Merhaba, aranıza yeni katıldım.
Bugün beklenen adet tarihimdi,
dün kaset test yaptım silik 2. Çizgi hemrn net çıktı.
Bu sabah yani adet günümde yeniden kaset test yaptım ama 2. Çizgi düne göre baya silik şekilde çıktı
2 saat sonra tekrar bir kaset test daha yaptım ve dün ile aynı koyulukta çıktı.
Çok kafam karıştı çok üzüldüm, Kızlar sizce kimyasal veya dış gebelik olabilir mi. Daha önce birkaç kez kimyasal geçirdim çok korkuyorum bu arada sabah gidip hemen kan verdim beta hcg 388 çıktı. Acaba değerim yükselip azalıyor mu, dış gebelik mi çok korkuyorum.
2 gün sonra kan testi verdiğinizde daha iyi anlaşılır. Kullandığınız testler aynı mıydı, yoksa farklı mıydı? Aynı değilse böyle farklı koyuluklarda çıkmış olabilir. Ya da idrar konsantreliğine göre koyuluğu değişmiş olabilir.
Kullandığım testler hepsi artimed. Resim ekledim en üstteki dün ilk idrarla yaptığım silik,
Ortadaki bu sabah ilk idrarla yaptığım çok çok silik.
Alttaki bugün ortadakinden 2 saat sonra yaptığım koyu çıkan
Çok dengesiz sonuçlar verdi. Kan için 2 gün beklemek çok zor olacak
Kullandığım testler hepsi artimed. Resim ekledim en üstteki dün ilk idrarla yaptığım silik,
Ortadaki bu sabah ilk idrarla yaptığım çok çok silik.
Alttaki bugün ortadakinden 2 saat sonra yaptığım koyu çıkan
Çok dengesiz sonuçlar verdi. Kan için 2 gün beklemek çok zor olacak
Bu formda artimedle ilgili çok iyi yorumlar görmedim. Laborick falan alın ama betanız güzel. 2 gün aralarda kan vererek artışı takip edin. Hayırlı olsun
Dün yaptığım yani ilk resimdeki dün ilk idrarla.
Ortadaki bugün ilk idrarla.
En sondaki ortadakinden 2 saat sonra yani bugün ilk idrardan 2 saat sonra ama sıvı almadım test yapıcam diye.
Çok garip çıkmış değil mi
Bu formda artimedle ilgili çok iyi yorumlar görmedim. Laborick falan alın ama betanız güzel. 2 gün aralarda kan vererek artışı takip edin. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim ama sevinemiyorum. Sizce 388li değerlerde kimyasal olur mu. Daha önce yaşadığım kimyasallar adet günü betam hep 40 50li değerlerdeydi. Yavaş yavaş düşüyordu.
Teşekkür ederim ama sevinemiyorum. Sizce 388li değerlerde kimyasal olur mu. Daha önce yaşadığım kimyasallar adet günü betam hep 40 50li değerlerdeydi. Yavaş yavaş düşüyordu.
Daha önceki testlerinizde çok düşüklerle öğrenmişsiniz. Benim çocuğum yok ama forumda arkadaşların betalarını görüp okuduğum için biraz bilgi sahibi oldum. Değeriniz gayet iyi. Yarından sonra tekrar yapın, iki katı şeklinde ilerlemeli
Kızlar cumartesi günü adete bes gum kala kan verdm 32 cıkmıstı bugun adet günüm 26.4 cıktı sızce yükselir mi yenıdem ılı farklı hastanede verdm doktor cumartesi günü tekrar ver dedi