Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Demir eksikliği

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

liladem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
59
2
48
Ankara
Kızlar demir eksikliğinden saçı dökülüpte durduran var mı demir eksikliği çıktı bugün bende ilaçlarla düzelir mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar demir eksikliğinden saçı dökülüpte durduran var mı demir eksikliği çıktı bugün bende ilaçlarla düzelir mi

Ben bi 7 ay öncesinde başlamıştım ve dökülmemi durdurmuştu.. 1 haftadan sonra etki etmişti..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bi 7 ay öncesinde başlamıştım ve dökülmemi durdurmuştu.. 1 haftadan sonra etki etmişti..

Ya canım çok sağol umarım benim de durur 😔

Canım bende kansızlık yok ama sadece demirim düşük sende kansızlık var mıydı

Canım bende kansızlık yok ama sadece demirim düşük sende kansızlık var mıydı

Bende de yoktu sanirim canm zaten saci ilgilendiren kisim yanilmiyorsam ferritin. Benm ferritin braz dusuktu. Dgerlerine acikcasi bakmadm pek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende de yoktu sanirim canm zaten saci ilgilendiren kisim yanilmiyorsam ferritin. Benm ferritin braz dusuktu. Dgerlerine acikcasi bakmadm pek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım benimde ferritinim azalmış umarım düzelir yakın bir zamanda teşekkürler :)

ben 15 yaşındayım akdeniz anemisi taşıyıcısıyım kansızlık bende hep var bu aralar fena artı ilaç kullanıyodum bırakınca oldu saçlarım baya azaldı yarın karar verdim kan tahliline gidicem ama ilaç kullanınca saçlar toparlanıyor

Canım kansızlık tabiki döker saçları tedavi olmalısın tekrar çok geçmiş olsun

Canım kansızlık tabiki döker saçları tedavi olmalısın tekrar çok geçmiş olsun

saol canım bugün kan verdim kesin kansızım biliyorum doğustan geliyor ilaç yüklicekler bana kesin yine saçlarım toparlansında başka bişey istemiyorum çok inceldiler :26:

saol canım bugün kan verdim kesin kansızım biliyorum doğustan geliyor ilaç yüklicekler bana kesin yine saçlarım toparlansında başka bişey istemiyorum çok inceldiler :26:

Benimkilerde çok az ve çok ince seyreklikleri görünce üzülüyorum umarım toparlar ;(

Benimkilerde çok az ve çok ince seyreklikleri görünce üzülüyorum umarım toparlar ;(

test sonucum geldi kanımda aşırı bir düşüklük yok 11 falanmış. 11.5 üstü normalmiş.. açıkçası çok şaşırdım 7 kadar düşük sayılardan toparladım kanımı hatta sanırım daha düşüktü.. saçlarım niye dökülüyor o zaman stresten falan heralde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…