Arkadaşlar merhaba benim sorunum aşırı yorgunluk halsizlik bir türlü aşamıyorum Demir eksikliğini geçen ay doktora gittim 6,7 dedi yanlış hatırlamıyorsam iğne verdi bi hafta boyuncu çok iyiydim resmen yaşıyordum ama ilaç bitince yine aynı lütfen bir çare
Demirin hapi var günde bi tane iciliyo ama sart degil hap... sabahlari uyaninca 3 yemek kasigi pekmez gün icinde 3 kasik pekmez aksam ve gece yatarken 3 kasik pekmez hapa ihtiyacin kalmaz bebekte pekmezden cok faydalanir kemiklerine iyi gelir kansizliga iyi gelir mutlaka yap sevmiyorum deme yedikce seviyo insan.
Arkadaşlar merhaba benim sorunum aşırı yorgunluk halsizlik bir türlü aşamıyorum Demir eksikliğini geçen ay doktora gittim 6,7 dedi yanlış hatırlamıyorsam iğne verdi bi hafta boyuncu çok iyiydim resmen yaşıyordum ama ilaç bitince yine aynı lütfen bir çare
O dert bende kendimi bildim bileli var. Sürekli yorgun halsiz ve uykusuz hissediyorum. Üstüne bide tansiyon düşüklüğü eklenince hayattan zevk alamaz hale geldim. Tabi bende aşırı derecede b12 eksikligi var. Ilk once hapini kullandim duzelmedi sonra 3 aylik igne kullandim. O süre zarfinda gayet iyiydim. Igneler bitti durum yine ayni