Deneyimli anneler lütfen yardım edin!!!

UmudumVaR1525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
284
58
48
Başka bir yere konu açtım fakat kimse cevap yazmadı. 2 yaşındaki kızım ağır bir öksürük geçiriyor. Pazar günü başlayan öksürük ve ateş sebebiyle salı günü doktora götürdük. 3 kutu şurup yazdı. Antibiyotik, öksürük şurubu ve ateş düşürücü. Doktora götürmemin sebebiyse kızımın gözlerinde yeşil akıntı olmasıydı. Bi an için panikledim. Normalde ilaç kullanmamaya çalışıyorum ama kızım hiç böyle olmamıştı. Şuruplara başladık. 2gün kadar iyileşme oldu. Fakat bugün ateş tekrarladı. Göğsü sökülürcesine öksürüyor ve burnu akıyor. Üstelik ishal oldu ve ne yemek yiyor, ne de uyuyor. İshalin antibiyotik yüzünden olduğunu düşünüyorum. Deneyimli anneler ne yapmalıyım? Kızım daha da kötüleşir mi?

Başka bir yere konu açtım fakat kimse cevap yazmadı. 2 yaşındaki kızım ağır bir öksürük geçiriyor. Pazar günü başlayan öksürük ve ateş sebebiyle salı günü doktora götürdük. 3 kutu şurup yazdı. Antibiyotik, öksürük şurubu ve ateş düşürücü. Doktora götürmemin sebebiyse kızımın gözlerinde yeşil akıntı olmasıydı. Bi an için panikledim. Normalde ilaç kullanmamaya çalışıyorum ama kızım hiç böyle olmamıştı. Şuruplara başladık. 2gün kadar iyileşme oldu. Fakat bugün ateş tekrarladı. Göğsü sökülürcesine öksürüyor ve burnu akıyor. Üstelik ishal oldu ve ne yemek yiyor, ne de uyuyor. İshalin antibiyotik yüzünden olduğunu düşünüyorum. Deneyimli anneler ne yapmalıyım? Kızım daha da kötüleşir mi?
Dr n dedi peki ayrica antibiyotik kullanmayin derim oksuruk balgamlimi yoksa kuru bi oksuruk mu

Dr n dedi peki ayrica antibiyotik kullanmayin derim oksuruk balgamlimi yoksa kuru bi oksuruk mu
Cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. Kızımın öksürüğü ikl zamanlar balgamlıydı. Şimdi biraz daha balgam var ama sanki kuru öksürüyo gibi. Antibiyotik 2 gün kullanıp bıraktık ishal yaptı çünkü bide galiba balgamı kuruttu sanırım. Şuan hiçbir şurubu vermiyorum. Ateşini doğal yolla düşürmeye çalışıyorum. Bugün tekrar doktora gittik. Bronşit vs değil dedi fakat bronşit astım şurubu yazmış. Sizce vermeli miyim şurubu kafam çok karışık bi taraftan kızımda iyileşme belirtileri yok. Ne yapayım bilmiyorum

Oglumdan biliyorum suruplar kesiyor öksürüğü bırakınca başlıyor alışkanlık oluyor çocuklarda öksürük için keçi pekmezi özü icir bir tatlı kaşığı günde bir defa sabah aç karnına

Oglumdan biliyorum suruplar kesiyor öksürüğü bırakınca başlıyor alışkanlık oluyor çocuklarda öksürük için keçi boynuzupekmezi özü icir bir tatlı kaşığı günde bir defa sabah aç karnına

Back
X