Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi 7 ay öncesinde başlamıştım ve dökülmemi durdurmuştu.. 1 haftadan sonra etki etmişti..Kızlar demir eksikliğinden saçı dökülüpte durduran var mı demir eksikliği çıktı bugün bende ilaçlarla düzelir mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bi 7 ay öncesinde başlamıştım ve dökülmemi durdurmuştu.. 1 haftadan sonra etki etmişti..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bi 7 ay öncesinde başlamıştım ve dökülmemi durdurmuştu.. 1 haftadan sonra etki etmişti..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bende kansızlık yok ama sadece demirim düşük sende kansızlık var mıydı
Bende de yoktu sanirim canm zaten saci ilgilendiren kisim yanilmiyorsam ferritin. Benm ferritin braz dusuktu. Dgerlerine acikcasi bakmadm pek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar demir eksikliğinden saçı dökülüpte durduran var mı demir eksikliği çıktı bugün bende ilaçlarla düzelir mi
ben 15 yaşındayım akdeniz anemisi taşıyıcısıyım kansızlık bende hep var bu aralar fena artı ilaç kullanıyodum bırakınca oldu saçlarım baya azaldı yarın karar verdim kan tahliline gidicemama ilaç kullanınca saçlar toparlanıyor
Canım kansızlık tabiki döker saçları tedavi olmalısın tekrar çok geçmiş olsun
saol canım bugün kan verdim kesin kansızım biliyorum doğustan geliyorilaç yüklicekler bana kesin yine
saçlarım toparlansında başka bişey istemiyorum çok inceldiler :26:
Benimkilerde çok az ve çok ince seyreklikleri görünce üzülüyorum umarım toparlar ;(