O ozd Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2010 37 0 36 İstanbul 21 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ozd #1 Kızlar 5,5 aylık hamileyim kan ilacı olarak ferrum fort demir içinde magadyn kullanıyorum hangisinden bilmiyorum ama büyük tuvaletimin rengi çamur gibi oluyor ilaçları bırakmam gerekiyor mu doktoruna danışan oldu mu?
Kızlar 5,5 aylık hamileyim kan ilacı olarak ferrum fort demir içinde magadyn kullanıyorum hangisinden bilmiyorum ama büyük tuvaletimin rengi çamur gibi oluyor ilaçları bırakmam gerekiyor mu doktoruna danışan oldu mu?
J jalesel Guru Kayıtlı Üye 14 Kasım 2008 456 3 296 43 Siirt 21 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ozd #2 demir ilaclari idrarinda kakaninda rengini degistirir..bende kullanirken simsiyah bi renk aliyordu kakam..
demir ilaclari idrarinda kakaninda rengini degistirir..bende kullanirken simsiyah bi renk aliyordu kakam..
smsyh SusTuMmM.. Kayıtlı Üye 8 Eylül 2009 294 1 96 İstanbul 22 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ozd #3 bende kansızlık oldugu için ara ara içiyorum şimdi tekrar başladım doktorum sabah akşam iç dedi kabızlık ve renk değişimi var napıcam bilemiyorum
bende kansızlık oldugu için ara ara içiyorum şimdi tekrar başladım doktorum sabah akşam iç dedi kabızlık ve renk değişimi var napıcam bilemiyorum