- Konu Sahibi hidennisko
-
Bence hiç birşeyden çok çok alma ihtiyacın oldukça al. En çok alttan çıtçıtlı bodylerden lazım oluyor, senin ki yaz bebeği bolca ondan alabilirsin mesela. Biraz takım ve tulum al, boy boy bez alabilrsin. Birde sebamed krem, şamp. v.s. tavsiye edebilirim. Herkes aaa, ooo desede ben kızımı emziğe alıştrırdım, sürekli değil ama uyuyacağı zamanlar çok işimize yaradı bir tane nuk emzik almanı tavsiye ederim, inan bebek içinde senin içinde rahatlık. Ama biberon bende tavsiye etmem, sütün olmasa bile hemen kimseyede birşey verdirme bolca emzir Kolay gelsin, sağlıkla bebeğine kavuşursun inş.ben bir temmuz annesi olarak deneyimlerinizi ogrenmek istiyorum ozellikle alınacaklar konusunda
bebek kuveti nasıl olmalı ayaklı mı ayaksız mı? ben ayaksız kullanıyorum, yukarıda sanki daha emniyetsiz gibi geliyor. Kuvetle ilgili birşey daha söyleyeyim, ben kuveti içinde aparatlı aldım. Sakın öyle alma, düz büyük bir kuvet al, aparatınıda ayrıca demonte al. İlk zamanlarda bebek oturamadığı için düz kuvet daha iyi oluyor (ben bir tanede düz kuvet aldım)
bebek arabası cift yonlumu olmalı yoksa ana kucagı monte edilenlerde yeterlimi? Çift yönlü al elbette, bununla ilgilide birşey ekleyeyim, bizde chicco'nunu arabası, anakucağı, kangurusu var Hepsinden memnunum ama arabayı tek başıma kullanamıyorum ve şimdi bir tanede baston denilen o basit arabalardan alacağız, hem bebek hem o koca arabayla bir yere çıkmam imkansız aklında olsun
park yatak almayı dusunuyorum ama kullanıslı olur mu.
ayy şimdi sana cevap yazarken anladım bizde olur-olmaz herşeyi almışız. Park yatak kullanışlı ama, onuda chicco'dan aldık, çokta memnunum. Kızımın odası var, bizim odamızda kalacağı süre için aldık ama güzel. Çok uzun süre kullanılacak birşey olduğunu düşünmüyorum.
amma soru sordun seninle mi bebisle mi ugrasacagiz demeyin ne olur :)))
en cok nelere ihtiyac oluyor yardım lutfennnn:uhm:a.s.
ben bir temmuz annesi olarak deneyimlerinizi ogrenmek istiyorum ozellikle alınacaklar konusunda
bebek kuveti nasıl olmalı ayaklı mı ayaksız mı?
bebek arabası cift yonlumu olmalı yoksa ana kucagı monte edilenlerde yeterlimi?
park yatak almayı dusunuyorum ama kullanıslı olur mu
amma soru sordun seninle mi bebisle mi ugrasacagiz demeyin ne olur :)))
en cok nelere ihtiyac oluyor yardım lutfennnn:uhm:a.s.
tabi canım bi dahakine içini dolu gösteririm :teytey: şimdi bebiş hasta oldugu için banyo yaptıramadık bi kaç gün içinde çeker gönderirim sağolasın :dance:a.s.
cok gecmıs olsun canım ınsaallah onemlı bır seyı yoktur.tabi canım bi dahakine içini dolu gösteririm :teytey: şimdi bebiş hasta oldugu için banyo yaptıramadık bi kaç gün içinde çeker gönderirim sağolasın :dance:a.s.
bende park yatak aldım birde ayaksız fileli küvet aldım
sen yataga uyku seti aldın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?