Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik istiyoruz ancak demir, magnezyum ve b12 düşük olduğu için ilaç kullanıyorum bu ilaçları kullanırken hamile kalırsam bir sorun olur mu korkuyorum
Bence sorun olmaz aksine vücudun hem toparlar hem depo yapar. Dahiliye yazdı sanırım size bu ilaçlari. Aklınızda olsun hangi ilaç yazılacaksa yazılsın doktora gebelik planladığınız bir dönemde olduğunuzu muhakkak söyleyin geçmiş olsun
Hamilelik istiyoruz ancak demir, magnezyum ve b12 düşük olduğu için ilaç kullanıyorum bu ilaçları kullanırken hamile kalırsam bir sorun olur mu korkuyorum
Ben kadın doğumcuya gittim direk kontrol amaçlı ve kan değerlerimede gebeliğe göre baksın eksikse vitamin versin vs diye b12 ferririn dvitamini vs hepsinden yazdı magnezyumda dahil bebek olunca sonuçta sende varsa beslenecek yani kullanmaya devam et