- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
- Konu Sahibi perigunlugu
-
hayır balık burcu :)) yani bu durumu çok fazla yaşamadık ama olan durumlarda da yine bir anda çabuk parlıyorumSevgiliniz yengeç burcu mu?yazık hep alttan alan tarafmış.hatanizin farkında olmanız güzel bir şey, en azından kendinizi duzeltirsiniz
Regl dönemlerimde bende çok sınırlı agresif olurum adeta patlamaya hazır bomba gibi eşim çok bulaşmaz bana ya duygusal ya da agresif moda bağlarımhayır balık burcu :)) yani bu durumu çok fazla yaşamadık ama olan durumlarda da yine bir anda çabuk parlıyorum
Onu kaybedersiniz sonrada çok pişman olursunuz.Sonuçta herkesin bir dayanma sınırı var.Stresliyken,kızgınken onu uyarın “Şu an iyi hissetmiyorum kalbini kırmamak için iyi olunca yazacağım.” diyin mesela.Merhaba hanımlar,
Bugüne dek hep erkeklerle alakalı çoğunlukla şikayetlerle geliyoruz ama bu defa problem benim. Gerçekten çok güzel giden ve çok ilgili bir sevgilim var. Hayatının her alanında mutlaka beni düşünür ve benimle birlikte karar verir, tek düşünmez.
Ama gel gelelim ki ben biraz dengesizim galiba. Bazen olur olmadık zamanlarda ona soğuk davranıyorum (regl döneminde özellikle) ve kendimce de bahaneler buluyorum ama adam haklı sonuna kadar bununda farkındayım. En son yakın zamanda da yine aynı şeyi yaptım ve artık bugün bana resti çekti eğer tekrar aynı şeyi yaparsam kızgınlığının boyutunun daha büyük olacağını söyledi.
Ben kendimi nasıl dizginleyebilirim ?
Boşver ya hayatı dar et ona
Elbet hayatının bir döneminde hay senin gibi adamın... keşke sana bu kadar fedakar olmasaydım gibi cümleler kuracaksın
Şimdiden her ay azar azar kullan bu hakkını
Aaa yengeç burcu böyle mi davranıyormuş? Ben de yengeç burcuyum ve konu sahibiyle aynı özellikleri taşıyorum. Merak ettim deSevgiliniz yengeç burcu mu?yazık hep alttan alan tarafmış.hatanizin farkında olmanız güzel bir şey, en azından kendinizi duzeltirsiniz
Ozaman sizin yükselen kocAaa yengeç burcu böyle mi davranıyormuş? Ben de yengeç burcuyum ve konu sahibiyle aynı özellikleri taşıyorum. Merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?