denemek yada denememek size kalmış CİNSİYET ÜZERİNE DOĞRULUK PAYI ÇOK YÜKSEK

reyhan21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
394
4
118
Diyarbakır
canlarım.......hamiş bacılarım belki daha önce duyanınız vardır.........dün gece nette azerbaycanlı hamiş bir arkadaşla tanıştım ve yazıştık cinsiyet belirleme üzzerine bir konu açmıştı çok ilgimi çekti onunla uzun uzun konuşarak bilgi aldım bu yöntemin orada çok yaygın ve doğruluk payının yaptıkları herkeste tuttuğunu anlattı....... ve sizinnle paylaşmak istedim...
SÜT ile cinsiyet testi.........

bardağın 3 te 1 i kadar taze soğuk süte sütün yarısı kadar idrarınızı ekleyin bir kaç dakika içinde süt çürüyorsa bebek kız çürümüyorsa bebek erkek dedi.......gece yarısı dayanamadım ve yaptım.........ÇÜRÜMEDİ:)))))benim oğluşum oluyo bende tuttu...baştan söyledim denemek yada denememek size kalmış........

işte sütle idrar birleşince çürür gbi olursa yani peltek peltek yani bozuk süt gibi olursa demek istemiş...doğruluk olabilir..
denemek lazım.hamişler denemeli bence.günah kısmına katılmıyorum.test yapıyoruz sonuçta:1:
reyhan be kaynatılıyor diye biliyordum ama sadece bekletmek yeterlimi???

işte sütle idrar birleşince çürür gbi olursa yani peltek peltek yani bozuk süt gibi olursa demek istemiş...doğruluk olabilir..
denemek lazım.hamişler denemeli bence.günah kısmına katılmıyorum.test yapıyoruz sonuçta:1:
reyhan be kaynatılıyor diye biliyordum ama sadece bekletmek yeterlimi???

mimoza canım süt taze ve soğuk olacak ............eleştiren hanımlar.....ben yazdım ister deneyin ister denemeyin.........sadece bilgi paylaştım....günahmı değil mi orasını ben bilmem isteyen yapar isteyen yapmaz........ hiç birinizi kırmak istemiyorum çok bilmişlik yapmanın manası yok burası bilgi paylaşım alanı dikkatinizi çekerim yazdıklarınızla dikkat öekme yeri değilllllll..............

Çok bilmişlik yapmıyoruz hanımefendi. Sözlerinize dikkat etmenizi öneririm :ssz:

dün gece akuyunca dayanamadım yaptım.süt bozulmadı.teste göre bozulmayınca erkek yazıyor.bakalım test doğru çıkıcak mı?yarın öğrenicem cinsiyetini.tabi kendini gösterirse bıcırığım:49:

:5:
dün gece akuyunca dayanamadım yaptım.süt bozulmadı.teste göre bozulmayınca erkek yazıyor.bakalım test doğru çıkıcak mı?yarın öğrenicem cinsiyetini.tabi kendini gösterirse bıcırığım:49:

Bakalım doğru çıkacak mı? Yarın öğrenince msj yaz. Ben herşeye baktım, herşeyi yaptım, heryerde erkek çıkıyordu, ama Dr. 12+0 da kıza benzetti. O kadar şeyde erkek çıkınca farkında olmadan inandırmışım kendimi, şok oldum:) Sen hiçbir şeye kaptırma kendini, yarın kaç haftalık olacaksın?

:5:

Bakalım doğru çıkacak mı? Yarın öğrenince msj yaz. Ben herşeye baktım, herşeyi yaptım, heryerde erkek çıkıyordu, ama Dr. 12+0 da kıza benzetti. O kadar şeyde erkek çıkınca farkında olmadan inandırmışım kendimi, şok oldum:) Sen hiçbir şeye kaptırma kendini, yarın kaç haftalık olacaksın?

17 haftanın içindeyim bayramdan önce gittim emin olamadı doktor bayramdan sonra bi daha bakalım dedi yarın gidicem inş.gösterir bebişim kendini inş.doktorumda görür artık hoooooppp hopppppp:emir_bebek::8:

Seninki doğru çıkarsa ben de denerim bu süt yöntemini ;)

ben hep erkek hissettim erkek çocuk istiyodum hep erkek belirtilerini yaşadım hiç midem fln bulanmadı aş ermedim yalnız ilk 3. ay çay içemedim şimdi içiyorum iştahım yoktu şi,mdi iyi durumda tatlıyı çok severdim ilk 3 ay tatlı yiyemedim şimdi yiyorum ama yine fazla degıl orta derecede.bakalım yarını sabırsıxlıkla beklıyorum canım ya.

Son düzenleme:
bunu akşama ben de denicem.mantıksız bişey gibi gelmiyor bana.kimyasal bi durum sonuçta idrar ile alakalı...doğruluk payı olabilir.Cinsiyeti öğrenen arkadaşlar yazsınlar lütfen merak ettimmmm :)) herkes için hayırlısını dilerim sevgiler..

Back
X