Doğuma Hazırlık deneyimli kiz anne adaylari acil lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
43
33
Merhaba ben yeni katildim forma baya da yararli gordum burayi 14+4 haftalik hamiliyim neredeyse 12.ci haftadan beri cinsiyeti ogrenmeye calisiyoruz ama butun dr lar agiz birligi yapmis gibi 20.ci haftadan once soylemiyor :(( ben kiz diye hissediyorum ruyalarimda da hep kiz goruyorum cin takvimine gore de kiz,en son dr um gobek bagi yukari bakmiyo genelde erkek bebeklerin ki yukari egilimli olur kiz olabilir demisti,sizlerinde ultrason oncesi yasadiginiz belirtilerle dogru cikan tahminleriniz oldu mu ? Tesekkurler :)

ben rüyamda erkek bebek görmüştüm.göğüslerim ilk hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren çok büyüdü ve hassaslaştı.ilk üç ay tatlı göresim gelmedi,hep mandalina yiyesim geldi.4.aydan sonra tatlı yemeğe başladım yavaş yavaş.yüzümde sivilce ve uçuk çıktı.çin takvimi tutmadı bende.sonuç olarak bebeğim kız olacak kısmetse.ilk çocuğum erkek ve erkekle kız arasındaki en büyük farklar bunlar oldu bende.tabi her vucutta farklı belirtiler olabilir.

Ben ilk uç ay tatil hastasi olmama rağmen tatli hicbir sey yiyemiyordum. Mandalina ve cubuk kraker favori yiyeceklerimdi. 4.aydan sonra da tatil yemeye baslamistim. Yuzumde hic sivilce cikmadi. Tam tersine çok guzellesip puruzsuzlesti. Erkek hissediyordum ultrason da kiz olduğu söylenince çok sasirmistim.

Aserme ve yiyecek konusunda bende oyleyim ama goguslerim sanirim cok buyumedi fakat hassaslasti yuzumde de ufak ufak sivilceler bakalim yarin dr kontrolum var :)

Benim goguslerim asiri buyudu ama hassasiyet yok. Kiz kayar erkek tekmeler derlerdi benimki tekmeliyor ama dr kiz dedi % 80 ama hep erkek hissedip erkek istemistim. Limonda yiyorum tatlida yiyorum karar weremedim

İki gebeligimde de tatlı acı istiyor du canım limon çok severim normalde hiç agzima almadim oglumda yüzümde hiç sivilce yoktu göğüslerim büyüdü hassasti iki gebeligimde de ayırt edici tek şey sivilceler

hamileliğimin başından beri tatlı olarak çikolatadan başka bir şey yemiyorum canım istemiyor. bebeğim kız :) limonu elde hiç yememiş olan ben ilk başlarda salataya sıktığım limonun kalanını yiyordum :) şimdi çok limon yemiyorum. ama çikolatayı hala yiyorum :)

hamileliğimin başından beri tatlı olarak çikolatadan başka bir şey yemiyorum canım istemiyor. bebeğim kız :) limonu elde hiç yememiş olan ben ilk başlarda salataya sıktığım limonun kalanını yiyordum :) şimdi çok limon yemiyorum. ama çikolatayı hala yiyorum :)
Bende cikolatayi bu kadar düşkün degildim simdi durmadan yiyesim var bebegim kız inşallah degismezse birde oğlum var 3,5 yasinda 24 haftalık gebeyim yarın dk gidicem bakalım degismez inşallah allah hayırlı evlatlar versin hepimize arkadaslar birde bebegimin hemen hemen hergün döndüğünü hissediyorum bazen iki üç kere ilk gebeligimde çok nadiren oluyordu normalmi acaba

bende ilk başlarda çok ekşi tuzlu yiyodum sonradan hep tatlı çikolata şekerlerli şeyler yemek istiyorum hep zaten oldum olası tatlıya çikolataya düşkünüm yüzümün her yerinde sivilceler çıktı ve bir türlü geçmek bilmiyo eşim bile kızma ama çirkinleştin sen iyice diyo:)ve basenlerin popom büyüdü ama doktor ısrarla %90 erkek diyo ben hiç inanmıyorum kız diyorum hep umarım yanılan doktor ve etrafımdakiler olur:)

Canim yorumlariniz icin sagolun ama su once limon sonra tatli ve sivilce olayina inanir oldum cunku bebegim kontrolde bacak arasini gosterdi ve kiz oldugunu ogrendik Allah once saglikli sonra da gonlumuzde olani versin hepimize :)

ben rüyamda erkek bebek görmüştüm.göğüslerim ilk hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren çok büyüdü ve hassaslaştı.ilk üç ay tatlı göresim gelmedi,hep mandalina yiyesim geldi.4.aydan sonra tatlı yemeğe başladım yavaş yavaş.yüzümde sivilce ve uçuk çıktı.çin takvimi tutmadı bende.sonuç olarak bebeğim kız olacak kısmetse.ilk çocuğum erkek ve erkekle kız arasındaki en büyük farklar bunlar oldu bende.tabi her vucutta farklı belirtiler olabilir.
bende hep portakal istedim tatlı yeni yeni yiyorum.sivlicem çıktı.gögüsler şi ve acı veriyor çin takimi erke demesine ragmen 11+5 ken %90 kızım olcagını öğrendim :)

Back
X