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Helall👏👏👏 bu haberi bende okudum. Takdir edilecek bir durum yapmış. Demet bildiğim kadarıyla yardımsever bir kişiliği var iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi