Bende cikolatayi bu kadar düşkün degildim simdi durmadan yiyesim var bebegim kız inşallah degismezse birde oğlum var 3,5 yasinda 24 haftalık gebeyim yarın dk gidicem bakalım degismez inşallah allah hayırlı evlatlar versin hepimize arkadaslar birde bebegimin hemen hemen hergün döndüğünü hissediyorum bazen iki üç kere ilk gebeligimde çok nadiren oluyordu normalmi acabahamileliğimin başından beri tatlı olarak çikolatadan başka bir şey yemiyorum canım istemiyor. bebeğim kız :) limonu elde hiç yememiş olan ben ilk başlarda salataya sıktığım limonun kalanını yiyordum :) şimdi çok limon yemiyorum. ama çikolatayı hala yiyorum :)
bende hep portakal istedim tatlı yeni yeni yiyorum.sivlicem çıktı.gögüsler şi ve acı veriyor çin takimi erke demesine ragmen 11+5 ken %90 kızım olcagını öğrendim :)ben rüyamda erkek bebek görmüştüm.göğüslerim ilk hamile kaldığımı öğrendiğim andan itibaren çok büyüdü ve hassaslaştı.ilk üç ay tatlı göresim gelmedi,hep mandalina yiyesim geldi.4.aydan sonra tatlı yemeğe başladım yavaş yavaş.yüzümde sivilce ve uçuk çıktı.çin takvimi tutmadı bende.sonuç olarak bebeğim kız olacak kısmetse.ilk çocuğum erkek ve erkekle kız arasındaki en büyük farklar bunlar oldu bende.tabi her vucutta farklı belirtiler olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?