Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim o yasta bi yere oturtup hadi ac agzini diyip yemek yiyen cocuk cook nadir emin ol. muhakkak onu heycanlandiran bisi vardir onu kesfedip odullendirerek yedirmeyi dene
Çokta sağlıklı şeylerle beslenmiyor ama kar zarar hesabı yapmak lazım hiç yememesinden iyidir,yemek konusunda hiç zorlama acikincaya kadar bekle elbet yiyorlar o zaman ,birde sırf yesin diye geze geze,oyun ile,TV tablet vs araçlarla yedirmemeye çalış yemek rutini yapmaya çalışın ilerleyen zamanda faydasını görürsünüz
İnsallah.mama sandalyesin de yada masa sandalye aldım kendine.onlarda yedirmeye çalışıyorum.bebekliginden beri;bizimle hep sofraya oturtuyorum.bir yaşına kadar herseyi yedirebiliyordum.dis çıkarmaya basladi birden gitti iştahı.
Sucuk yemesidogru degil diye biliyorum.evde ne pisiyorsa onlara alisir bi sure sonra abur cubur almayin gormezse tanismazsa isteyemez kizim 6 yasinda hic kola icmedi sucuk yemedi ornegin.ornegin tavuk yeme yarismasi yapin biz oyle alistirdik
Havalar sıcak ondan da iştahsızlık olabilir çok mantik aramamak lazım ,onlar kafalarına göre takılıyor anneler onlara uyuyor canını sıkma yoluna giriyor ama ilk 2-3 yıl dönem dönem böyle sorunlar oluyor
Ha bu arada abur cubur hiç verme :)
Anliyorum zor bir donem fakat sabirli davranirsaniz olacaktir.yogurt cokelek ekmek bunlari evde yapiyorum yogurdu suzup mevsim meyvesiyle karistirip dondurma yapiyorum seviyorlar cok deneyebilirsiniz paketli gidalar cok tehlikeli ne kadar gec tanisirsa o kadar iyi mesela benim kizimi ablam olacak sahis cips e alistirdi simdi tanistigi icin istiyor ...keki evde tepside pisirip hayvan kaliplariyla kesiyorum ustune cikolata sosu dokuyorum kucuk kizim sevdi aklima geldikce yazarim tarifHaklısınız.bende yemesini hiç istemiyorum.ama kendi ısrarla istiyor.bizde aç kalmasın iyice mide küçülmesin;Eti tek yediremiyorum;bundan alsın diye yenilip veriyorum.
Kıymadan kebap gibi baharatı mi seviyor diye neler yapıp denedim.israrla tadmiyor bile.hicmi önüne konulan birşeyi nefsi çekmez bu çocuğun.beni cok uzuyor yoruyor bu anlamda.
Anliyorum zor bir donem fakat sabirli davranirsaniz olacaktir.yogurt cokelek ekmek bunlari evde yapiyorum yogurdu suzup mevsim meyvesiyle karistirip dondurma yapiyorum seviyorlar cok deneyebilirsiniz paketli gidalar cok tehlikeli ne kadar gec tanisirsa o kadar iyi mesela benim kizimi ablam olacak sahis cips e alistirdi simdi tanistigi icin istiyor ...keki evde tepside pisirip hayvan kaliplariyla kesiyorum ustune cikolata sosu dokuyorum kucuk kizim sevdi aklima geldikce yazarim tarif
Olur uzulme panik yapma elbet alisacak gecici bir donem buCok teşekkür ederim.abur çubur olayına maalesef ablam ve yiyenlerim alıştırdı.bende cok prensipli yetiştiriyordum.cicibebeyi bile şekersiz evde kendim yapıyordum.bir yaşına kadar herşey cok güzeldi.meyvesi;yoğurdu ;yemeği hep saatli idi.cok guzel kahvaltı yaptırırdım.her ayda düzenli doktor kontrolüne götürdüm.bir yasından sonra ilk dişlerini Çıkarmaya başladı.birden iştah gitti.zorlama yer dediler.akli iyice erince;şimdi ben başaramıyorum.boga burcu kızım.cok inat.
tavsiyelerinizi mutlaka deneyeceğim.insallah başarırım.
Benim kizimda aynı yaşlarda ve bugün konu açmayı dusunuyordum. Yemek yemesi değişti çorba asla asla İçmez ancak yayla çorbası belki .köfte tavuk sucuk patates kızartması. Meyve çok çok canı isterse .Bugün üzüm yediyse yarın suratini burusturuyor bagiriyor. Ve aşırı şekilde bagirma çığlık atması var cildirmama e az kaldı nerdeyse. Tabağına mesela karışık hazırlıyorum yiyeceklerden ne isterse hoop yere döküyor atiyor bagiriyor istemiyor. Yemek için ısrar etmiyorum madem yemeyeceksin kalk git oyun oyna ben rahat yiyeyim yok .2 yaş sendromu falan demiyorum artık baya huysuzluk inatçılik arkadaşım .sık hastalandigi için de doktoru eylül ekim gibi multivitamin onerdi iştah da aciyormus bağışıklık da güçlenir belki. Allah kolaylık versin
Anneler hepimizin Allah yardımcısı olsun büyüyünce değişir diyorlar da bakalım ne olacak olan annelere oluyor. Bende herşeyden yemesini istiyorum ama olmuyor pekmez bal yedirmek istiyorum asla yemez bi şekilde keklere filan koysak faydası olur mu acaba
Bende aynı canım çok şey denedim ama bazen yemez dediğim şeyleri yiyiyor şaşırıyorum sürekli denemekte fayda var bide aynı şeyleri sürekli yiye yiye sıkılıyor lar sütlü kabak çorbası denemistim hoşuna gitmişti deneyebilirsin belki canımBal ve pekmez'e ısı olayı girince;vitamin değerini yitiriyormuş.bebekliginde;cicibebesini ben kendim yapardım.icerisine pekmez ya da bal koymazdim.yedirecegim zaman bir cay kasigi eklerdim.Neler yapmıyorum ki bir lokma aldiramiyorum.simdi sut yaptım ballı ılık süt.bir lokma gene iciremedim.
Abur cubur ne veriyorsunuz ne miktarda bilmiyorum ama telafi yi onunla yapiyorsa işiniz zor. Aç kalmasın diye kiyamayip veriyorsanız derhal abur cubur kesip ,sağlıklı pketsiz atistirmalik verin eline yesin. Kuruyemiş, kuru meyve gibi. Benim kızımda çok yorar beni ama aralarda bunlarla telafi ettiğinden cok ta takilmiyorum artık olduğu kadar. 26.5 aylık benim kizimda
Birde benim kizim birisi oldu mu yada bir yere gittik mi daha çok yer. Ortam degisiklikgi istiyorlar sanırım. Parka bahçeye çıkarın belki faydası olur. Abur cubur konusunda engel olamıyoruz etmişsiniz. Ama hayır diyin. Ben vermiyorum evden kek kurabiye yapın onlarında eline verin. Çok zor ama malesef kirilsalarda hayır diyebilmek lazım. Allahtan bizimki iki lokma çikolata yese alerji olan cinsten. Yoksa önüne hiç geceneyebilirdim. Alerjisi var diyip yolu kapatıyorum hamdolsun
Bende aynı canım çok şey denedim ama bazen yemez dediğim şeyleri yiyiyor şaşırıyorum sürekli denemekte fayda var bide aynı şeyleri sürekli yiye yiye sıkılıyor lar sütlü kabak çorbası denemistim hoşuna gitmişti deneyebilirsin belki canım