Merhaba hanimlar,
Ikinci uyelik almistim bir konu icin, bir baska derdimi daha sizinle paylasmak istiyorum.
Bir suredir gorustugum bir adam var. Benden bir yas buyuk (34), isi gucu hali vakti benimkine uygun. Benim gibi oda bosanmis.
Normal olarak ilgimi ceken erkeklerden daha farkli, tatli, sevecen, iyi huylu, guler yuzlu, ilgili bir karakteri var. Bunlara alismam biraz zaman aldi, genel olarak daha ciddi daha maskulen tipleri miknatis gibi cekmisimdir cunku (yada onlardan hoslandigim icin onlarla ilgilenmisimdir, neyse). Ilk donem daha mesafeliydim yani. Daha sonra bende onun gibi daha sicak yakinlik gostermeye basladim.
Buraya kadar hersey tamam. Ama; gel gelelim asil konuya. Nekadar net ve acik belirtmis olsamda, fiziksel olarak fazla yaklasiyor. Nekadar uzaklastirsamda, istemedigimi belirtsemde, uzak tutsamda, olmuyor. Nerde gorusuyorsunuz bulusuyorsunuz derseniz, kafeler restoranlarda. Oralarda sorun yok (ara ara yine fazla yakinlassada; gecen magazanin birinde kasada geldi sap diye boynumdan optu, OHA oldum orada bisey demedim bozmayayim diye ama ciktiktan sonra fena hasladim, elin erkeklerinin yaninda nasil sacma bir hareket o!), ama vedalasirken yada nebilim yolda biryere giderken sigara almak icin vs durdugumuzda, adam yine basliyor. Ikaz ettim defalarca. Anliyor gibi gorunuyor, birdahaki bulusmamizda yine ayni hikaye. Karakter olarak sicak kanliyim, davranislarimi yakinligimi yanlismi algiliyor. Cilvelisin der arkadaslar, biraz kadinsi olmayi huy edinmisim evet, ama bu bir davetiye degil ki. En son birkac gun once yine ciddi anlamda cok kizdim bulusmamizi yarida kesip kalkip gittim hatta.
Simdi ise mesafeli, cool, ilgisiz olmaya basladi. Sinirlendim bu sabah ve ‘keyfin bilir’ diye trip attim mesajla, oda ‘nasil istersen’ tarzindan bisey soyledi. Yine bir hayalkirikligi yani. Iki gun once pervane olan adam nasil iki gun sonra boyle soguk olur.
Biktim sanirim. Erkeklerin niyetini anlamaya calismaktan, guvencimin defalarca kez kirilmasindan, buna ragmen yine guvenmekten. Biktim.
Tavrimimi degistirecegim ben, bu yastan sonra nasil, hic erkek sokamayacakmiyim hayatima. Bosanmis kadinin kaderimidir bu, inanin artik sinirden patlayacak gibi oluyorum.