dengesiz konusmalarim

staaticx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
517
352
53
Selam kizlar bazen okadar dengesiz konusuyorumki karsidakiyle konusmayi bilmiyorum yani rahat konusamiyorum kimseyle.panik oluyorum sanki.
Azonce kapiya komsumz geldi asure getirmis bes kase vardi tepside mrblastk asure uzatti dedim hepsimi istersen hepsini alabilirsin dedi cok utandim... sanki hepsini istioms gibi oldum. Sabahta apartmana birileri tasiniyo kiz kapiyi caldi tabure istedi bende perdeye filan uzanmak icin istio heralde die dedim merdiven var merdiven veriyim sonradan ona oturulmaz ama dedi ben tabureleri verdim ama utandim sonra kiz cekcek istedi yine gelip oda yok dedim sonradan aklima geldi gittim getirdim.kiz eminim akli dengesi bozuk bi komsu oldugumu dusuncek...

Bence yaşadıklarında birşey yok unutmuş olabilirsin cekcegi her zaman kullanılan bir şey değil sonuçta bana da yeni taşınan bir gelse bende merdiveni düşünürdüm ilk başta

yaşadıklarında bişey yok. herkesin başına gelebilecek şeyler. ayrıca merdivene oturulmaz diyen kız da dengesizmiş.

Heyecanlandığın için olabilir, ben de öyle oluyorum bazen. Aklına ilk geleni söyleyince yanlış olabiliyor, mesela çekçek yok demek yerine bir bakayım emin değilim diyebilirsin. Ben yavaş konuşan insanlara tahammül edemezdim ama onlar daha doğru konuşabiliyorlar, hızlıca cevap vereyim derken saçmalıyor insan genellikle :) Ben de 2 kase sütlaç götürdüğümde tepsiyi de almıştı komşumuz, tepsimi alabilir miyim deyince tamam getiriyorum dedi, çok utandım. Geri getirmeyecek sanmıştım biran Acele edince yanlışlıklar artıyor, daha sakin olup iyi dinleyip, düşünerek cevap vermek en güzeli.

Kim dengeli ki şu hayatta, daha doğrusu kime göre dengeli?
Mesela kızın merdivene oturulmaz ama demesi dengesiz olmuş, "yanlış yorumlattım üzerine oturmak için tabure istedim" demeliydi.
İnsanlar unutabilirler yada yanlış anlatıp/anlayabilirler bunlar olağan şeyler hepimizin hayatında. Kimse mükemmel değil sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…