Deneyimli hamileler bi bakar misiniz :)

sevgimizvebiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
112
95
123
Ankara
Herkese merhaba,forumu surekli takip ediyorum ama hamilelikle ilgili kisma girip de soru soracagimi dusunmemistim hic,sizlerin yorumlari sayesinde cok sey ogrendim burdan...simdi icimi kemirip duran bir sorum var ve bizzat sorayim bu sefer diye yaziyorum :) 10aylik evliyim,yeni yeni bebek dusunuyoruz.Normalde adetim 30-32gunde bir oluyordu..Fakat son 3aydir cok duzensiz,psikolojik etkenler de rol oynadi bunda tabi yer degisikligi vs gibi...son aylardaki adet gunlerimi yazayim..18ekim-19kasim(33.gun)-30aralik(42.gun)-8subat(41.gun)-ve bugun 34.gun olmasina ragmen hala hasta olmadim..normalde ovulasyon gunlerinde dikkat ediyorduk hep,bu ay cocuk dusundugumuz icin 23subatta yaptik.Haftabasinda hasta olacakmisim gibi belirtiler vardi,son3-4gundur idrar rengim cok koyu,kasiklarimda sanki birsey varmis gibi hissedilir bir agri var ve cok usuyorum...goguslerde cok olmasa da hafif agri var...daha onceki gecikmelerde test yaptirdim hep negatif cikti..bu kez bekleyeyim diyorum ama demir eksikligim oldugu icin de korkuyorum...yorumlariniz tavsiyeleriniz neler,tesekkurler simdiden

Mrhaba canim, belirtilerin hamilelik belirtileriyle ayni hemen hemenn.. biraz daha bekle ve test yap, yada direk kanda baktir.merakini giderms olursun

Tesekkurler yusra,daha onceki gecikmelerde hep negatif cikinca acikcasi bu kez bekleyeyim biraz daha karar verdim..ama hasimato troidi ve demie eksikligine bagli kansizlik var...boyle beklerken de acaba kotu mu ediyorum,kullanmam gereken takviye biseyler olabilir diye de tereddutteyim...bikac gun daha bekleyeyim en iyisi,ama hic mide bulantisi kusma gibi seyler yok :(

Tesekkurler yusra,daha onceki gecikmelerde hep negatif cikinca acikcasi bu kez bekleyeyim biraz daha karar verdim..ama hasimato troidi ve demie eksikligine bagli kansizlik var...boyle beklerken de acaba kotu mu ediyorum,kullanmam gereken takviye biseyler olabilir diye de tereddutteyim...bikac gun daha bekleyeyim en iyisi,ama hic mide bulantisi kusma gibi seyler yok :(

Tedavine devam etmelisin dogru, bencede birkac gune test yap öğren. Ayrica bulantı kusma hemen olmaz. 2. Aya dogru oluyo

Tedavine devam etmelisin dogru, bencede birkac gune test yap öğren. Ayrica bulantı kusma hemen olmaz. 2. Aya dogru oluyo

hayirlisi bakalim ne olacak,dunden beri kendimi bi hamile gibi hissetmeye basladim ama nasip...gecen haftaici de ruyamda gormustum birileri hayirli olsun hamileymissin diyordu bana...cok karisik duygular :s

Evde gebelik testi yapabilirsiniz varsa zaten çıkar şu durumda, kullanmanız gereken ilaçlar olduğu için bir an önce öğrenmenizde fayda var umarım gebesinizdir

Evde gebelik testi yapabilirsiniz varsa zaten çıkar şu durumda, kullanmanız gereken ilaçlar olduğu için bir an önce öğrenmenizde fayda var umarım gebesinizdir

onceki testlerde (hem idrar hem kan) hep olumsuz olunca yine mi psikolojik gecikio diye de dusunmekten kendimi alamiyorum...hayirlisi insallah rabbim gonlumuze gore versin...solgarin demir ilacindan aldim dun,bir de d3 vitamininden...onlarin yan etkisi yok diye biliyorum,eger hala hasta olmazsam carsamba gunu test alayim diyorum,insallah bu belirtiler sonrasi hasta olmam :s

onceki testlerde (hem idrar hem kan) hep olumsuz olunca yine mi psikolojik gecikio diye de dusunmekten kendimi alamiyorum...hayirlisi insallah rabbim gonlumuze gore versin...solgarin demir ilacindan aldim dun,bir de d3 vitamininden...onlarin yan etkisi yok diye biliyorum,eger hala hasta olmazsam carsamba gunu test alayim diyorum,insallah bu belirtiler sonrasi hasta olmam :s

İnşaallah gönlünden geçen olsun beklemek zor saatler bile zor geçer anlıyorum, ilaçları iyi öğrenip almıştırsın inşallah sıkıntı olmasın sonra

hadi hakkinda hayirlisi, bekleyebilirsen ne ala :),ben her ay diyordum ki bu ay test yapmicam geçsin öyle yapacam ama dayanamaz yapardım. En son denemede de kendime kizdim yine neden test aliyosn dedim zaten yok olmuyo.. adetime 1 gün vardi yaptim ilk idrarda pozitif gorunce şok oldum. Umut kesilmiyo allahtan. Bende ruya görmüştüm ayrica,beni görenlerde olmuş

hadi hakkinda hayirlisi, bekleyebilirsen ne ala :),ben her ay diyordum ki bu ay test yapmicam geçsin öyle yapacam ama dayanamaz yapardım. En son denemede de kendime kizdim yine neden test aliyosn dedim zaten yok olmuyo.. adetime 1 gün vardi yaptim ilk idrarda pozitif gorunce şok oldum. Umut kesilmiyo allahtan. Bende ruya görmüştüm ayrica,beni görenlerde olmuş

evet beklemek cok zor,umarim hamileyimdir yaa...Yoksa her ay ayni acabalar zor olacak benim icin,Allah insallah nasip etmistir,bikac gune ogreniriz insallah...gerci onceki adet gunlerime bakilirsa 42.gunu bile gordum,o yuzden biraz daha beklemeye devam :) Sen de insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini yusra :)

evet beklemek cok zor,umarim hamileyimdir yaa...Yoksa her ay ayni acabalar zor olacak benim icin,Allah insallah nasip etmistir,bikac gune ogreniriz insallah...gerci onceki adet gunlerime bakilirsa 42.gunu bile gordum,o yuzden biraz daha beklemeye devam :) Sen de insallah saglicakla kucagina alirsin bebisini yusra :)

Teşekkür ederim :) durumundan haberdar et beni...

2gundur forumdaki hamilelik ile ilgili butum konulari fethettim resmen,telefonun sarji bitiyo surekli...bugun de hasta olmadim...Allahim hayirlisini versin,birde geceleri normalde hic agiz akintisi olmazdi,son 3-4gecedir uykudan bile uyandigim oldu bu sebepten...Bakalim hayirlisi,dua edin bana :)

Cnm belirtiler gebelik belirtileri gibi benim de 2,5 ay oldu dogum yapali ama bende her ay teste kosuodum beklemeden hic ummadigim umursamadigim bi ayda hamile kalmisim. Buarada benim hamileligim boyunca ne asermem oldu nede bulantim:) bunyeden bunyeye degisio. Yalniz akintim coktu. Oda bi belirti..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm belirtiler gebelik belirtileri gibi benim de 2,5 ay oldu dogum yapali ama bende her ay teste kosuodum beklemeden hic ummadigim umursamadigim bi ayda hamile kalmisim. Buarada benim hamileligim boyunca ne asermem oldu nede bulantim:) bunyeden bunyeye degisio. Yalniz akintim coktu. Oda bi belirti..

Masallah sana ve bebisine Esmeralda :) valla bakalim carsamba gunune kadar bekleme karari aldim,o zaman gidip test alicam

hamilrlik belirtilerine benzer şeyler yaşıyorsun evet canım ama bak sende demişsin 40 küsür günlere gelip hastalanmadığını.. Şimdi daha 30'lardasın.. Yani ya yine öyleyse? Ayrıca adet gecikmesi yapan biçok etkende var (pko,fazla kilo gibi)

inşallah gönlünden geçtiği gibi bi sonuç alırsın ama şunuda unutma! Adetin 1 hafta geçmiş bile olsa israrda illa pozitif çıkcak diye bişey yok..mesela ben idrarda negatif gördüm (üstelik 9 gün gecikmedeydim) sonra kanda çıktı :34: geç döllenme olabiliyo yani..bence direk kan testi en neti..

Bizide haberdar edersin hakkinda hayirlisi olur insallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamilrlik belirtilerine benzer şeyler yaşıyorsun evet canım ama bak sende demişsin 40 küsür günlere gelip hastalanmadığını.. Şimdi daha 30'lardasın.. Yani ya yine öyleyse? Ayrıca adet gecikmesi yapan biçok etkende var (pko,fazla kilo gibi)

inşallah gönlünden geçtiği gibi bi sonuç alırsın ama şunuda unutma! Adetin 1 hafta geçmiş bile olsa israrda illa pozitif çıkcak diye bişey yok..mesela ben idrarda negatif gördüm (üstelik 9 gün gecikmedeydim) sonra kanda çıktı :34: geç döllenme olabiliyo yani..bence direk kan testi en neti..

Evet iste o 42.gunu bile gormus olmak zaten beni durduran teksey suan test yapmamak icin...eger gunu tutturduysak(23subat)simdiye kadar zaten idrarda cikacak hale gelmistir diye dusundum,kan testi yaptira yaptira kan kalmayacak bu gecikmelerden :(

Evet iste o 42.gunu bile gormus olmak zaten beni durduran teksey suan test yapmamak icin...eger gunu tutturduysak(23subat)simdiye kadar zaten idrarda cikacak hale gelmistir diye dusundum,kan testi yaptira yaptira kan kalmayacak bu gecikmelerden :(

ohoooo arkadaşım ben hiç korunmadım evlendiğimden beri (2.5 yılı geçti) ve hep çocuk istedik denedik.. 2 kez düşük yaşadım 9.haftada ve acı bi dönemdi ikiside,kısmet olmadı.. İlk düşükten sonrada regl düzensizleşti ve her ay istisnasız söktürücü hapla regl oluyordum.. Bu yüzdende her ay onlarca idrar testi ve ardından kan testi yapılıyordu her ay.. Düşün ne kadar kan verdim 2 senede.. Şimdi Allah'a şükür 3.hamileliğim iyi gidiyor
:nazar: kesme umudunu asla ve Allah'ın hayırlı zamanda vereceğine inan

Son düzenleme:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nekadarda guzel konustun pufpufum gercektende oyle allahtan umit kesilmez ben tam 5 yilil evliken hamile kaldim bunun3,5 yili esim istemedi sonra basladik hemen olmadi tam 1,5 yilinda tutu cok sukurki benimde suan sorunsu. Bi gebeligim var canim topikk arkadasimm haziran anisim benim:):):):):):)

Back
X