- 28 Temmuz 2012
- 17
- 2
- 286
Merhaba benim 29 aylık bir kızım var ve şu anda dört aylık hamileyim.kızıma tuvalet eğitimine aslında iki yaşına girdikten sonra başladım sayılır.beni tuvalette görmesine izin verdim.orada ne yaptığımızı açıkladım.sonra klozetin üstüne konan aparattan alıp zaman zaman üstüne oturtup orada oyun oynadık.taşınacağımızı bildiğim için fazla zorlamak istemedim.bir ay öncesine kadar bezini hiç sökmedim ama o istedikçe götürüp tuvalete oturttum.orada istediği kadar suyla sifonla tuvalet kağıtlarıyla oynadı hatta uzun süre oraya hiç çiş yapmadı sadece oturup oynayıp çıksak bile övdüm ödüllendirdim.son bir aydır gündüzleri bezini takımıyorum.sadece dışarıya gideceğimiz zaman ve gece bağlıyorum.çişini tuvalete yapıyor ama asla yapmadan önce söylemiyor.ben süresini takip ediyorum.bir buçuk iki saatte bir gidersek hiç çiş kaçırmadan günü tamamlayabiliyoruz.çiş yapınca bonibon vermeyi yapışkanlı ödülleri külodun üstündeki kelebek üzülür temiz kalmak ister demeyi çişe el sallamayı tuvaletimi yapınca suyla oynamasına izin vermeyi hala sürdürüyorum ama kakayı hep aynı saatlerde yapmadığından ve söylemediğinden kiloda yapıyor.bir kez tuvalete yaptı ama korktu.sakinleştirip ödüller verdim ama kaka yapacağını anlayıp tuvalete götürsem de kakayı tuvalete yapmıyor.asla tuvalete gideceğini önceden söylemiyor.eşim biraz sabırsız biri iki kere küloda yaptı diye daha hazır değil bu böyle olmaz dedi ama ben ısrarla devam ettim çocuğu zorlamak acele ettirmek istemiyorum ama ben çalışıyorum ekimde işe başlıycam kızıma dedesi bakacak ve şubatta kardeşi doğacak artık biraz daha ilerleme kaydetmemiz lazım çok uzun oldu kusura bakmayın ama bu konuda pek destekçim ve yol gösterenim yok.görüşlerinize ihtiyacım var.başka neler yapabilirim.