demir ilacı beni rezil etti yardımmm!!!

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
kızlar 4 gündür demir ilacına başladım.Gynoferon adı.iyi hoş da nasıl denir bilmem ki;çok afedersiniz büyük tuvaletim çok fena oldu.kabız değilim.ama öyle fena kokuyor ki,ölücem.böyle bişey hayatımda görmedim:26:bayılıcam artık o derece.nasıl anlatayım.resmen zehir.ben çıktıktan sonra en az iki saat o koku kalıyor.ne kadar havaladırsam da hikaye.henüz eşim varken olay olmadı ama bir gün olacak ve onun diline düşücem.bu fırsatı asla kaçırmaz.eşek öldü herhalde felan der mutlaka.:47:olurda dışarda felan yapsam toplumdan soyutlarlar beni.karantinaya bile alırlar:50:napcam ben ya.:50:benim gibi olan var mı?inşallah yoktur:45:

valla ne bileyim canım hiç başıma gelmedi bende kan ilacı kullanıyorum biraz kabızlık etkisi var ama hergün almadığım için sıkıntı yaratmıyor sen bu konuyu bir dr.na danış derim...

canım değiştir o ilacı zor bir durum ve uzun sürede kullanılacak bir ilaç sonuçta ve ortalama günde bir kez tuvalete girdiğini varsayarsak eşinin diline düşme olasılığın çok yüksek:52:kusura bakma okurkenden de çok eylendim benim eşim olsa daha ömür boyu kurtulamam dilinden :52: seninki yine iyiymiş.ben maltofer diye bir ilaç kullanıyorum gayet memnunum

bende de aynı durum var malesef, çok kötü bir durum, bir daha ki randevumda dr.a söylicem bakalım ne diyecek.

Solgar'ın da demir ilacı var. Onu kullanabilirsin. Bende gynoferon kusma yaptı, şimdi solgarla çok rahatım. Aynı ilaçlar sonuçta.

Ben de solgarın folik asidini kullanıyodum doktorum solgarın yalnızca ttarım bakanlığından onaylı olduunu bu yüzden önermediğini soyledi

yalnız değilmişim iyi bari azcık rahatladım.ilk hamileliğimde kullandığım ilacı hatırlayamıyorum bi hatırlasam koşup alıcam çünkü o zaman hiç sorun yaşamamıştım.dr uma sorucam bugün bakalım.rezil bi durum ya.yarın pazar eşim evde kesin rezil olucam:52:

ben feramat kullanıyorum öyle bir sıkıntım yok çok şükür..İlacı değiştirmek istediğini söylersin doktoruna:34:

Son düzenleme:
dr umla konuştum ilacı değiştirecez.içmiyorum şimdi.ay kendime geldim valla.o neydi yaa:27:

ama tatlım kan ilacı böyle şeyler yapar,bende kullanıyorum aynı sorun bendede var,çok ağır bi kokusu oluyo dışkının ama benim kan değerlerim düşmüştü ve doktor doğumda zorluk yaşamamam için düzenli kullanmamı söyledi,önce ben ve bebeğim,kokuyamı bakarım ben şuan:25:

Back
X