Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki buçuk aylık kızım var elini her fırsatta ağzına götürüyor bu alışkanlık neden olur. Biraktirmam gerekiyo mu ilk bebeğim acemiyim endiseliyim yardim edin lütfen
İki buçuk aylık kızım var elini her fırsatta ağzına götürüyor bu alışkanlık neden olur. Biraktirmam gerekiyo mu ilk bebeğim acemiyim endiseliyim yardim edin lütfen
Benimde kızım sürekli elini ağzına götürüyor 5,5 aylık iki aylıktan beri öyle yapıyor bazen uykuda bile ağzına koyuyor ve uyanıyor. Elini her ağzına gögürdüğünde çıkarın benimkide her ağzına götürdüğümde çıkarıyorum bazen on defa o koyuyor ben çıkarıyorum sonunda vazgeçiyor yavaş yavaş alışacaktır. Her fırsatta elini tutun.
Dişleri çıkacaktır o yüzden elini ağzına sokuyordur.Benim 7 aylık oğlum var 4. ayda başladı diş çıkartana kadar bu durum devam edecek. ellerini bol bol temiz tutmak gerekli
Eller ini keşfedıyor.6 aylık olunca ayak parmaklarını emecek :) bunlar gelişim göstergesi dir. Yanı yapmazsa sorun olur
Karnını doyurup gazını çıkarın. Altı da temizse oturun izleyın cork cork sinema tadında :)))