- Konu Sahibi sevgimizvebiz
Herkese merhaba,forumu surekli takip ediyorum ama hamilelikle ilgili kisma girip de soru soracagimi dusunmemistim hic,sizlerin yorumlari sayesinde cok sey ogrendim burdan...simdi icimi kemirip duran bir sorum var ve bizzat sorayim bu sefer diye yaziyorum :) 10aylik evliyim,yeni yeni bebek dusunuyoruz.Normalde adetim 30-32gunde bir oluyordu..Fakat son 3aydir cok duzensiz,psikolojik etkenler de rol oynadi bunda tabi yer degisikligi vs gibi...son aylardaki adet gunlerimi yazayim..18ekim-19kasim(33.gun)-30aralik(42.gun)-8subat(41.gun)-ve bugun 34.gun olmasina ragmen hala hasta olmadim..normalde ovulasyon gunlerinde dikkat ediyorduk hep,bu ay cocuk dusundugumuz icin 23subatta yaptik.Haftabasinda hasta olacakmisim gibi belirtiler vardi,son3-4gundur idrar rengim cok koyu,kasiklarimda sanki birsey varmis gibi hissedilir bir agri var ve cok usuyorum...goguslerde cok olmasa da hafif agri var...daha onceki gecikmelerde test yaptirdim hep negatif cikti..bu kez bekleyeyim diyorum ama demir eksikligim oldugu icin de korkuyorum...yorumlariniz tavsiyeleriniz neler,tesekkurler simdiden