Konunuz üstte kalsın diye yazıyorum.Mutlaka doktorunuza danışın.Cok geçmiş olsunArkadaslar oncelikle herkese hayirli dogumlar diliyorum. Suan 30 haftalik hamileyim Benim sorum su,dun aksamdan belimden bi sanci girdi kasigima kadar ve esliginde karnim tas gibi oldu uterus toplandi sanirim ve ciddi derecede agrili ve rahatsiz ediciydi,bugunde gun icersinde yine 3-4 kez oldu kasilmalar ve belimden vuran sancilar, ama sıklıgı belirsiz suan icin,ciddi anlamda da sulu akintilarim oluyo,sizce bu erken doğum belirtisi mi bilincli arkadaslar cevap verirse sevinirim.simdiden tesekkurler
Dr gıtmekte fayda var canım , herkeste olur sancı son aylarda ama akıntı fazlaysa Allah korusun suyun falan biter için rahat etsin benceArkadaslar oncelikle herkese hayirli dogumlar diliyorum. Suan 30 haftalik hamileyim Benim sorum su,dun aksamdan belimden bi sanci girdi kasigima kadar ve esliginde karnim tas gibi oldu uterus toplandi sanirim ve ciddi derecede agrili ve rahatsiz ediciydi,bugunde gun icersinde yine 3-4 kez oldu kasilmalar ve belimden vuran sancilar, ama sıklıgı belirsiz suan icin,ciddi anlamda da sulu akintilarim oluyo,sizce bu erken doğum belirtisi mi bilincli arkadaslar cevap verirse sevinirim.simdiden tesekkurler
Cok tesekkur ederim:)Konunuz üstte kalsın diye yazıyorum.Mutlaka doktorunuza danışın.Cok geçmiş olsun
Yani bu 3.dogumum olcak insallah ama hic normal dogum agrisi belirtileri yasamadim ben bu konuda gercekten acemiyim,onceki 2 dogumumda mecburu sezeryan oldu,bunda bu yasadiklarim erken dogummu diye tedirginimDr gıtmekte fayda var canım , herkeste olur sancı son aylarda ama akıntı fazlaysa Allah korusun suyun falan biter için rahat etsin bence
Hwrşey olabılor canım sen kendını daha ıyı bilirsin gecmeyen agrıysa ve çok kasılma varsa mutlaka dr gıt inşallah bişey olmazYani bu 3.dogumum olcak insallah ama hic normal dogum agrisi belirtileri yasamadim ben bu konuda gercekten acemiyim,onceki 2 dogumumda mecburu sezeryan oldu,bunda bu yasadiklarim erken dogummu diye tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?