deneyimli anneler acil yardım lütfen

gulguzeliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
68
10
88
30
4 aylık bebegimde benden grip bulaştı sanırım 1 haftadir burun tıkanıklığı var akmıyor ama hirilti yapıyo ve tıkanıklık yapıyo. Doktorumuzun verdiği ilaçları kullanıyoruz arti Aspiratör ile çek dedi. Ama serum fizyolojik bol bol siktigim halde bişey gelmiyo cocugun burundan bayaga kupkuru ama hırıltı gitmiyo bir türlü ne yapacagimi sasirdim gece uyuyamiyo çok üzülüyorum napabilirim bu konuda ?

Doktorun dediklerini

Soğuk buhar makinesini şiddetle tavsiye ediyorum. Weewell'in en basit modelini aldım 100 liraya ve artık çocuklarım hasta olduğunda tıkanmadan mışıl mışıl uyuyorlar. Keşke daha önce alsaymışım.

İçine viks falan koymayın ama. Sadece su. Çok rahatlatacaktır. Geçmiş olsun.

Buhar makinesi yoksa ketılda su kaynatıp odayı buharla biraz nemlendir.sık sık burnunu aç ,Altı aya kadar yastık önerilmez ama yastık kullanmıyorsan bile yatağının baş kısmının altına bir şeyler koyarak biraz yükselt.En önemlisi doktorunun sözlerini dinle.

4 aylık bebegimde benden grip bulaştı sanırım 1 haftadir burun tıkanıklığı var akmıyor ama hirilti yapıyo ve tıkanıklık yapıyo. Doktorumuzun verdiği ilaçları kullanıyoruz arti Aspiratör ile çek dedi. Ama serum fizyolojik bol bol siktigim halde bişey gelmiyo cocugun burundan bayaga kupkuru ama hırıltı gitmiyo bir türlü ne yapacagimi sasirdim gece uyuyamiyo çok üzülüyorum napabilirim bu konuda ?
Canim okyanus suyu kullan biz serum suyu deniz suyu kullandık ama en iyisi okyanus suyu oldu

serum yspmaya devam et mutlaka vicks sakin kullanma cok sakincali buhar makinesi yattigi yerin havalandirilmasi dus iyi gelir doktorun dedigini yapmaya devam yani emziriyorsan anne sutu bebek hastaykrn tam bi sifa zaten cok gecmis olsun

Back
X