dengesiz patronla başa çıkmanın yolları

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
bu adam tam bir dengesiz.:47::47:
eşek gibi çalıştığımı bildiği halde hiç bir işe yaramıyorsun diyor sabrımı zorluyor sanki.
demediği laf hakaret kalmadı.kendimi bu kadar ezdirdiğim için nefret ediyorum kendimden.:14:
sabrediyorum ama banada geliyorlar karsılık veriyorum.
bugünde bana istifanı yaz dedi hiç sebep yokken.
işten çıkmak zor kalmak zor.

eşek gibi çalıştığımı bildiği halde hiç bir işe yaramıyorsun diyor sabrımı zorluyor sanki.
demediği laf hakaret kalmadı.kendimi bu kadar ezdirdiğim için nefret ediyorum kendimden.:14:

Valla isten cik diyecegim de zor durumda olabilirsin tabi o yuzden diyecek bir sey bulamadim :( ayrica isten cikartacak bir de istifani yaz diyor, kendi kovsun tabi tazminati var... Ne diyeyim baya sinirlendim patronuna cunku benim annem de cok cekti boylelerinden.. Umarim hallolur sorunun yardimci olamadim ama yine de yazmadan yapamadim..

Eğer ipleri koparmaya karar verdiysen, sende çıkmak istiyorsan, referans sorunun da yoksa o çıkarsın seni. ama yok ihtiyacım var diyorsan katlanacaksın, zaten özel sektörde çantan her an gidecekmiş gibi masanın yanında durmak zorunda.

yaz istifanı diyeceğine çıkış verse ya.. ilginçmiş adam da... çok mu uzun zamandır çalışıyorsun da tazminat hakkın var??? eper öyleyse vermemek için kasıyorsa mobbing davası açabilirsin.

istifanı yaz da tazminatsız çık. Ay sakın öyle bişey yapma git tazminatımı verin hemen çıkayım de. Ne zamandır çalışıyosun orada.
Ayrıca öyle kafasına göre çıkaramaz bir süre önce haber verip sana yeni bir iş araman için süre vermesi lazım veremiyorsa tazminatını verecek. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte.:19:

Sizin patron dengesiz değil terbiyesizmiş. Açlıktan ölürüm ama yine de kadir kıymet bilmeyen, insanca davranmaktan yoksun birinin yanında calısmam. İstifamı yazar suratına fırlatırdım.

kendiliginden istifa etme, madem oyle kendisi cikis versin...ona gore tazminatini alirsin fistik gibi :34:

Son düzenleme:
Sizin patron dengesiz değil terbiyesizmiş. Açlıktan ölürüm ama yine de kadir kıymet bilmeyen, insanca davranmaktan yoksun birinin yanında calısmam. İstifamı yazar suratına fırlatırdım.

yoo tam bir dengesiz tabiki terbiyesizde ..
ne zaman ne yapacağı hiç belli olmayan bir tip .
bazen çok sever görünür bazede yerin dibine sokar

istifamı yazmak içimden gelmiyormu sanıyorsunuz ama ben tek kendim değilim düşünmem gerken kızım var :14:

sabretmeye çalışıyorum..

çıkış vermez sanmıyorum (yerime bakacak kimse yok )
yaptığı kendince psikolojik baskı..

güya yüzmü vermiyor nedir anlamadımki..

tamam sende git karşısına çık istemiyorsan kov bei tazmiatımı ver yoksa ben çıkarım bana moping uygulandı derim işyerimde yine alırım paramı çalışıp çalışıp bide seni dinleyemem kimsenin stres topu degilim diyeceksin...lütfen yap bunu ya dünyanın sonu degil çalışana heryerde ekmek var..

Back
X