- 29 Ekim 2018
- 205
- 241
- 103
- 34
- Konu Sahibi rengerenkcicekler
kızlar sperm sayısı ve hareketsizliği için çakşır otunu kullanıp faydasını görenler ve nasıl kullanılması gerektiği bilenler var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim henüz doktora gitmedi eğer bu ay da olmazsa gidicek o yüzden ben de çok araştırdım kullanıp fardasini gören çok ben henüz yapmadım eğer kullanan varsa ben de faydalanirimkızlar sperm sayısı ve hareketsizliği için çakşır otunu kullanıp faydasını görenler ve nasıl kullanılması gerektiği bilenler var mı??
Ne kadar süre kullandıSıcak suyun içine koyup bekledikten sonra haftada 2 3 gün çayını içti eşim. Az bir parça atsan bile oluyor. Sayısı baya arttı o zaman
eşim de keçi boynuzu kürü içiyor aynı zamman da çakşır da kullanmayı düşünüyorum ama herkes farklı uyguluyor gerçekten doğru kullanıp faydasını görenlerden fikir almak istoyorumÇakşır otu değil ama keçiboynuzu kürü uyguladık 1 ay kullanmayla bile sayı da yükselme oldu
onu da kullanıyor eşimKeçiboynuzunu kaynayıp icirmenizi öneriyorum
tek kullanımlık mı yaptınız?Sıcak suyun içine koyup bekledikten sonra haftada 2 3 gün çayını içti eşim. Az bir parça atsan bile oluyor. Sayısı baya arttı o zaman
Evt her defasında ayrı ayrı kullandımtek kullanımlık mı yaptınız?
Hamil kalasıya kadar Bi 5 6 ay kullandıNe kadar süre kullandı