- Konu Sahibi ilkbahar1982
-
ikiside değil.hapse girenden sonra hayatıma giren sevgilim.ondan bir şey saklamaya gönlüm razı gelmedi.anlatmaya niyhetlendim.anlatırkende anlatamadım.sonra benden bu kadarda değildir diye ayrıldı.bir yıl sonra aylarca aradıktan sonra döndü ve bu seferde seni ciddiye almıyorum dedi.veee bende dengesizleştim bu kadar dengesizlikten sonra
bu erkeklereden herşeyi saklayacaksın dürüst olursan kaybedersin. senden önce erkek olarak bi babamı bilirdim şimdi seni diyeceksin hakediyo bunlar
aynen.bekaretimi kaybetmemiş olsam (ki şansıma zarım esnekmiş.)anlamayacaktı.zaten okuldaki sevgilisiylede bir çok kere beraber olmuşlar ama tam değil.zamanla evlenme kararı almışlar.sonra zaten evlenecez tam yapalım demişler.o zaman kızın daha öncede biriyle olduğunu öğrenmiş.benim eski çok zeki sevgilim.biz bunla sorun çıkarda böyle yapıyoruz.zaten durum bu.madem bir saklama gereği duyuyoruzda tam yapmadık olmamış.korkuyor desem kız.zaten evlenecez mantığı ile yapılmazdı.diyorsun ya erkek görmedim diyeceksin diye.o işini garantiye aldı.aklı sıra.köylerinden bir kızla evlenmiş.
köylerinden aldığı kızdan emin olmaya devam etsin . bu iş köye şehire bakmıyor. benim enişteme de ailesi köyden kız al diye baskı yapmışlr. bir kız gösteriyorlar neyse enişte görüşüyor. sonra kıza diyor ki ben deneyimsiz saf kız istemem kız başlıyor dökülmeye köyün öğretmeniyle şöyle yaptık böyle yaptık. belli olmaz yani o işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?