Demir Eksikliği ve Kansızlık ameliyat için sorun olur mu?

Hayır şiş olması değil, burundaki c hattı ile burun ucu arasında oval bi geçiş olması gerekir bence doğal burunlarda. Yani o doktorun yaptıklarında direkt dümdüz bir geçiş söz konusu. Ben sırf bu yüzden elemiştim sadece söylemek istedim belki sizin hoşunuza bile gidiyor olabilir o geçiş. Bu forumda bence memnuniyetsiz olan herkesin en büyük problemi doktorların daha önceki hastalarını detaylı şekilde incelememiş olmaları. Çünkü ben memnuniyetsizlikleri görünce bile çoğu zaman bu zaten o doktorun tarzı bi burun neden memnun değiller acaba diyorum.
Ben de siz söyleyene kadar çok fark etmemiştim açıkçası ama dediğinizi anladım şu an :) 2 ay sonra yurt dışına taşınacağım için çok fazla seçeneğim kalmadı, Tevfik beyin işini de genel olarak beğeniyorum o yüzden biraz da çok sorun olmadıkça sonucu beğenmeye hazırlıyorum kendimi

Benim 8 Di değerim oldum, hiç problem olmaz demişti doktorum ama beraberinde başka sıkıntılar da varsa değişir tabiki. Tevfik bey geçen yıl 8-9 ay sonrasına veriyordu randevu şimdi sanırım kendi yerini açmış. Geçen yıl 8 bindi fiyatı şimdi ne kadar?
12bin olmuş bu sene malesef, neredeyse herkes 4-5 bin zam yapmış bu sene anladığım kadarıyla :/

Tevfik Sözen’in yaptığı burunlarda dudak üstünden C noktasına geçiş kısımları biraz yapay oluyor bilmiyorum dikkat ettiniz mi, burun tasarımınızı yaptırırken naçizane görüşüm o konuda fikrinizi bildirin sonrasında pişmanlık yaşamamak adına. Ankara’daki tüm doktorları ve yaptıkları burunlardaki her detayı ezberledim resmen artık 🤦🏻‍♀️
merhabalar ben de ameliyat için doktor araştırıyom.Burnumda kemik eğriliği var.3 doktora gittim ameliyat dişinda tedavi yok dediler.Burnumda düşme olduğu için estetikte olmalısın dendi. Bu konuda tedirginim burun deliklerim yandan bakılınca aşırı büyük ve burun ucu düşmüş.ameliyat sonrası önden görünen delikler ve yapay bir burun istemiyorum.Esin yalçınkaya ve Alper şenkal isimlerini tavsiye ettiler.Siz kimi önerirsiniz.arastırmalarınızdan yararlanmakisterim.

merhabalar ben de ameliyat için doktor araştırıyom.Burnumda kemik eğriliği var.3 doktora gittim ameliyat dişinda tedavi yok dediler.Burnumda düşme olduğu için estetikte olmalısın dendi. Bu konuda tedirginim burun deliklerim yandan bakılınca aşırı büyük ve burun ucu düşmüş.ameliyat sonrası önden görünen delikler ve yapay bir burun istemiyorum.Esin yalçınkaya ve Alper şenkal isimlerini tavsiye ettiler.Siz kimi önerirsiniz.arastırmalarınızdan yararlanmakisterim.
Merhaba 😊 Ben bir doktorda ilk erkek hastalara bakıyorum açıkçası. Çünkü kadın burnundan daha zor bana göre erkek burnu ve erkek burunlarını bile kaldırıp feminen görüntü oluşturan doktorların kadın hastalarına bakmadan uzaklaşıyorum oradan 😅 Esin Yalçınkaya buna en güzel örnek. Erkek burunları oldukça feminen ve gerek erkeklerde gerekse kadınlarda alın burun geçişleri çok iyi değil. Bana göre tabi, ben tercih etmezdim gidip görüşmedim de zaten. Diğer dediğiniz doktoru bilmiyorum açıkçası. Bu araştırma sürecinde öncelikle ameliyat ücreti olarak verebileceğiniz max limiti belirleyip o fiyata en iyi doktoru aramak sürecinizi oldukça kısaltacaktır bana göre. Ve tabi ki kbb ya da plastik cerrahi ayrımını da kesin kafanızda oturtursanız çok daha kısa sürecektir 😊

Back
X