• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deneyimlerimizi..hissettiklerimizi kitap haline getirmek istiyorumm var msiniz??

neolacaksimdi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
15
0
16
İstanbul
Tup bebek ve asilama surecinde yasadiklarimizi..etrafin verdgi tepkileri..duygusal inis cikislarimizi yani anne olabilmk icin verdgimiz savasi ve cabayi derleyip bu konuda kendini yanliz ve kaybolmus hisseden bizim gbi anne adaylarina umut isigi haline getirmek istiyorum.eger ki basarip bir kitap cikarabilirsek geliri cocugu olmayan maddi durumu kotu ailelere tedavi amacli vermek istiyorum..bana yardim eder misiniz???

Tup bebek ve asilama surecinde yasadiklarimizi..etrafin verdgi tepkileri..duygusal inis cikislarimizi yani anne olabilmk icin verdgimiz savasi ve cabayi derleyip bu konuda kendini yanliz ve kaybolmus hisseden bizim gbi anne adaylarina umut isigi haline getirmek istiyorum.eger ki basarip bir kitap cikarabilirsek geliri cocugu olmayan maddi durumu kotu ailelere tedavi amacli vermek istiyorum..bana yardim eder misiniz???

Selam
Brazcik kendinizden bahsedermisiniz?Sanirim yeni uye olmussunuz sevgiler

"Yanlız" değil o yalnız, "yalnız" olacak!

Kitap yazma iddiasından önce dilimizi doğru kullanmayı öğrensek çok daha yararlı olacak sanırım.

Ek olarak bu kötü psikolojiye sahip insanlar genelde internet üzerinden koordine olup, buradan paylaşımlarını gerçekleştiriyorlar. İnternete ulaşamayan ve bu durumu yaşayan insanların ise alınlarında hisleri yazmıyor.

İyi niyetli mi bilmiyorum ama umarsız bir çaba!

Back
X