dengesiz,şaşkın aşk hayatım

ilkbahar1982

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
1.818
500
363
Bursa
son zamanlarda kk nde çok vakit geçiriyorum.benzer durumlarda olan kişleri görmek yalnız olmadığımı gösterdi.kendimede çokda fazla haksızlık yapmamam gerektiğinide gördüm.kimse yaptığım hataları yapmaz , herkes her olumsuzluktan kolay sıyrılabilirmiş gibi geliyordu.bir nevi kendimi uzaylı gibi görüyordum.sorumsuz ve rahat insanalrla çok vakit geçirmek zorunda kalınca başka türlüsü mümkün olmuyor.tabii hepsi yaptıklarının cezasını eninde sonunda çektiler ve çekmeyede devam ediyorlar.yalnız giden gitti.bende çok yoruldum ve doldum.her zaman hanımefendiliğimle,kibarlığımla,zarifliğimle takdir toplayan bir bayan olarak forumdan küfür ettim diye uyarı aldım.:26::44:gülmekle ağlamak arasında kaldım.benle küfür aybı karede.

yaşanılan herşey insanı şekillendiriyormuş.önceliklerim değişti.şimdi daha bencilim.bana '' ayarlamak'' kelimesini kullanma demiştiniz diğer konularda.zaten o işi yaparken ayarlamak maksadım değildi.mutlu ve huzurlu idim.sadece arkadaşıma öneride bulundum.kim kimle olursa olsun.o an uygun geldi işte.sonra iyi niyhet gösterdiğimi gördüm.belki anlatmak istediklerimde bu iyi niyhetimden vr hayata gereğinden fazla ya da gereksiz konularında umut bağladığımdan geldi.umut ve sabırla bir çok şey elde edilebiliyormuş ama onları harvurup savurduğunda elinde hiç bir şey kalmıyormuş.her şeyi hakedene gösterecekmişsin.hak etmeyene göstermeyecekmişsin ki.aklı varsa hak etmeyi öğrensin.bu şekilde davrandığımda bütün o benden köşe bucak kaçma arzusunda olnalr tek tek döndüle ve pişman oldular.olmasına oldular.yalnız o bıraktıkları ile döndükleri aynı kiş olmadı.olamadı.tüm dengesi değişmişti.

bir çok bayan gibi bende bazı ilişkiler yaşadım.çoğunda da duygularım bititğinde de o ilişki ile ilgili problemler yaşattım kendime.gereksiz bir sahiplenme ve inat duygusu yüzünden.bir o kadar da intikam hırsı.bana bunu yapamaz.bu kadar kolay silinemem vb. bunların üzerine hayatın karşıma çıkardığı tatsızlıklar.ne kadar çabalarsam çabaslayım her şey yıllarca elimde kaldı.neye elimi uzatsam kurudu.içim gibi.şimdi neredeyse ne hissettiğimin bile farkında değilim.mutlu olduğum zamanları özlüyorum.şimdi kendimle mutluyum tabii.biriyle beraberken ki mutluluğu diyelim.kötü oluyorum.belki yalnızlıktan bunaldım.çevreme bakıyorum.bütün arkadaşlarım bir düzen kurdular.herkesin iyi bir işi,iyi bir durumu ve düzeni var.hepsininde çok sağlıklı ve mutlu bebişleri var.bu durum beni üzmüyor.çok imrendiriyor ve kendime kızmama sebep oluyor.her zaman savaşçı oldum.hayat beni buna zorladı.kendimde çok yanlış hareketlerde bulundum tabii.benden daha kötü durumda olanlr var tabii.hayatımdaki olumluklarıda tabii görüyorum yalnız bunaldım.sorum yok.zaten dediğim gibi dengem bozuldu.şaşkınım.neyi dert ettiğimi bile anlayaz durumdağım.kendimi ifade etmek istedim.paylaşmak istedim.
 
lise hazırlıkta başladığım ilişkim ayrıl-barış 5 sene kadar sürdü.ikimi,zde birbirimizi aldattık.çocukça yaşanan bir ilişkiydi.çocuk saflığı ile değil bahsettiğim çocuk acemiliği.öyle olması gerektiğini düşünüyordum.aldatılmayı değil tabii.salla bak eğlencene.sonra aşık oldum.o da bana oldu.çok sevdik birbirimizi ama ipler kopmuştu.sonra intikam savaşları başladı aramızda.bir kaç ay önce karşılaştık.tanımazlıktan geldim.o da öyle.çünkü birbirimizden o kadar uzaklaştıktı.konuşsam abes kaçacaktı.

arada çıktıklarımın pek bir önemi yok gözümde.kötü değillerdi ama sevdiğimden çıkmadım.maksat eğlence olsyn.tipe bak düzgün.gez dolaş .2 gün sonra ayrıl.aralarında iyi niyhetli olanlarına karşı hala vicdanı rahatsızlık duyuyorum.duymada devam edeceğim.özelliklede 2 sine.takma ad vereceğim.birincisi suat.gerçekten beni sevdi.üzüldü çocuk.telefondaki sesi yıllardır kulağımdan gitmedi.öbürküsü necdet.anne ve babasını kanserden kaybetmişti.akrabalarıda pek suratsızdılar.yazarken bile kötü oldum.tekrar kendimden utandım.umarım hayat ikisi içinde iyi bir şeyler yapma şansını bana sunar.biraz olsun rahatlarım.

bir tanede ceza gibi gelen bir ilişki yaşadım.ilk seferinde de kötüydü,yıllar sonra karşılaştık.aptallığımla ve iyi niyhetimle kötü sona sürüklendim.defalarca kez dayak yiyip tecavüze uğradım.en sonunda beni resmen bir arkadaşına sundu.fantezi amaçlı.ondan sonra mahkemeler falan..beni sindirdiğine o kadar emin ki bu olaydan sonra gayet rahat kendi evine gitmiş.ikiside şu an ceza evindeler.mahkemede neler neler dediler.basit bir kızmışımda.bilerek olmuşumda.zaten 7 yıldır beraber yaşıyormuşuz.ikahmettim her şeyim ortada.ilk mahkeme günü aileler direkt beni suçladılar.iftira attığımı söylediler.sonra deliler teker teker çıktı tabii.bu sefer caydırmaya çalıştılar.memlekete gidip anlatmışlar.kimse inanmamış.kabul zamanında hatalar yaptım ama 21-22 yaşına kadar sonra olumsuz bir hareketim olmadı.zaten o şekilde davranmalarımı toplasanız 1-2 ay bilemedin 3-4 aylık bir dönemdir.sonra ilişkilerimin arasında 1-1,5 sene vardır en az.memlekette inansalardı dediklerine .öldülerdi onları.adli tıpa gitmek çok kötüydü.hakkını alacağını biliyorsun ama ispatlamak zorunda bırakılmak çok canımı yaktı.polis gözetiminde gidiyorsun.birde evrakmışsın gibi koluna damga vuruyorlar.2-3 dk doktorlarla duruyorsun.bu görüşme için bütün gün adli tıptasın.oradaki insanlarada üzülüyorsun.kendimi sorguda gibi hissettim.3tarafımda doktorlar ya da görevliler hepsinin gözleri üzerinde.iki görüşmede de doğru söylediğimi ve polaydan etkilendiğim yönünde karar verdiler.buradaki doktorlarda öyle.mahkemede onları alacakları en ağır cezayı verdiler.mahkeme sonuçlanmadan bana vazgeçem için para bile önerdiler.açık çek.ne istersem.vazgeçmem mümkün mü?mahkeme sonuçlandı ama bu bile bana yetmedi.yetmiyor.çalışamadım.ki küçüklüğümden beri çalışan bir bayan olacağım günlein hayalini kurdum hep.okul ve iş hayatım sekteye uğradı.aşk hayatımda öyle.her şeyden sonra birine kalbimi açtım.gayet iyidi.sorunlar oluyordu tabii.bir şeyler saklamayı kendime yediremedim.detaya irmeden anlattım olanları.sonrasında sakladığım bir şeyler olduğundan şüphelenip bir kaç ker denemiş beni.tabii konu açılınca bende gerirmeler.denediğini bilsem belki gerginliğimi saklamaya çalışırdım.neyse sonunda ayrıldık.sonrasında bana senle olmak istiyorum ama bunu rızanla yapmak istiyorum dedi.böyle bir ilişki yaşamayı kabul etmedim.nasıl boğucu bir histi.sanki göğsümün üstüne bir oturmuş gibi.nefes alamıyordum.kendimi toparladım ve ona bütün hissettiklerimi anlatan meil yolladım.beni bu şekilde hatırla.ne olursa olsun.ne tarz biri olursan ol.kendime ve yaşadığım her şeye saygımdan ötürü bu şekilde davranıyorum yazdım.en azından saygın ve anlamlı bitiş olsun dedim.sonrasında görüşmek istedi.ailem engel oldu.engel olmasalarda zaten görüşmezdim.ne telden ne meilden ne de faceden bana ulaşabildi.sonrasında hepsini değiştirdim zaten.1 sene kadar bunalım dönemi oldu.gel gitler böyle.sonra küzenimin bir arakadaşından hoşlanmaya başladım.zaten 8-9 sene öncede beğenmiştim onu.
 
küzenin arkadaşınada bir isim buldum.kadir olsun.kadiri ve küzenin diğer ev arkadaşlarını çok severiz ailece.bir nevi akraba mız olmuşlardır.küzenimin akrabası gibi olduğundan bizede yakın gelmiştir.bu zamana kadar kadirle pek samimi olamadık.samimi derken pek muhabbetimiz olmadı diyeğim.zaten hoşlandığımdan kendimi çektim.artı ilk hoşlandığımda hayatında biri vardı.kendi kendime çok kızmıştım ve hoşlandığım için utanmıştım.kimseye söylemedim bile.o zamanki kız arkadaşı ile küzenim hep görüştü.bir kaç sene öncede biz tanıştık o kızla.şirin bir kıza benziyor.küzenime abi diyor.tanıştığımızda yanında eşi ve oğlu vardı kızın.neyse bu kadirin lafını çok duydum yıllarca.kadir şöyle efendi,şöyle düzgün çocuk.bir ara aranızı yapsak diye kadirin ev arkadaşı olan küzenim değil ama onun ablası olan küzenim çok istedi.hatta anneme bile söyledi.hep bir şey oldu.sustum.zaten çoğunda da bir kız arkadaşı oldu beyimizin.en sonunda küzenim nişanlandı.tabii kadirde geldi diğer arkadaşları gibi.meark etmemem mümkün mü.tüm hareketlerini gözlemledim.elimde olmadan .sonra o da biizmle küzenlere geldi.benle ve annemlede baya muhabbet etti.sonra faceden ekledim.bir süre sonra o face kapattım.

olayları çok uzun anlatıyorum ya .yazacam şimdi karman çorman bir şey anlamadım diyeceksiniz.kısa anlatmak için önce bir kafamda toparlıyağım.
 
kadirin adı her geçtiğinde daha önceki yıllarda bir tuhaf oluyordum.heyecanlanıyordum.yalnız konusu olduğu süre içersinde sonrasında bir durumum yok .kimseye ondan çok hoşlanmıştım demedim hiç.neyse nişana gelmeden bana kız bakın demiş.kız arkadaşı olduğunu biliyordum.yalnız bu sefer içimdekileri bastıramadım.belli etmedim kimseye ama onu daha yakından inceledim ve daha yakın davrandım.birine teklif etti.olmadı.bir kız buna asıldı.o olur mu dedi küzene.onu makyajsız gördüm o kadar güzel değilmiş dedi kuzende.iyi kalsın o zaman.dedi.nişandan sonra iki konu konuşuldu:biri nişanın nasıl geçtiği diğeri ona bir kız bulmak.nişandan sonra bilet bulamadığından gitmedi.bu sayede bebde onu daha yakından tanıma fırsatı yakaladım.bana yakın davrandı.tabağımdakilerden yedi.şakavari omzuma omuz attı falan.annemlede baya muhabbet ettiler.sonra bunu faceden ekledim.kabul etti.zaten niye etmesin.sonra yavaş yavaş açılmaya çalıştım.küzenle konuştuktan sonra.kestim ama.kız arkadaşını seviyormuş ama annesi kızı istemiyormuş.hala o kızla görüşüyormuş.bu arada kızı annesi kötü diyede istemezlik yapmıyormuş.sadece kızın eğitim ve iş olarak seviyesini düşük buluyormuş.kadirde bu konularda annesini dinlermiş.bu konuda baya kızdım da içimden kadire.durum böyle olunca irtibatı kestim.yalnız baktım olmaycak.dürüstçe bir mektup yazağım dedim.defalarca yazdım attım mektubu.bir büyüğümede danıştım.durum bu mektuba yazacaklarım bu.olur mu dedim.olur dedi.yinede gönderemedim.neyse nikah oldu 10 ay kadar sonra nişandan.gene geldi.tabii gelmeden hala kız baktığınıda öğrendim.neyse gene yakın davrandı annemle bana.bende öyle davrandım.
 
küzenin yeni evine gidilecekti.şansıma aynı araçta ve yalnuzca ikimiz gittik.kısa bir yolculuk oldu ama konuştuk falan.sonra evde bakıştık.sonra gitti.onun olduğu face kapattım aylar önce şimdi kullandığımda yok.nasipse olur gözüyle bakıyorum.bir ay kadar önce eski erkek arkadaşım birden aklıma geldi.acaba biraz daha esnek davranabilir miydim diye düşündüm.dengesiz oldum diye bu halimden ötürü diyorum.bir yandan eskisi aklımda bir yandanda hala bu kadire ilgim devam ediyor.bilmiyorum.ne haldeğim analmadım.boşluktan mıdır nedir.çok berbat bir durum.dengem kalmadı.şatım kaldım kendime.anlattım azda olsa rahatladım.bu sayede azda olsa neden kontorolümü kaybedip küfürlü yazdığımıda anlaşılmıştır.yaşadığım benzer acılarıa şahit olunca sinirlendim.umarım karışık anlatmamışımdır.bu sefer kendimi düzgün ifade edebilmişimdir.:81::129:
 
Öncelikle geçmiş olsun çok kötü şeyler yaşamaışsın. eski erkek arkadaşın hangisi liseden olan mı hapse giren mi. eskiden bişey olmaz ya olsaydı zamanında olurdu
 
ikiside değil.hapse girenden sonra hayatıma giren sevgilim.ondan bir şey saklamaya gönlüm razı gelmedi.anlatmaya niyhetlendim.anlatırkende anlatamadım.sonra benden bu kadarda değildir diye ayrıldı.bir yıl sonra aylarca aradıktan sonra döndü ve bu seferde seni ciddiye almıyorum dedi.veee bende dengesizleştim bu kadar dengesizlikten sonra
 

bu erkeklereden herşeyi saklayacaksın dürüst olursan kaybedersin. senden önce erkek olarak bi babamı bilirdim şimdi seni diyeceksin hakediyo bunlar
 
bu erkeklereden herşeyi saklayacaksın dürüst olursan kaybedersin. senden önce erkek olarak bi babamı bilirdim şimdi seni diyeceksin hakediyo bunlar

aynen.bekaretimi kaybetmemiş olsam (ki şansıma zarım esnekmiş.)anlamayacaktı.zaten okuldaki sevgilisiylede bir çok kere beraber olmuşlar ama tam değil.zamanla evlenme kararı almışlar.sonra zaten evlenecez tam yapalım demişler.o zaman kızın daha öncede biriyle olduğunu öğrenmiş.benim eski çok zeki sevgilim.biz bunla sorun çıkarda böyle yapıyoruz.zaten durum bu.madem bir saklama gereği duyuyoruzda tam yapmadık olmamış.korkuyor desem kız.zaten evlenecez mantığı ile yapılmazdı.diyorsun ya erkek görmedim diyeceksin diye.o işini garantiye aldı.aklı sıra.köylerinden bir kızla evlenmiş.
 

köylerinden aldığı kızdan emin olmaya devam etsin . bu iş köye şehire bakmıyor. benim enişteme de ailesi köyden kız al diye baskı yapmışlr. bir kız gösteriyorlar neyse enişte görüşüyor. sonra kıza diyor ki ben deneyimsiz saf kız istemem kız başlıyor dökülmeye köyün öğretmeniyle şöyle yaptık böyle yaptık. belli olmaz yani o işler
 

elbette belli olmaz.hatta benimki bana çıkarken diyordu ki.bana köydekiler kızlarını vermek istiyor.hiç böyle şey olur mu.onların çocukluklarını biliyorum.hem onlarla oturup ne konuşucam diyordu.İlahi adaletin yerine gelmesi için büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.işin en fena tarafıda neresi biliyor musun.olmuyor.bitti dediğinde arkamdan bakması.sevdiğinden bakıyor sanıyordum .demek ki birinin daha ilki olmayı umuyordumun hayal kırıklığı imiş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…