Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben pek beğenmedim ya :uhm:
koyu çikolata tonları daha güzel olurdu bence :içelim:
cnm çok sağol kaydirigubbakcemile5 denedim her rengi mor,mavi,pembe,kırmızı ,platin sarı....kahve tonları hiç bana göre değil :bbo: zaten en uzun vadeli saç rengim 1 ay bakalım zaman hangi renklere sürüklicek beni kaydirigubbakcemile3 çok sağol içtenliğinden dolayı Şeniz
kuzummm çok yakışmış tenine de çok uymuş bence, güle güle güzel günlerde kullan inşallah![]()
canımm benimm süer olmuş saçların SÜPER!!çok begendim güle güle kullan çok yakışmışş:)
Ay tatlım bıcır bıcır olmuşun heeee....
Dipcik gibisin maşşşşaaaalllah. kötükedihüso
Zaten güzel olduğun için her renk yakışırdı sanırım. Ama ben siyah saçı, senin ten rengine çooookkkk yakıştırırdım şahsen. Bu da güsel ama... turuncu turuncu ....
bence saçın mükemmel olmuş ten rengine uyumlu ve yüzüne renk veren bir renk güle güle kullan
ben beğendim tenine yakışmış
ama bu saç rengi her kıyafete uymaz
daha çok siyah veya koyu renkler giyin derim ben:)
bence siyah olmaz bu renk çok hos olmuş ki ben bu rengin pek kimseye yakıştığını gormemiştim ama tenine çok güzel olmuş canlı durmuş koyu renkler soluk gosterir
cok güzel olmus ya yüzünü acmis resmen cok uymus sana canim benim
tek kelımeyle harıka bayıldım bu renge sanada cok ykısmıs canım masallah
Ben bu renge hastayım beyaz tenlılere de cuk dıye oturuyorşakkıdı
Perı kızı gıbı olmussun...
Meyra ya da cok yakısıyor hanı su Nazlı Ilıcakın gelınıkaydirigubbakcemile3 bı sen bı o baskasına bu kadar yakısmazdelikafadulden
Ben de denemıstım bır ara cok ıcıme sınmıstı 1 sene kadar kullandım ama yenıleyerek tabı sureklı bakım ıstıyor bılırsın..
Gule gule kullan canım SUPPPER dıyorum
çok iddalı bi renk cicim ama sana yakışmış güle güle kullan...
oldukça iddialı bir renk. herkese yakışmayan bir ton. ancak senin gibi beyaz tenli ve yüz hatları düzgün birine yakışabilecek bir ton.. o yüzden sana yakışmış.. güle güle kullan...