Denetimli serbestlik??

prensesimben

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
148
29
318
Arkadaşlar iyi geceler, mahkemeye üç ay var ama yeteri kadar bilgimiz olmadığı için kafamız karışık,belki fikri olan vardır diye konu açma gereği duydum,inşallah bana fikir ve bilgi verecek birileri olur🤲🤲
Eşim ve ortağı arasında bir tartisma oldu,eşimi arayip yanına çağırmış ve bicakla tehdit etmiş,etraftakler şikayetçi olunca polis gelmiş ,ortağı(eski ortak aslında) bıçakla yakalandı,kabul etti kendisine ait olduğunu.,eşimin yüzünde gözünde morluklar var,darp raporu alındı,dava açıldı,ben para cezası falan sıyırır diye düşünüyordum ama öğrendik ki denetimli serbestligi varmış,bu durumda ceza alma durumu ne olur acaba,çok zararı dokundu bize,önceki konuma bakabilirseniz daha iyi anlarsınız,yaptığı yanına kar kalmasın istiyorum,çok.zor günler gecirdik,bı avukat bulacağız ama araştırma asamasinda belki burdan bir şeyler öğrenirim...okuyan herkesten Allah razı olsun,inşallah beni aydınlatacak birileri vardır...

Şimdi bıçak ile saldırdığı için ve denetimli serbestliği olduğu için siz şikayetinizi alsanızda dava kamu davasına dönüşür mahkeme devam eder ve serbestliği yanar ancak süreç ne kadar sürer bu davanın seyrine bağlı

Back