Dengesiz tavırlar

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhaba hanımlar,

Bugüne dek hep erkeklerle alakalı çoğunlukla şikayetlerle geliyoruz ama bu defa problem benim. Gerçekten çok güzel giden ve çok ilgili bir sevgilim var. Hayatının her alanında mutlaka beni düşünür ve benimle birlikte karar verir, tek düşünmez.

Ama gel gelelim ki ben biraz dengesizim galiba. Bazen olur olmadık zamanlarda ona soğuk davranıyorum (regl döneminde özellikle) ve kendimce de bahaneler buluyorum ama adam haklı sonuna kadar bununda farkındayım. En son yakın zamanda da yine aynı şeyi yaptım ve artık bugün bana resti çekti eğer tekrar aynı şeyi yaparsam kızgınlığının boyutunun daha büyük olacağını söyledi.

Ben kendimi nasıl dizginleyebilirim ?

Adet dönemi başlamadan bur iki gün önce Melissa çayı, papatya çayı falan içmeye başlasan işe yarar sanki. Adet dönenlerimde bende çok suratsız oluyorum ama eşim alıştı artık minimuma indiriyoruz biz iletişimi, çünkü beni anlamasının imkanı olmadığını kabul edip olağan akışına bıraktı o dönemleri. Konuş bence ya işte adet dönemi hormon gerginlik falan bizde de baya bir tantana çıkmıştı 2-3 yıl.

Sevgiliniz yengeç burcu mu? 🙄🙄 yazık hep alttan alan tarafmış.hatanizin farkında olmanız güzel bir şey, en azından kendinizi duzeltirsiniz

Belki soguk davrandiginiz zamanlar yalniz kalmak istediginiz zamanlardir? Acik acik soyleseniz? Bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum, biraz dinlenmem gerek. Iyi hissedince seni ararim, vs. Herkesin kotu hissetmeye hakki var. Kotu hissederken de canim cicim olamazsiniz. Yani oyle durumlarda tavrinizin onunla ilgili olmadigini anlatin. Zaman ve mesafe isteyin.

Sevgiliniz yengeç burcu mu? 🙄🙄 yazık hep alttan alan tarafmış.hatanizin farkında olmanız güzel bir şey, en azından kendinizi duzeltirsiniz
hayır balık burcu :)) yani bu durumu çok fazla yaşamadık ama olan durumlarda da yine bir anda çabuk parlıyorum

hayır balık burcu :)) yani bu durumu çok fazla yaşamadık ama olan durumlarda da yine bir anda çabuk parlıyorum
Regl dönemlerimde bende çok sınırlı agresif olurum adeta patlamaya hazır bomba gibi eşim çok bulaşmaz bana ya duygusal ya da agresif moda bağlarım
Birde merak ettim siz ikizlermisiniz

Merhaba hanımlar,

Bugüne dek hep erkeklerle alakalı çoğunlukla şikayetlerle geliyoruz ama bu defa problem benim. Gerçekten çok güzel giden ve çok ilgili bir sevgilim var. Hayatının her alanında mutlaka beni düşünür ve benimle birlikte karar verir, tek düşünmez.

Ama gel gelelim ki ben biraz dengesizim galiba. Bazen olur olmadık zamanlarda ona soğuk davranıyorum (regl döneminde özellikle) ve kendimce de bahaneler buluyorum ama adam haklı sonuna kadar bununda farkındayım. En son yakın zamanda da yine aynı şeyi yaptım ve artık bugün bana resti çekti eğer tekrar aynı şeyi yaparsam kızgınlığının boyutunun daha büyük olacağını söyledi.

Ben kendimi nasıl dizginleyebilirim ?
Onu kaybedersiniz sonrada çok pişman olursunuz.Sonuçta herkesin bir dayanma sınırı var.Stresliyken,kızgınken onu uyarın “Şu an iyi hissetmiyorum kalbini kırmamak için iyi olunca yazacağım.” diyin mesela.

Hatanin farkindasin o hatayi yapmayarak kndini duzelte bilirsin.

Kadınların en büyük problemi kendilerini suçlu bulmaları.
Gayet doğal davranın regl Döneminde herkesin psikolojisi Değişiyor.

Bir gün eee yeter be der çeker gider pişman olursun
Bence toparlan seni seviyorsa kıymetini bil

Aaa yengeç burcu böyle mi davranıyormuş? Ben de yengeç burcuyum ve konu sahibiyle aynı özellikleri taşıyorum. Merak ettim de 😀

Back
X