Demirtaş PKK kazanacak dedi 1 gün sonra pusu kuruldu

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
Demirtaş'ın "TSK kaybedecek, PKK kazanacak" açıklamasından 1 gün sonra örgüt Dağlıca'da pusu kurdu.
Haber Merkezi | 06.09.2015 - 22:01

Haberler » Politika

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin [URL='http://www.ensonhaber.com/demirtas.htm']Demirtaş
, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve hükümeti eleştiren çarpıcı bir açıklamada bulumuştu.

TSK KAYBEDECEK, PKK KAZANACAK

Berlin'de yaptığı konuşmasında "1 Kasım’da da zafer sözü veriyoruz" diyerek başlayan Demirtaş, "Halk karşısında bütün ordular çaresizdir. İşte Tayyip Erdoğan'ın sarayının ordusu ve polisi de. Yenildiler, yine yenilecekler." demişti.

1 GÜN SONRA DAĞLICA SALDIRISI OLDU
Selahattin Demirtaş'ın "TSK kaybedecek, PKK kazanacak" şeklindeki açıklamasının hemen ardından; PKK Dağlıca'da pusu kurdu. Çok sayıda askerin şehit ve yaralı olduğu ifade ediliyor.

Selahattin Demirtaş: Yenildiler yine yenilecekler

http://www.ensonhaber.com/demirtas-pkk-kazancak-dedi-1-gun-sonra-pusu-kuruldu-2015-09-06.html
[/URL]

tsk sizi yerle bir eder öyle basit değil efendi...

aynen demişin ya halk daha güçlüdür bu susan halk varya bir ayağa kalksa yok olursunuz

ayrıca bu uzun adam tsk yı kendine bağladı herşey onun elinde tsk yı bi bıraksa askeride yöneten o sende bunu çok iyi biliyorsun ve ondan bu denli saçmalıyorsun.

ve seni destekleyen hainlar bir gün o vicdanlarınız sızlar da ne acılar yaşattınız görürsünüz.

yok hala akp liler gibi at gözlüklerinizle dolaşacam diyorsanız elbette ilahi adalet var her bir şehit hakkını sizlerden alıcaktır.

tsk sizi yerle bir eder öyle basit değil efendi...

aynen demişin ya halk daha güçlüdür bu susan halk varya bir ayağa kalksa yok olursunuz

ayrıca bu uzun adam tsk yı kendine bağladı herşey onun elinde tsk yı bi bıraksa askeride yöneten o sende bunu çok iyi biliyorsun ve ondan bu denli saçmalıyorsun.

ve seni destekleyen hainlar bir gün o vicdanlarınız sızlar da ne acılar yaşattınız görürsünüz.

yok hala akp liler gibi at gözlüklerinizle dolaşacam diyorsanız elbette ilahi adalet var her bir şehit hakkını sizlerden alıcaktır.
Ac tavuk kendini bugday ambarinda gorurmus bunlarinki ac tavuk misali Baraji gectiler diye ambarda goruyorlar kendilerini yaziklar olsun bunlari meclise secenlere onlar ruya gorsun gerekirse ben bile giderim askere

Ac tavuk kendini bugday ambarinda gorurmus bunlarinki ac tavuk misali Baraji gectiler diye ambarda goruyorlar kendilerini yaziklar olsun bunlari meclise secenlere onlar ruya gorsun gerekirse ben bile giderim askere

bunları söyleme cesareti var oyları arttı yine artma ihtimali var ki bu çok acı heleki ülkem vatanım atatürküm deyipte oy verenleri bende anlamıyorum bu yüzden çoğu arkadaşla ters düşütüm ama olsun

benim hdp ye akp görüşüm değişmez.

bunun gibi partisinde katil barındıran bir parti ancak bu denli hadsizce konuşma yapar

demirteş kuklanın ta kendisidir.

Sadece kk ' da bunu yapan onlarca kişi var. Hala çekinmeden , vicdanını sorgulamadan , " Ak partinin tek başına iktidar olmasındansa , hdp ye oy veririm " diyenler utanıyor mu acaba ?
HDP iktidarda mı ki bunlar oluyor ?
iktidar olamamanın hırsıyla ona buna çamur atmak kimseye fayda sağlamaz.

bunları söyleme cesareti var oyları arttı yine artma ihtimali var ki bu çok acı heleki ülkem vatanım atatürküm deyipte oy verenleri bende anlamıyorum bu yüzden çoğu arkadaşla ters düşütüm ama olsun

benim hdp ye akp görüşüm değişmez.

bunun gibi partisinde katil barındıran bir parti ancak bu denli hadsizce konuşma yapar

demirteş kuklanın ta kendisidir.
ahh matmazel ortada dönen oyunlar varr ..

Ben bu yaşananların sorumlusu olarak hem hdp yi hem akp yi eşit derecede suçlu buluyorum

şehitlerimizin kanının akmasında ikisininde katkısı var

bu her iki partiye de oy vermediğim ve hiç bir zaman vermeyeceğim için içim rahat

biri alenen terorist biri bu olanlardan rant sağlama peşinde

kendi elleriyle barış süreci diye diye bu teroristlerin yapılanmasına göz yumdular

Son düzenleme:
akp seçmeni hdpye oy verdi,matematik ortada.Lütfen seçmeninizi doğru birşey yapıyorsanız buna inandırın size geri dönsün.Chp ve Mhp 'nin seçmeni neredeyse aynı kaldı.
İnat uğruna ,hırs uğruna canlar gidiyor.Hangi parti giden canları geri verecek.Hangi parti annelerine evlat kokusunu geri verecek.Maça götürmekle babasının yokluğunu yok edemezsiniz o küçücük çocuğun.

Back
X