Deneyimlerinizi bekliyorum Gebelik düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

zeynep141414

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
33
11
8
26
Arkadaşlar merhaba 8 ay önce miyom ameliyatı oldum ama miyomum rahim dışıydı çok şükür
Bir senedir de korunuyorduk iki ay önce bebek düşünmeye başladık ama ama gebelik olmadı övülasyon günlerimi takip ediyorum adetim de düzenlidir yalnız sol yumurtalığımda kistim var doktorum önemsiz dedi ne önerirsiniz gebelik için .

Son düzenleme:
Gun asiri birliktelik.esinizde ve sizde sorun yoksa eger olmamasi icin bi sebebiniz yok.sakin olun surekli acaba hamilemiyim dusuncenizi aklinizdan silin.kendinize,yediklerinize dikkat edin

Gun asiri birliktelik.esinizde ve sizde sorun yoksa eger olmamasi icin bi sebebiniz yok.sakin olun surekli acaba hamilemiyim dusuncenizi aklinizdan silin.kendinize,yediklerinize dikkat edin
Evet doğru diyorsunuz ilk ayı stresli geçti ama bu ay hiç stres yapmadım ama yine de olmadı sol yumurtalığımda da kist var ama doktor önemli değil dedi

Ben gün aşırıyı çok mantıklı bulmuyorum ama tabiki Allah'ın takdiri olur mu olur.Bir yazıda spermin her gün değil 3-4 günde bir verimli olduğu yazıyordu.Ama bence en önemlisi ilişki sonrası kalçaya yastık koyup yarım saat yatmak

Evet doğru diyorsunuz ilk ayı stresli geçti ama bu ay hiç stres yapmadım ama yine de olmadı sol yumurtalığımda da kist var ama doktor önemli değil dedi
Doktor önemli olmadigini soylemis sizde aklinizdan çikartin anne olmamak icin çok şukur hic bir sebebiniz yok.Güzel dusunun,hamile kalmadan önce yapmaniz gerekenlere odaklayin kendinizi kafanizi mesgul edin hamilelik disinda herseyle.Allahin izniyle saglikla bebeginizi alirsiniz kucaginiza insallah

Çok teşekkür ediyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…