Deneyimlerinizi anlatirmisiniz lutfen

hayal_22

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
611
401
303
Merhaba ben yurt disindan yaziyorum burada 3 defadir tup bebek deniyoruz hastanede ama henuz bir sonuc alamadik.10 gun once
icime bir embriyo transfer ettiler ama bugun aradik hamilelik olusmamis ama 7 dondurulmus embriyo daha var.onlarida deniycez insallah tutar hamile kalirim
ama eger tutmazsa esimle turkiyede denemeye karar verdik cunku bu hastaneye guvenimiz kalmadi ve turkiye buradan daha gelismis bir durumda bu konuda.
siz bana hangi tup bebek merkezini onerirsiniz lutfen yazin siz turkiyede yasiyorsunuz az cok bilirsiniz olumlu sonuc alinan yerleri.bruksel tup bebek merkezini duydum ama pek tavsiye etmediler.aklimda umut tup bebek merkezi alman hastanesi tup bebek merkezi ve acibadem tup bebek merkezi var bir tek bunlari arastirabildim
hangisi daha iyi yada baska iyi olan bir yer varsa yazin lutfen cok yorucu bir yol bu yol rabbim her isteyene hayirlisiyla saglikli hayirli evlatlar versin insallah.3.5 yillik evliyim
artik bir cocugumuz olsun istiyorum sorun bende diye kendimi yiyip bitiriyorum cunku esimde bir problem yok.allahim sen yardimcim ol.bugunden beri agliyorum bir yandanda
buradakilerin msjlarini okuyorum rabbim yardimcimiz olsun......

Selam canim
Allahu taala ins emeklrini bosa cikarmasin seni oyle guzel anliyorumki bir ceken olaraktan Rabbim icini ferahlatsin bende almanyadayim burada 4 kez denedim.
Hicmi hic memnun kalmadim buralarda ilgi yok maalesef olursa olur olamssa olmaz bende turkiyede denedim 7. denememde tek bir embriyoyla hamile kaldim sukrolsun biz MEMORIAL HASTANESINDE DENEDIK COKTA MEMNUN KALDIK COOK IYI BIR MERKEZ TAVSIYE EDRIM:islerinin ehli en ufak ayrintayi dahi gözden kacirmiyorlar eger sormak istedigin varsa seve seve cevaplarim canim Rabbim yar ve yardimcin olsun ins AMINNNNNNN

allah razi olsun senden canim yazdigimdan beri cevap bekliyorum caresizlik ne kadar kotu ben belcikadayim normal hastanede deniyoruz ilgi pek yok
tutarsa tutar tutmazsa tutmaz hesabi calisiyorlar.insan bedenen ve psikolojik olarak cok etkileniyor.zaten gurbetteyiz.turkiyede yaptirmak icin para biriktirmeye basladik
internettende arastirdim memorial icin iyi diyorlar evet hatta bu aksam aradim fiyat ogrendim ilaclar hersey dahil 3.500 euro dediler.sen kacinci kez basariyi yakaladin orada ve
fiyat aynimiydi sendede cevap verirsen sevinirim cok sagol....

Iyi aksamlar
Ben toplamda 7. denememde oldu MEMORIALDE 3.de oldu biz cook zorduk esim azo bendede yumurta rezervim azdi burada asla cocugunuz olmaz dediler bosu bosuna denemeyin dediler sukrolsun rabbime tek bir yumurtayla mucizem dunyaya geldi simdide yaramazlilariyla ugrasiyorum teyzesi Allahim ins tez gunde sizlerede hayirli salih evlat versin bizi turkiyede baska merkezler kabul bile etmediler yum yok sperm yok die MEMORIAL KUCAK ACTI BIZE GERCEKTENDE COOK ZOR VAKALAR VAR ORDA iyi arastir canim nasipten ötesi yok turkiyede cook iyi merkezler var MEMORIALDE BUNLARDAN BIRISI fiyat konusunda bizim islemler coktu belli olmuyordu neyse cikmam lazim üpuyorum canim Allahim gonlune göre versin sevgiler

cok sagol canim allah razi olsun aman yeterki olsunda yaramazliklariyla ugrasiyim raziyim.rabbim yavruna saglikli uzun omur versin hayirli aksamlar.dualarini esirgeme

mrb canım inşallah kavuşursun meleğine ben ikinci denemem de hamile kaldım bahçeci fulya tüp bebek sana sadece şu kadarını söyleyebilirm sorunu çözmeden tedaviye başlamıyorlar bana bir sürü test yaptırdılar ama iyikide yaptırmışlar başka merkezler gelin hemen deneyelim dediler ama bende bir sürü sorun çıktı ben orayı tavsiye ederim ama inşallah gerek kalmaz hemen hamile kalırsınnnn

allah razi olsun canim insallah insallah o 7 tane dondurulmuslardan birinden hamile kalirimda gerek kalmaz insallah.rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar versin insallah...

Öncelikle Allah yardımcınız olsun...

bende bir zamanlar doktor doktor dolaştım. en son görüşmeye gittiğim Profesör "bu uzun ince bir yol, sabır ister, emek ister." demişti. bende içimde para da ister diye eklemiştim.

bazı merkezler tamamen ticari düşünüyor, bazıları ise seninle ağlayıp seninle gülüyor.

2006 yılında tek seferde aşılama yoluyla oğluma kavuştum. ikinci çocuk istediğimiz 2010 yılında aynı yerde iki kez aşılama yapıldı olmadı. 2011 yılı ekim ayında aynı merkezde tüp bebek denedik. tuttu ama 2 aylıkken kalbi durdu.

söylemek istediğim ben bu merkezden memnun kaldım çünkü evladım oldu. ama bir başkası sonuca ulaşamamış ve memnun kalmamış olabilir.

çok çok iyi araştır. ortalama 6.000 tl civarında tüp bebek olayı... ama testler ve tahliller işin içine girince rakam büyüyebiliyor...

cok tesekkur ederim allah razi olsun arastiriyorum bir yandan ariyorumda tup bebek merkezlerini bir karar vericez insallah siz nerde
denediniz

bende sitede yeniyim. isim yazayım ama reklam diye silerler mi bilmem.

oğlumda doktorum. Prof.TEKSEN ÇAMLIBEL'di. ama kendisi epey faal bir insan. yardımcısı Münip bey de muayenelerimde bulundu.
Ayrıca tüp bebek tedavimin tamamını Münip bey yaptı.

JİNEMED diye internette aratırsan bulabilirsin.

tavsiyem; nereyi seçersen seç mutlaka pazarlık yap. sana verilen fiyatlara ilaçlar, muayene yada neler dahil mutlaka öğrenmeye bak. tedaviye dahil olmayan ilaçları da eczane eczane dolaşıp peşin ödeyeceğim diyerek pazarlık yap.

biz yaptık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…