Dengesiz insanlar....

kızlar çıkışta okul müdürümle polise başvuracağız

madem polis çağırmadın ki sana çağır demiştim....gidip şikayetçi olun...neymiş bu hakaret tehditler dağ başımı burası...

polis diyecek ki "bizim işimiz değil, çünkü olay anında çağırmadınız, bu yüzden şimdi savcılığa gidip şikayetçi olun".

o zaman da savcılığa gidip suç duyurusun da bulun tatlım...

gidin şikayet eddin biz de ev sahibiyiz gitmeden önce haber verdik evi şöyle bir gezdik o da annem alırken biz görmemiştik ondan.
sonra ihtarname ile çıkmalarını istedik. Prosedür böyledir ihtarname yoksa sana kimse 15 inde çık git diyemez. savcılığa gidin savcıya durumu anlatın mağduriyetinizi bildirin tutanak tutulsun herşey kağıtta olsun ki kimse sana böyle olmadı diyemesin.
ha bir de sakın komşularına güvenme hepsi herşeyi inkar eder zaten görmüşler de bir şey dememişler

gidin şikayet eddin biz de ev sahibiyiz gitmeden önce haber verdik evi şöyle bir gezdik o da annem alırken biz görmemiştik ondan.
sonra ihtarname ile çıkmalarını istedik. Prosedür böyledir ihtarname yoksa sana kimse 15 inde çık git diyemez. savcılığa gidin savcıya durumu anlatın mağduriyetinizi bildirin tutanak tutulsun herşey kağıtta olsun ki kimse sana böyle olmadı diyemesin.
ha bir de sakın komşularına güvenme hepsi herşeyi inkar eder zaten görmüşler de bir şey dememişler

tabiki tatlım komşularıma zaten güvenmiyorum şahit isterlerse de yok diyeceğim artık Allah a havale ederim olur biter artık zaten 15 haziran da mecbur gideceğim tayinim hayırlısıyla çıkarsa tabii

tabiki tatlım komşularıma zaten güvenmiyorum şahit isterlerse de yok diyeceğim artık Allah a havale ederim olur biter artık zaten 15 haziran da mecbur gideceğim tayinim hayırlısıyla çıkarsa tabii

giderken de teslim etme evi de uğraşsın dursunlar...

kanunen sen teslim etmeden icra yolu ile olmadan giremezler eve...

karakola gittik kızlar yine hırgür cıktı yaptıkları hakaretleri yalanladılar biz sana hiç öyle yaparmıyız falan filan derken en sonunda özür dilediler 30 mayısa kadar da rahatsız etmeyecekler 30 mayısta cıkmak işini mecburen kabul ettim artık

karakola gittik kızlar yine hırgür cıktı yaptıkları hakaretleri yalanladılar biz sana hiç öyle yaparmıyız falan filan derken en sonunda özür dilediler 30 mayısa kadar da rahatsız etmeyecekler 30 mayısta cıkmak işini mecburen kabul ettim artık

canım çok sevindim...

aslında polisler ilgilenmez fakat küçük şehir diye alakadar olmuşlardır...

biz burda istanbul da gidecek olsak hemen savcılığa yönlendirirler...

çok ama çok sevindim...

tatlım arkanda koskoca TC var burası dağ başı değil :)

oh iyi oldu o şehir eşkiyalarına kanun nizam var ders olsun onlara ...

30 mayıs zaten senin çıkma tarihindi... tayin yerin belli değil mi?

canım burda 3 yıl durma hakkın vardı 3 yılım doluyor yerim belli değil ama eninde sonunda gideceğim haziranda bakalım

Back
X