- 27 Mart 2019
- 85
- 36
- 88
- Konu Sahibi Blackmoonn
-
Biraz araştırdım ve kenzül arş duasını buldum onu okuyacağım ben inşallah. Siz de bakın isterseniz. Bir de hacet namazı kılıp o şekilde dua edebiliriz. Allah dualarımızı kabul etsin inşallahBnde faydalanmak isterim
7ayetel kursiyi nasıl uyguladinizBenim maddi manevi hayatımı değiştiren her gün çok içten 7Ayetel Kürsi ve her cuma yasin okuyup, düzenli namaz kılmak ve sadaka vermemle olmuştu. Çok garip bir şekilde üzerimde ne kadar kötülük, bela, çirkin insanlar, nazar varsa gitmişti.
Ruhen de çok rahat hissetmiştim. Arınmış gibiydim, çok güzel olaylar da gelmişti başıma. Bu sayede hayatıma yeni bir sayfa açmıştım. Hepiniz zaten biliyorsunuz Ayetel Kürsi faziletlerini de sadece söylemek istedim
Kenzül arş uygulama si nasilBiraz araştırdım ve kenzül arş duasını buldum onu okuyacağım ben inşallah. Siz de bakın isterseniz. Bir de hacet namazı kılıp o şekilde dua edebiliriz. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Çok teşekkür ederim paylaştığınız içinBenim maddi manevi hayatımı değiştiren her gün çok içten 7Ayetel Kürsi ve her cuma yasin okuyup, düzenli namaz kılmak ve sadaka vermemle olmuştu. Çok garip bir şekilde üzerimde ne kadar kötülük, bela, çirkin insanlar, nazar varsa gitmişti.
Ruhen de çok rahat hissetmiştim. Arınmış gibiydim, çok güzel olaylar da gelmişti başıma. Bu sayede hayatıma yeni bir sayfa açmıştım. Hepiniz zaten biliyorsunuz Ayetel Kürsi faziletlerini de sadece söylemek istedim
İnternetten bakıp okuyabilirsiniz kenzül arş duası olarak geçiyorKenzül arş uygulama si nasil
"Denenmiş kabul olan dua " demek ne kadar doğru bilmiyorum ama içten edilen dualar ya kabul olur ya da Yaradan en iyisi için bekletir bunu biliyorum.İyi akşamlar arkadaşlarım, şu şekilde dua ettim ve kabul oldu dediğiniz dualar varsa paylaşabilir misiniz? Ayrıca çok ihtiyacım var Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah dualarınıza talibim
Gece uyumadan önce yatsı namazını kılıp ardından 7ayetel Kürsi okurdum. Okumadan önce niyetimi duamı ederdim. Allah'ım bu sıkıntılarım için bana yardım et gibi...7ayetel kursiyi nasıl uyguladiniz
Teşekkürler cnm birde bı haftada yedi günde Ayetel Kürsi var o sandım bnGece uyumadan önce yatsı namazını kılıp ardından 7ayetel Kürsi okurdum. Okumadan önce niyetimi duamı ederdim. Allah'ım bu sıkıntılarım için bana yardım et gibi...
Yatsı namazını kılıp namazdan kalkmadan okuyup direkt yatardım.
Bir de sabah namazından sonra da okurdum. Tabi illa 7 şart değil. Siz istediğiniz kadar okuyabilirsiniz. Ben 7 Ayetel Kürsi okumanın çok faziletli olduğunu duymustum.
Yine her cuma da 7 kez Ayetel Kürsi okurdum. Ve kendimce adak adardim. Allah'ım ola ki sıkıntılarım giderse yetim doyuracağım gibi Ayetel Kürsiyi okuduktan sonra
Hep namazdan sonra abdestli okudum.
Ben bu ibadetin faydasını aylar sonra gördüm. İlk başta kabul olmuyor sanmıştım. Çok sonradan hayatımda güzel etkisi oldu.
Bir de o zamanlar sadaka verirdim, verirken de Allah'ım okuduğum 7ayetel Kürsiyi kabul et, dualarımı kabul et derdim.
DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİNGece uyumadan önce yatsı namazını kılıp ardından 7ayetel Kürsi okurdum. Okumadan önce niyetimi duamı ederdim. Allah'ım bu sıkıntılarım için bana yardım et gibi...
Yatsı namazını kılıp namazdan kalkmadan okuyup direkt yatardım.
Bir de sabah namazından sonra da okurdum. Tabi illa 7 şart değil. Siz istediğiniz kadar okuyabilirsiniz. Ben 7 Ayetel Kürsi okumanın çok faziletli olduğunu duymustum.
Yine her cuma da 7 kez Ayetel Kürsi okurdum. Ve kendimce adak adardim. Allah'ım ola ki sıkıntılarım giderse yetim doyuracağım gibi Ayetel Kürsiyi okuduktan sonra
Hep namazdan sonra abdestli okudum.
Ben bu ibadetin faydasını aylar sonra gördüm. İlk başta kabul olmuyor sanmıştım. Çok sonradan hayatımda güzel etkisi oldu.
Bir de o zamanlar sadaka verirdim, verirken de Allah'ım okuduğum 7ayetel Kürsiyi kabul et, dualarımı kabul et derdim.
"Denenmiş kabul olan dua " demek ne kadar doğru bilmiyorum ama içten edilen dualar ya kabul olur ya da Yaradan en iyisi için bekletir bunu biliyorum.
İlk kez duydum başka bir şey için denediniz miMERYEM SURESİ okumustum ilk gebeliğimde ve gebe kalmıstım
hayır denemedim canım ama gebe kalmak için 40 gün okunuyor suya okuyup hergün içmiştim bitmeden gebe kalmısımİlk kez duydum başka bir şey için denediniz mi
Deneyen var mı acaba bekarım gebelik düşüncem yokhayır denemedim canım ama gebe kalmak için 40 gün okunuyor suya okuyup hergün içmiştim bitmeden gebe kalmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?