• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz gördüm ama bu kadarına da pes :S

Eski sevgilimle ayrılalı 1 seneyi geçti. Kendisi bana 2 ay önce mesaj atmıstı hala unutamadığını filan yazmıstı şiir filan yazmış ayriyeten. Sonra benden cevap gitmeyinde 15 gün içinde ilişkisi olduğunu gördüm face ten. Şimdi de nişanlı yapmış altında arkadaslarının filan yorumları yok işte niye haberimiz yok gibisinden.. o da kendi aramızda yüzüklerimiz yaza düğüne bekleriz tarzında cevaplar vermiş. İnanın hiçbir şey anlamadım bu durumdan . Artı beni 2 gün önce engellemş bn kontrol ediyordum öyle farkettim şimdi ise kaldırmıs engeli bukes de nişanlı olduğunu gördüm ilişki durumunun ve bu yorumları. Sizce bu aptal ne yapmaya calısıyor ki.. İnanın gözümde hiç değeri yok kalmadı bırakmadı.. Onu takmak istemiyorum hatta gülüyorum bu hallerşne bazen yinede sinirimi bozuyor siz olsanız ne yapardınız tüm bunlar karsısında ?

kendı kendıme gulerdım vala cnm :) erkek mılletını kım anlamıs kı zaten gul gec ne sınırını bozcan bosver :)

O kadar aşağılık bir insan ki sırf onu terkeden olduğum için yaptığını düşünüyorum. Daha 2 ay önce o tarz mesaj atan insnaın yok yüzük taktık filan durumları kadar saçma salak birşey yok aptaaalll

Hiç inandırıcı değil yaptığı büyük ihtimal yüz bulamayınca yaptı hatta bence ortada kız bile yok öyle iki ayda bulunuyosa evlenilecek insan biz de bulalım :33:
Takma canım boşver

Yani seni meraklandırmak için yapıyor büyük ihtimalle yada nişanlandığını zannettiğinde onu kaybettiğin için üzülüp ona geri döneceksin diye planlar yapıyordur.Aman seni kıskandırmak için başka bir insanın hayatını mahvetmesinde...

O kadar aşağılık bir insan ki sırf onu terkeden olduğum için yaptığını düşünüyorum. Daha 2 ay önce o tarz mesaj atan insnaın yok yüzük taktık filan durumları kadar saçma salak birşey yok aptaaalll

cnm dogru da olabılır benım bı ılıskımde de kısılıksız bana ben evlenıyorum yazmıstı ve o hafta sonu evlenmıstı cıdden benı cepte dursun seklınde gormus megersem ! belkı senden ıntıkam ıcın bole yapıyodur belkı de gercekten nısanlanmıstır cnm kendı aralarında sana da kendını bozlukta hıssettıgı zaman don falan demıstır ıkı ıhtımal var yanı

Ayni durum bir arkadasimin basina geldi.
Eski sevgilisi beklenmedik bir anda gorusmek istedi,
kiz gorustu, tekrar umitlendi bide baktik oglan nisanlandi.
Aceba neden boyle yapiyor erkekler anlamadim..

Ortada resmi bir nişan yokki kendi aramızda filan yazmış bu bir. ikinciisi ev arkadasınım haberim niye yok yazmıs bir arkadası.. yani karısık baya 2 ihtimalde olabilir. İşte sırf bu yüsden inanın o aptal için üzülmüorm sadece psikolojim için üzülüyorum erkeklere olan güvenim tükeniyor onlardan soğuyorum . Hayvan Allah tez zamanda tepetaklak etsin onuda planlarını da inşallah.

Böyle erkeklerin hastalıklı olduğunu düşünüyorum gerizekalı çektirdiğim acılar baya koymuş olmalı ki dengesizlikleri artıyor.

Back
X