DeneYimLi aNNeler YardIm LütfeN

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5.492
238
688
Sakarya
ben bir temmuz annesi olarak deneyimlerinizi ogrenmek istiyorum ozellikle alınacaklar konusunda
bebek kuveti nasıl olmalı ayaklı mı ayaksız mı?
bebek arabası cift yonlumu olmalı yoksa ana kucagı monte edilenlerde yeterlimi?
park yatak almayı dusunuyorum ama kullanıslı olur mu
amma soru sordun seninle mi bebisle mi ugrasacagiz demeyin ne olur :)))
en cok nelere ihtiyac oluyor yardım lutfennnn:uhm:a.s.

hidenisko'cum bebek küveti: ayaksız aldım.bebeği yıkarken geniş bi sehbanın üzerine koyuyorum küveti rahat bi şekilde yıkıyorum.
bebek arabası :kesinlikle çift yönlü olmalı.bebek seni görecek şekilde oturursa kendini güvende hissediyor.anakucağı monte edilenlerden almadım çünkü, benim bebek aralıkta doğdu kısa süreli kullanımı olduğundan almadım.dışarı çok çıkarım diyosan ozaman al derim..
beşik:kraftın beşiğini aldım çok kullanışlı allta sepeti var.beşik kısmı çıkabiliyor.park yatakta aldım ama henüz kutusunda duruyor.6.aydan sonra kullanırım diye düşünüyorum.
bide chicco'nun anakucağı aldım.yemek yaparken ona yatırıyorum.oda çok kullanışlı.istediğin pozisyonda ayarlayabiliyorsun.uyurken yatar konuma getiriyorsun.uyanıksa biraz dik ayarlanabiliyor...
emzireceksen biberona hemen gerek yok ben aldım duruyolar
nem makinası: nemyüzde40ın altında veya yüzde60ın üstünde olmamalı buna dikkat et.bebek için zaralı olabiliyor
yaz bebeği olacağı için çocuk doktoruna sor dışarı çıkarırken güneş kremi hangi marka kullanmalıyım diye.
aklıma gelenler şimdilik bunlar sormak istediğin ne varsa yardımcı olurum.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Ben yeni bir kış annesi olarak cevaplayayım.

ben bir temmuz annesi olarak deneyimlerinizi ogrenmek istiyorum ozellikle alınacaklar konusunda
bebek kuveti nasıl olmalı ayaklı mı ayaksız mı? ben ayaksız kullanıyorum, yukarıda sanki daha emniyetsiz gibi geliyor. Kuvetle ilgili birşey daha söyleyeyim, ben kuveti içinde aparatlı aldım. Sakın öyle alma, düz büyük bir kuvet al, aparatınıda ayrıca demonte al. İlk zamanlarda bebek oturamadığı için düz kuvet daha iyi oluyor (ben bir tanede düz kuvet aldım)

bebek arabası cift yonlumu olmalı yoksa ana kucagı monte edilenlerde yeterlimi? Çift yönlü al elbette, bununla ilgilide birşey ekleyeyim, bizde chicco'nunu arabası, anakucağı, kangurusu var Hepsinden memnunum ama arabayı tek başıma kullanamıyorum ve şimdi bir tanede baston denilen o basit arabalardan alacağız, hem bebek hem o koca arabayla bir yere çıkmam imkansız aklında olsun

park yatak almayı dusunuyorum ama kullanıslı olur mu.
ayy şimdi sana cevap yazarken anladım bizde olur-olmaz herşeyi almışız. Park yatak kullanışlı ama, onuda chicco'dan aldık, çokta memnunum. Kızımın odası var, bizim odamızda kalacağı süre için aldık ama güzel. Çok uzun süre kullanılacak birşey olduğunu düşünmüyorum.

Bence hiç birşeyden çok çok alma ihtiyacın oldukça al. En çok alttan çıtçıtlı bodylerden lazım oluyor, senin ki yaz bebeği bolca ondan alabilirsin mesela. Biraz takım ve tulum al, boy boy bez alabilrsin. Birde sebamed krem, şamp. v.s. tavsiye edebilirim. Herkes aaa, ooo desede ben kızımı emziğe alıştrırdım, sürekli değil ama uyuyacağı zamanlar çok işimize yaradı bir tane nuk emzik almanı tavsiye ederim, inan bebek içinde senin içinde rahatlık. Ama biberon bende tavsiye etmem, sütün olmasa bile hemen kimseyede birşey verdirme bolca emzir Kolay gelsin, sağlıkla bebeğine kavuşursun inş.

bebek kuveti nasıl olmalı ayaklı mı ayaksız mı?
bebek arabası cift yonlumu olmalı yoksa ana kucagı monte edilenlerde yeterlimi?
park yatak almayı dusunuyorum ama kullanıslı olur mu

yok canım neden dıyelım bız ıkınızlede ugrasırız:))))
ben ayaksız kuvet aldım bırde fıle cok pratık oluyo kendım yıkıyorum hep.
bebek arbasını tek yonlu tercıh et derım ıkısınıde denedım.cıft yonluler suruste cok kullanıslı olmuyor.puset daha ıyı bence.hem kullanıslı hem hafıf:))
park yatak konusunda fıkrım yok.ben karyola aldım 5yasına kadar rahat yatabılecegı sekılde ılk kızım buyudu sımdı ıkıncısı yatıyor:))altındada cok buyuk 2cekmecesı var.kıyafet nevresım takımları bezlerını koyabıldıgım.
ama bana kalırsa azar azar ıhtıyac oldukca al.bende acele ettım doldurdum sımdı sıgmıyoruz eve:((((((((
bebegını gule gule buyut bu tatlı telaslarında sana kolay gelsın:)))))

CANIM BEN BUNLARI KULLANIYORUM 11 GÜNLÜK BEBEGİM VAR BİR SORUN YAŞAMADIM TAVSİYEDE EDERİM BEN MEMNUNUM BEN İNTERNETTEN ALMIŞTIM a.s.

CANIM BEN BUNLARI KULLANIYORUM 11 GÜNLÜK BEBEGİM VAR BİR SORUN YAŞAMADIM TAVSİYEDE EDERİM BEN MEMNUNUM BEN İNTERNETTEN ALMIŞTIM a.s.

aman oznurcugum;bunlarda ne sorun yasanırkı;bende memnun kalırdım:)))))))
kendım ıcın bakıyorum yalnız kızlar.sımdıkı bebekler ne kadar sanslı degılmı arkadaslar sunalrın guzellıgıne bakarmısınız:))))
sırın sırın yıkan mısıl mısıl uyuu:)))))))
RABBIM sıze bagıslasın canım bbegınızıde:))))
resımelrı ıcı dolu goreydık bırde:)))))
bebısı banyoda uykuda:))))))

tabi canım bi dahakine içini dolu gösteririm :teytey: şimdi bebiş hasta oldugu için banyo yaptıramadık bi kaç gün içinde çeker gönderirim sağolasın :dance:a.s.

arabayı çok hantal olmamak kaydıyla çift yönlü de tek yönlü de alabilirsin tek yönlüler daha hafif oluyor diye biliyorum zaten tek yönlü de de bebeği görebileceğin şeffaf pencereler oluyor küvet ayaklı olursa yıkaman daha kolay olur yerde yıkamak zor oluyor ya da bişeylerin üzerine koyarsın ben ana kucağı da aldım ama tam yatmadığı için şu an kullanamıyorum daha çok arabasında yatırıyorum gündüzleri çünkü o tam yatıyor,body gerçekten çok gerekli bol bol al bi de ben tulumdan ziyade alt üst takımları daha çok seviyorum zıbın alma derim hiç kullanışlı değil,ben karyola aldım şu an benim odamda yatağın yanında duruyor geceleri 1 kere kalkar olsun odasına alacağım şu an 2 saatte bir kalktığı için zor olur,atta çantası da al bi de şampuan tarak tırnak makası falan lazım oluyor, tabi kremler,bezler,ıslak mendil önerilmiyor o bölgenin florasını bozduğu için suya batırılmış pamuk kullanın ilk 2 ay deniyor ama bunun için satılan sadece sulu mendiller var yeni doğanlar için , bi de ince pazen battaniye al 1 kaç tane aklıma gelenler bunlar kolay gelsin

tabi canım bi dahakine içini dolu gösteririm :teytey: şimdi bebiş hasta oldugu için banyo yaptıramadık bi kaç gün içinde çeker gönderirim sağolasın :dance:a.s.
cok gecmıs olsun canım ınsaallah onemlı bır seyı yoktur.
ayyyy kıyamam canım ben ona.ama dur sen cekme boyle.
bebeklerın en guzel hallerı yıkanırkenkı ve ozellıkle uyurken:))))))))
nazar falan deger canım.ALLAH esırgesın:nazar::nazar:
ekrardan gecmıs olsun canım.op benım ıcın bebısı yanaklarından:)))a.s.a.s.

kızlar ya cok tesekkur ederim
bilgiler faydalı oldu :))
kuvetin markası fisher price sanırım degilmi arkadasim
cok guzelmis
ben oda yapmayacagim icin ogluma park yatak alacagim simdilik :))

kuveti ayaklı aldım çok rahat bi sorun olmadı şimdiye kadar.ama mutlaka yıkarken uzerine yatıracagın yıkama bezini al.bebek arabası çift yonlu al mutlaka bebegi gerektiginde rüzgara göre yönunu ayarlarsın ve görmek istediginde görürsün zaten ana kucagı bebekle beraber çok agır oluyor taşıması çok zorlasıyor ben hiç kullanamıyorum.oyun parkından bende alıcam herkes tavsiye ediyor.

Back
X