• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz insan

zeynobasad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
64
11
3
33
Kızlar selam yarın annemle bebeğime alışverişe gideceğiz akşam annemle anlaştık, neyse akşam otururken görümcemde vardı, kuzenime yarın çarşıya gidicem dedim. Ama niçin olduğunu söylemedim, görümcemde duydu sormadı bişey ama o muhabbetden sonra suratı beş karış oldu, bıktım artık her şeye trio atıyor yaa , kendi kazandığım parayla kendi bebeğime annemle alışverişe gidicem çağırmak istemiyorum zaten, bide böyle hareketleri iyice sinirime dokunuyor, üstkatımda oturmasa keşke :((( her gün muhattap olmasak ://// her şeye alınıyor grip atıyor eşim takma diyor ama olmuyor işte bıktım!! Yarın şimdi görecek bizi bi surat daha of offff ne yapmalı böylesine?? Rahatça alışveriş bile yapamıyorum

Görmemezlikten gelsene, sen bebeğinle yaşadığın son günlerini yaşamaya bak. Böylelerine görünmüyor gibi davranacaksın ki daha çok kudursun.

Allah allah ona neymiş be. Tövbe böyle tipleri de ilk defa duyuyorum. Ona mı danışman gerekiyormuş yoksa onsuz hareket etmemen mi. Ayol daha neler ya:oha:

Cok fazla takmayin bu durumu...
Her yere gorumcenizle gidecek degilsiniz..
Cok gelmek istiyorsa agzi var,sakincasi y0ksa b4nde gelebilir miyim desin..
Bakislarla ,hal ve hareketlerle hic bir sey soylemeden tribe girmektense sormasi daha iyii..

Kızlar sagolun yarın öyle yapicam esime anlattım eşim işten Yen'i geldi , kimseye haber vermek zorunda değilsin kendin ne isterse öyle yap dedi, Ayy bi anda sessizliğe bürünüyor Doğumda olay çıkartacak diye korkuyorum açıkçası inşallah öyle bişey yaşamayız :(((

Eski konularına baktım, görümceye takmışsın.

Kızlar sagolun yarın öyle yapicam esime anlattım eşim işten Yen'i geldi , kimseye haber vermek zorunda değilsin kendin ne isterse öyle yap dedi, Ayy bi anda sessizliğe bürünüyor Doğumda olay çıkartacak diye korkuyorum açıkçası inşallah öyle bişey yaşamayız :KK43:((

Olay mi cikartacak ,gorumce ayol deliyi gorunce sopani saklamicaksin ..
Olay mi cikartacak hay hay ne guzel ipleri kopartmak icin bahanen olur ;)
Ezdirmeyin kendinizi..
Hayirli dogumlar olsun ...

ederinden fazla değer ya sizi sinir eder ya onu böyle dengesiz eder ,
salla gitsin kime ne bebek senin ,para senin ,ona ne olmuş ;)

Back
X