Dengesiz bir eski sevgili

KuBoshhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
123
0
66
Kayseri
Merhaba kızlar sevgilimle bir kaç ay önce ayrıldık başlarda sadece biraz kafamızı toplayalım diyordu ama bunu derken de başka birisi ile çıkıyordu neyse sonra birden iletişimi kesti hayatımdan çıkmalısın falan dedi .. Aradan biraz zaman geçti ben hiç mesaj falan atmadım ve bir mesaj geldi seninle bulusup herşeyi konusmaya razıyım dedi ben sadece tamam diye cevap verdim .. Neyse işte ondan sonra alay eder gibi konusmaya başladı konusuyor olabiliriz ama cevap yazmak zorunda değilim falan dedi ben de aslında neden buluşuyorz ki ne anlamı var dedim ya zaten veda bulusması olacak kasma böyle dedi o yüzden diyorum zaten telefondada da söylelebilirsin diyeceklerini dedim ne yazdı ondan sonra ben hiç mesaj atmadım bir kaç gün 5 gn sonra mesaj geldi selam diye bir gün sonra a.selam yazdım nerdesin buluşcaz de mi dedi bilmem olabilir dedim ne zaman dedi bakarız dedim falan işte nerde buluscamızı falan konstuk ertesi gün ben mesaj attım buluşma ile ilgili cevap vermedi bu seferde bende buluşmayalım diye mesaj attım en son cevap yazmadı kızlar ne yapmaya çalışıyor sizce ve ben ne yapmalıyım ?

Kedinin fareyle oynadıgı gibi oynuyor.Başkasıylada oldu diyorsunuz. Boş anlarındamı size sarıyor. Uzak durmak lazım böyle kişilerden.Szide prim verıyorsunuz sonra ne yaparsam yapayım vazgecemez dıyor

Kedinin fareyle oynadıgı gibi oynuyor.Başkasıylada oldu diyorsunuz. Boş anlarındamı size sarıyor. Uzak durmak lazım böyle kişilerden.Szide prim verıyorsunuz sonra ne yaparsam yapayım vazgecemez dıyor

Aslında ben ondan çoktan vazgeçtim bile ama öylesine alışmış ki o bu duyguya bir türlü kabullenemiyor herhalde peşimdesin hala diye mesajlar atıp duruyor sizce ne yapmalıyım onun bu düşüncesini yıkmak için ?

Vazgeçmekte kararlıysan o sana mesaj attığında daha net ol. Açık kapı bırakma ki artık istenmediğini o da anlasın. Derinsel düşünürsen yapamazsın bunu. Dengesiz insanlar sinirlerini yıpratmaktan başka bişey veremez sana

Cevap vermeyın derım arar yazar durur hatta noyu bıle degısebılırsınız. Kabullenemeyen adam sevdıgını hakeder gerısı gereksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…