Dengesizleri çeken bi şey mi var bende?

Hep deli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
54
56
38
42
Merhaba bayanlar,kaç saattir kendimi sorgulayıp duruyorum.zaten yaklaşık üç aydır ne yaptığımı,ne yapacağımı düşünüp duruyorum.Öz eleştiri yapmaktan yoruldum.Eşimin de benim de ikinci evliliğimiz.Eşimin bi kızı var bizimle kalıyor.çocukla gayet iyi anlaşıyoruz.çoğu zaman babasından daha olgun olduğuna tanık oldum.Her evlilikte olduğu gibi bizim de zaman zaman tartışmalarımız oluyor.her tartışmada eşimin hakaretlerine küfürlerine,itip kakmalarına maruz kalıyorum.Çok ağır cümleler sarfediyor.tanıyamıyorum.inanamıyorum.İkinci evliliğim olduğu için çekip gidemiyorum.yoksa bu hakaretleri bu küfürleri çekecek bi insan değilim.bu sabah yine tartıştık .hem de kızın yanında.ben uzatmasın ,bağırmasın,çağırmasın,küfür etmesin diye karşılık vermedim.çocuğu düşünerek.Ama adamın umrunda değil.bütün apartman duydu küfürlerini.rezil etti beni.bilerek bağırıyor.Herkes duysun istiyo r.eşyalarını toplamaya başladı,ben"git,sakinleş,sonra konuşalım"diyorum."yok ,bitti bu evlilik "diyo.sabrım kalmadı.sadece ailemi düşünüyorum şu anda.kızkarının ikinci evliliği de yapamadığını duyarlarsa kederden ölürler.ama galiba karar verdim,bu evliliğe devam edemeyeceğim.Devam edersem kontrolümü kaybedicem.Mutlu değilim.mutluymuş gibi yapamam."İnsanlar ne der,bana nasıl bakar?"gibi düşünceler şu anda bana vız geliyor.Duygularım "yapma,bi yol vardır,denemekten vazgeçme "diyo.Beynim "yol yakınken,çoluk çocuk yokken bitir bu evliliği " diyo.sanırım mantığım ağır basıyor.sizce ne yapmalıyım.

Kendinizde bu baskiyi kurmayin. 2. evliligi de bitti desinler. Evet bitti. Ee? Bir seyi yasallastirdiniz, adini koydunuz diye mi yargilaniyorsunuz? 20 tane sevgilim olsa hepsiyle yatsam kalksam, kimse bilmese ama 1 kere evlensem muhtesem insan mi olurum? Mutluluk ya onemli olan. Omur kisacik. Hic kimse kizinin baska bir evde bi basina aglayip aci cekmesini istemez. Kabullenirler, siz bildiginizi yapin.

Her aile çocuğu boşandığında üzülür ama ölene rastlamadım..herkes zamanla kabulleniyor..çocuk olmadan sona ermesi en doğrusu..çekemiyorum diyorsanız denecek hiçbirşey yok.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

İlk karısından neden boşanmış? Bir anne kolay kolay yuvasının sebebi olmaz keşke bi sogulayaydınız

Bende de var bende çözemedim.en akıllı uslu birileri denl gelmez

Babam kalp hastası.ve daha dört ay önce bi kriz geçirdi.

Babanıza acil şifalar..insan kıyamıyor anne babasına anlıyorum ama hayat böyle de geçmez yavaş yavaş alıştırın ailenizi çünkü her geçen günde sizin ömrünüzden gidiyor..evliliğiniz daha fazla çirkinleşirse ailenize hakaret etse,kapılarına dayansa daha mı iyi.adamda bu potansiyel var.bu arada kazara hamile kalırsanız herşey daha da içinden çıkılmaz bir hal alır aman dikkat..tez vakitte makul bir yol bulup kurtulursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…