- 3 Ağustos 2020
- 65
- 13
- 18
- 32
- Konu Sahibi Cennet kusu annesi
Dengeli translokasyon olanlar tüp bebek olmadan sağlıklı gebelik yaşayan varmı aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok üzgünüm canımBende bebeğimi kaybettim 4 gün yaşadı Allah yardımcımız olsun
Hayır normal yolla hiç hamile kalmadım. Tedavimiz de olumsuz sonuçlandı maalesef. Teste giden 1 embriyo sağlıksız geldi transfer iptal edildi. Şimdi doktorumuz tekrar tüp bebek denememizi söylüyor.Normal yolla hamile kaldınız mı hiç peki burada tüp bebekle olanlar vardı am ben tup bebek yaptırmadım
Merhaba senin sağlıklı bir cocuğun olmuş cok şükür bende şuan hamileyim Bi sıkıntı görmediler cok sükür kendiliğinden oldu tüp bebek değil ilk bebeğim sağlıksız doğmustu onu kaybettikten sonra öğrendik bizde öncesinde düşüklerim olmuştu ama anlamadılar bulamadılar da sonra tüp bebek doktoruna falan gttik oda tüp bebeği bize önermedi o yüzden kendiliğinden hamile kaldımArkadaşlar merhaba ben de dengeli translokasyon hastasıyım. İlk çocuğum da bilmiyorduk bu sorunu. Kızım şu an 9 yaşında VE şükürler olsun hiçbir sorunu yok. 2 senedir tekrar cocuk sahibi olmak istedik ama 2 düşük yaşadım. Genetiğe gidince sorun anlaşıldı. Benim duyduğum genellikle kız cocuklarını bu durumun çok etkilemiyor olması. Şimdi tüp bebek düşünüyorum. Ayrıca kan koyuluğu da var ben de. Allah yardımcımız olsun. Yani illaki sağlıksız olacak diye bir şey yok. Yüzde 25 saglıklı yüzde 25 taşıyıcı yüzde 50 de sıkınTılı olma ihtimali varmış. En iyisi genetik tarama ile tüp bebek denemek.
Kendiliğinden hiç kalmaya calıştım mı peki oldu düştümüHayır normal yolla hiç hamile kalmadım. Tedavimiz de olumsuz sonuçlandı maalesef. Teste giden 1 embriyo sağlıksız geldi transfer iptal edildi. Şimdi doktorumuz tekrar tüp bebek denememizi söylüyor.
çok uğraştım ama hiç hamile kalmadım 5 yıl boyunca.Kendiliğinden hiç kalmaya calıştım mı peki oldu düştümü
Peki soğan kürü işte incir kürü flan denedin miçok uğraştım ama hiç hamile kalmadım 5 yıl boyunca.
Amniyosentez yaptırmadım canım korktum nist yaptırdım ama yaptıranlar da var korkmaC Cennet kusu annesi
Merhaba normal yolla hamile kaldığınızı söylemişsiniz sonucunuz nedir acaba
Amniyosentez yaptırdınız mı
Ben de normal yolla kaldım fakat amniyosentez yaptırmak istemiyorum
Korkuyorum![]()
Tüp bebek yaptıranlardan da amniyosentez istiyorlar bazı doktorlar. Ben lu an karar veremedim 2 düşük sonrası normal desem mi yoksa tüp mü yaptırsamAmniyosentez yaptırmadım canım korktum nist yaptırdım ama yaptıranlar da var korkma
Hamileliğiniz nasıl gidiyor bebekte bir sorun var mı? İnşallah yoktur. Ben de çocuk düşünüyorum ama kararsızım. Size niye normal yolla deneyin dediler acaba merak ettim. Ben de pıhtılaşma da var. Sebep o da olabilir denildi. Tüp bebek aşırı pahalı pgt yapılmak zorunda. Normal yollada riskli napacam bilmiyorumMerhaba senin sağlıklı bir cocuğun olmuş cok şükür bende şuan hamileyim Bi sıkıntı görmediler cok sükür kendiliğinden oldu tüp bebek değil ilk bebeğim sağlıksız doğmustu onu kaybettikten sonra öğrendik bizde öncesinde düşüklerim olmuştu ama anlamadılar bulamadılar da sonra tüp bebek doktoruna falan gttik oda tüp bebeği bize önermedi o yüzden kendiliğinden hamile kaldım
Bebeğin sağlıklı doğdu mu canımC Cennet kusu annesi
Merhaba normal yolla hamile kaldığınızı söylemişsiniz sonucunuz nedir acaba
Amniyosentez yaptırdınız mı
Ben de normal yolla kaldım fakat amniyosentez yaptırmak istemiyorum
Korkuyorum![]()