dengesiz hormonlar

-uMutsuz-

Geceyatmazsabahkalkmaz
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
808
875
18
selam hanimlar
ben 9 aylik evliyim pco ve prolaktin yuksekligi var bu ay ilac verdi doktorum bu hormonu dusurmek icin ama ben cok kaygi ediyorum kendime. bu sekilde olup da hamile kalanlar var mi? kac ay sonra hamile kaldiniz ve nasil bir tedavi sureci gecirdiniz?

selam canım o ilaçla birlikte seviyesi düşecek ve sonra hep takipte kal çünkü yüksek olması gebeliğe engel teşkil ediyor ama stres yapma sakin kal ben klomenle hamile kaldım buarada kilon ve yaşın kaç

yaşim 20 kilo 55. valla sıkıntı ediyorum ister istemez takmamaya calisiyorum ama boyle hayal kirikligi olunca takiyorum malesef. benim doktorumda verecek bu ay yarin gidecegim tekrar kontrol icin. rabbim hayirlisini versin

Bende pko yok fakat fsh hormonum yüksekti hayıt otu kullandım 1 ay sonra düştü aktarın söylediğine göre tüm hormonları düzenliyormuş

yaşim 20 kilo 55. valla sıkıntı ediyorum ister istemez takmamaya calisiyorum ama boyle hayal kirikligi olunca takiyorum malesef. benim doktorumda verecek bu ay yarin gidecegim tekrar kontrol icin. rabbim hayirlisini versin
yaşın genç kilonda normal inş hemen olur stress yapma ilacını kullan bakalm bi düzelsin sonra denersiniz

yaşın genç kilonda normal inş hemen olur stress yapma ilacını kullan bakalm bi düzelsin sonra denersiniz
9 aydir evliyim hic korunmadim ama olmadi ilk defa ilac kullanicm bakalim yarin doktor ne diyecek? siz sadee prolaktin hormonu icin mi ilac kullandiniz yoksa kistler icinde kullandiniz mi

Selam bayanlar ben aranıza yeni katıldım size bi sorum olucak hatta bi kaç ilk adet oldugumdan beri adetlerim duzensizdi ama ben bunu hic umursamıyodum başlarda olabilir diye ama bi gun 3 ay adet olmadm doktora gittim tarlusal verdi kullanp adetimin 3. Gunu tekrar gittim tahlil yaptı ve cıkan sonuclar soyle
Tsh 3.64
Lh 5.21
Proklatin 13.8
Fsh 3.84
Estradiol 46.6 bu degerlere gore yumurtlama tembelligin var dedi iyide benim hangi hormonum bozuk bu hastalık ne yaşayan var mı benim morelim cok bozuk tek cozum dogum kontrol hapı mı daha 20 yaşındayım nişanlıyım yakında evlenicem cocugum olur mu korkusu var ne yapıcam bilmiyorum.Sizce bu degerler normal mi simdiden tesekkurler

Back
X