:2: Bence süt bozulmuyorr .erkek olanlar denemis tesadüfen kizi olanlar denesin birdeaaaa bizim sütlerde mi çakma yoksa...Azerbaycandan mı getirtsek sütü hım???![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:2: Bence süt bozulmuyorr .erkek olanlar denemis tesadüfen kizi olanlar denesin birdeaaaa bizim sütlerde mi çakma yoksa...Azerbaycandan mı getirtsek sütü hım???![]()
kızlar bende yaptımm doktor kızın olacak demişti ama sütte bozulmadı.demek bozulmuyor hiç kız erkek farketmiyor.:)))
çok merak ettim canım ayrıca günah diyenler Allaha şirk koşanlar günah olup olmadıgı bilmeden o günah bu günah deyip ahkam kesiyorlar böyle kişilere asıl günah...moralini bozmaaaaaa:)canlarım.......hamiş bacılarım belki daha önce duyanınız vardır.........dün gece nette azerbaycanlı hamiş bir arkadaşla tanıştım ve yazıştık cinsiyet belirleme üzzerine bir konu açmıştı çok ilgimi çekti onunla uzun uzun konuşarak bilgi aldım bu yöntemin orada çok yaygın ve doğruluk payının yaptıkları herkeste tuttuğunu anlattı....... ve sizinnle paylaşmak istedim...
SÜT ile cinsiyet testi.........
bardağın 3 te 1 i kadar taze soğuk süte sütün yarısı kadar idrarınızı ekleyin bir kaç dakika içinde süt çürüyorsa bebek kız çürümüyorsa bebek erkek dedi.......gece yarısı dayanamadım ve yaptım.........ÇÜRÜMEDİ:)))))benim oğluşum oluyo bende tuttu...baştan söyledim denemek yada denememek size kalmış........
Artık yapamaz kimse ablamimoza canım süt taze ve soğuk olacak ............eleştiren hanımlar.....ben yazdım ister deneyin ister denemeyin.........sadece bilgi paylaştım....günahmı değil mi orasını ben bilmem isteyen yapar isteyen yapmaz........ hiç birinizi kırmak istemiyorum çok bilmişlik yapmanın manası yok burası bilgi paylaşım alanı dikkatinizi çekerim yazdıklarınızla dikkat öekme yeri değilllllll..............