Dengeyi benmi tutturamiyorum, zamane erkeklerimi delirmis vaziyette

ama beni o arzu ve isteklerinden ayri bir yere koymasi gerek

İlişkinizde cinsel bir mesafe koymanızı takdir ediyor ve saygıyla karşılıyorum ama yukardaki düşünce de çok sağlıklı değil. Sizi iki arkadaştan ayıracak şey arzu ve istekler değil mi? Böyle böyle vazjinismuslar erkeklerdeki cinsel isteksizlikler ortaya çıkıyor. Aşkla arzuyu o kadar ayrı yerlere koyamaya çalışıyoruz ki...

Ben şahsen size hak veriyorum yeni yeni tanıdığınız bir adamla ille de cinsellik yaşanacak diye bir şey yok aslında gerçekten size değer veren biri cinselliği ikinci plana atar ilk önce sizi tanımaya çalışır güveninizi kazanmaya uğraşır ama hasbamın ya libidosu çok yüksek yada amacı sizi direk yatağa atmak bana göre amacı gönül ilişkisi değil.

Bence erkek, toplumda yanındaki kadını şap şup öpmemeli, öyle abartı sarılmamalı mıncıklar gibi. Benim eşim başkaları hakkımda kötü şeyler düşünür diye yanağımdan bile öpmüyor. Her şeyin yeri var, evimiz var dışarıda yapma diyor o beni uyarıyor. Bunu düşünemiyorsa fazla uzatma bence.

Tutkulu bir olabilir bunda sorun yok ama siz belirtmenize ragmen davranislarina özen göstermiyorsa orada bir sorun vardir. Dayanamiyorum falan diyosada orasi hikaye. Size saygi duysa o davranislar icine girmez
Aynen. Bu son soylediginiz benim icin onemli, durusunu gosterir bir kadinin karsisinda.

Ama ikinizde ergen değilsiniz ki cafelerde buluşup sinemaya gitmek nereye kadar. Belkide adam sizden ciddi anlamda elektrik alıyor. Ufak yakınlaşmaları gerçekten masumdur belki. Bence silip atmadan önce biraz daha tanıyın. Kimbilir belkide gerçekten çok ciddidir.
Silip attigim yok zaten, gayet yavaslattim gorusmelerimizi, bulusmuyorumda birkac gundur (ulkemizde olanlarin getirdigi can sikintisi ve stresi sebebiyle zaten o moddada degildim).
Telefondada gorusemedik. Yazismalar oldu, israrla yorulmadan bana yeterince 'nefes' aldirarak yaziyor. Bu olgun yaklasimi hosuma gidiyor. Ama sonucta bu yasta bir adamada abarti trip atamam, mesafeli duramam, cekmez, cekmek zorundada degil zaten. Gereksiz yormamali insanlar birbirlerini iliskilerde. Ciddiyeti konusunda aslinda tereddutlerim yok. Bakalim neler olacak.

İlişkinizde cinsel bir mesafe koymanızı takdir ediyor ve saygıyla karşılıyorum ama yukardaki düşünce de çok sağlıklı değil. Sizi iki arkadaştan ayıracak şey arzu ve istekler değil mi? Böyle böyle vazjinismuslar erkeklerdeki cinsel isteksizlikler ortaya çıkıyor. Aşkla arzuyu o kadar ayrı yerlere koyamaya çalışıyoruz ki...
Anliyorum sizin bakis acinizi, belki dogru dillendirmedim demek istedigim seyi. Elbette beni arzulamasini istiyorum, elbette bende onu arzuluyorum, bunu soylemekten cekinmiyorumda ayrica. Ama elini veren kolunu kaptirir misali..pisman olacagim seyler yapmak istemiyorum.

Ben şahsen size hak veriyorum yeni yeni tanıdığınız bir adamla ille de cinsellik yaşanacak diye bir şey yok aslında gerçekten size değer veren biri cinselliği ikinci plana atar ilk önce sizi tanımaya çalışır güveninizi kazanmaya uğraşır ama hasbamın ya libidosu çok yüksek yada amacı sizi direk yatağa atmak bana göre amacı gönül ilişkisi değil.
Sonucta bir zamanlar evliymis, biseyleri arzuladigini anlayabiliyorum. Ama aynen dediginiz gibi, henuz cok yeni sayilir, oncelik karakterleri tanimakta, anlamakta, guzel zaman gecirebilmekte. Ama yok, yataga atmak isteyenlerlede inan cok karsilasiyorum, bunun olayi o degil. Daha dogrusu, tek amaci o degil.

Bence erkek, toplumda yanındaki kadını şap şup öpmemeli, öyle abartı sarılmamalı mıncıklar gibi. Benim eşim başkaları hakkımda kötü şeyler düşünür diye yanağımdan bile öpmüyor. Her şeyin yeri var, evimiz var dışarıda yapma diyor o beni uyarıyor. Bunu düşünemiyorsa fazla uzatma bence.
Aynen bu yuzden cok kizdim bende. Cok gereksiz ortam icinde yakinlasmalara hic ama hic gerek yok. Sanirim 'almanya' o konuda biraz fazla islemis (almanyada yasiyoruz).

Aynen. Bu son soylediginiz benim icin onemli, durusunu gosterir bir kadinin karsisinda.

Silip attigim yok zaten, gayet yavaslattim gorusmelerimizi, bulusmuyorumda birkac gundur (ulkemizde olanlarin getirdigi can sikintisi ve stresi sebebiyle zaten o moddada degildim).
Telefondada gorusemedik. Yazismalar oldu, israrla yorulmadan bana yeterince 'nefes' aldirarak yaziyor. Bu olgun yaklasimi hosuma gidiyor. Ama sonucta bu yasta bir adamada abarti trip atamam, mesafeli duramam, cekmez, cekmek zorundada degil zaten. Gereksiz yormamali insanlar birbirlerini iliskilerde. Ciddiyeti konusunda aslinda tereddutlerim yok. Bakalim neler olacak.

dedigim gibi tutkulu olmasi senden etkileniyor olusu sorun degil ama karsisindaki bayan daha yavas illerlemek istiyorsa orada kendini frenlemeli zaten belirtmissin rahatsiz oldugunu

Siz açıkça istemediğinizi ve rahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz. Buna saygı duymalı ve buna uygun davranmalıydı. Eğer ilişki tarzı bu şekilde değilse de açıkça söyleyip bitirmeliydi. Ki sonunda "nasıl istersen" demiş aslında.

Herkesin bir ilişkiden beklentisi aynı değil. Hele ki evlenip boşanmış bir adam fiziksel temas da içeren bir ilişki isteyebilir. Sizin istememeniz kadar doğal bu. Adamı deli yapmaz, sadece birbirinize uyumsuz yapar.

Ne kadar cilveli, kadınsı olursanız olursanız olun, açıkça istemediğinizi kaç defa belirttiğiniz halde hala ısrarcı davranıyor ve sonrasında zırtarıp tamamen ilgisizleşiyorsa, ben bunun altında samimi duygular aramam. Ve her erkekte böyle değil, her erkek böyle davranmıyorsa onların da içinden gelmiyor değil ama mesafeye saygı denen bir şey var ve bazıları bunu gayette iyi koruyor.

Merhaba hanimlar,

Ikinci uyelik almistim bir konu icin, bir baska derdimi daha sizinle paylasmak istiyorum.

Bir suredir gorustugum bir adam var. Benden bir yas buyuk (34), isi gucu hali vakti benimkine uygun. Benim gibi oda bosanmis.

Normal olarak ilgimi ceken erkeklerden daha farkli, tatli, sevecen, iyi huylu, guler yuzlu, ilgili bir karakteri var. Bunlara alismam biraz zaman aldi, genel olarak daha ciddi daha maskulen tipleri miknatis gibi cekmisimdir cunku (yada onlardan hoslandigim icin onlarla ilgilenmisimdir, neyse). Ilk donem daha mesafeliydim yani. Daha sonra bende onun gibi daha sicak yakinlik gostermeye basladim.

Buraya kadar hersey tamam. Ama; gel gelelim asil konuya. Nekadar net ve acik belirtmis olsamda, fiziksel olarak fazla yaklasiyor. Nekadar uzaklastirsamda, istemedigimi belirtsemde, uzak tutsamda, olmuyor. Nerde gorusuyorsunuz bulusuyorsunuz derseniz, kafeler restoranlarda. Oralarda sorun yok (ara ara yine fazla yakinlassada; gecen magazanin birinde kasada geldi sap diye boynumdan optu, OHA oldum orada bisey demedim bozmayayim diye ama ciktiktan sonra fena hasladim, elin erkeklerinin yaninda nasil sacma bir hareket o!), ama vedalasirken yada nebilim yolda biryere giderken sigara almak icin vs durdugumuzda, adam yine basliyor. Ikaz ettim defalarca. Anliyor gibi gorunuyor, birdahaki bulusmamizda yine ayni hikaye. Karakter olarak sicak kanliyim, davranislarimi yakinligimi yanlismi algiliyor. Cilvelisin der arkadaslar, biraz kadinsi olmayi huy edinmisim evet, ama bu bir davetiye degil ki. En son birkac gun once yine ciddi anlamda cok kizdim bulusmamizi yarida kesip kalkip gittim hatta.

Simdi ise mesafeli, cool, ilgisiz olmaya basladi. Sinirlendim bu sabah ve ‘keyfin bilir’ diye trip attim mesajla, oda ‘nasil istersen’ tarzindan bisey soyledi. Yine bir hayalkirikligi yani. Iki gun once pervane olan adam nasil iki gun sonra boyle soguk olur.

Biktim sanirim. Erkeklerin niyetini anlamaya calismaktan, guvencimin defalarca kez kirilmasindan, buna ragmen yine guvenmekten. Biktim.

Tavrimimi degistirecegim ben, bu yastan sonra nasil, hic erkek sokamayacakmiyim hayatima. Bosanmis kadinin kaderimidir bu, inanin artik sinirden patlayacak gibi oluyorum.
cevap cok basit.malesef toplumda boyle bir algi var yanlis olsada.bu adamda senden faydalanmak istemis sonra istedigi olmauincada geri cekilmis basit bir insan.ustune dusunmene degmez.ha herkes boylemi .degil.elbette karsina adam gibi kendini bilen birileri de cikar.insallah cikar yani.

Nekadar guzel bir iltifat oldu bu, tesekkur ederim:)
Bir sekilde bir orta yol bulmaya calismak zorundayiz, ki eminim buluruzda, benim sanirim birazda korkum bu orta yolun nereye kadar surebilecegi. Nereye kadar 'bekleyeceksin' diyebilirimki.
Belkide ona haksizlik ediyorumdur, sonucta tutkusuz bir iliskide istemiyorum, ozaman bazi sinirlar icerisinde birseylerin olmasinada izin vermem gerekiyor, ama iste sanirim yakinlasma sinirlarimi korumakta kendimde zorlanacagim. 'Sonradan pisman olmaktansa hic baslamam o ise' diyen garantici karakterim bastiriyor, risk almayayim diyor yakinlasmasini onlemeye calisiyorum.
Belkide sorun ne onun yakinlasmak istemesi, ne benim kendi sinirlarimi korumaktan korkmam, belkide asil sorun yeniden gonul iliskisine baslamaktan korkuyorum, kalbimin yeniden kirilmasindan, hayal kirikliklarindan vs..
Belkide ucude. Nekadar karisik bir hale getiriyorum hayati kendim icin..uff.
Ben anladım sizin ne demek istediğinizi ve ne istediğinizi. Adı üzerinde yakınlaşma ve siz ergen değilsiniz, açık konuşacağım kusura bakılmasın lütfen ama o yakınlaşma herkesin bildiği "cinsel ilişki"ye dönüşecek muhtemelen. Daha şimdiden yakınlaşmaya izin verirseniz ilişkiye de şimdiden belirli anlamlar yüklenmiş olacak. Bizim Türklerde öyle yabancılarda olduğu gibi "Okay we had sex but let's move on" durumu olmuyor. Ben bu insanla özel birşey paylaştım durumu oluyor. (Çoğu kadının düşüncesi bu yönde) Belki de insanları birbirine daha çok bağlayacak yaşanan o yakınlaşma. Şu da bir gerçek ki adamı nereye kadar durdurabilirsiniz, o zaman adam diyecek ki sevgiliysek sevgili gibi olalım, arkadaşsak arkadaş gibi.

Siz açıkça istemediğinizi ve rahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz. Buna saygı duymalı ve buna uygun davranmalıydı. Eğer ilişki tarzı bu şekilde değilse de açıkça söyleyip bitirmeliydi. Ki sonunda "nasıl istersen" demiş aslında.

Herkesin bir ilişkiden beklentisi aynı değil. Hele ki evlenip boşanmış bir adam fiziksel temas da içeren bir ilişki isteyebilir. Sizin istememeniz kadar doğal bu. Adamı deli yapmaz, sadece birbirinize uyumsuz yapar.
Bu son cumleniz cok hosuma gitti, haklisiniz:))

cevap cok basit.malesef toplumda boyle bir algi var yanlis olsada.bu adamda senden faydalanmak istemis sonra istedigi olmauincada geri cekilmis basit bir insan.ustune dusunmene degmez.ha herkes boylemi .degil.elbette karsina adam gibi kendini bilen birileri de cikar.insallah cikar yani.
Amin, tesekkur ederim!

Ben anladım sizin ne demek istediğinizi ve ne istediğinizi. Adı üzerinde yakınlaşma ve siz ergen değilsiniz, açık konuşacağım kusura bakılmasın lütfen ama o yakınlaşma herkesin bildiği "cinsel ilişki"ye dönüşecek muhtemelen. Daha şimdiden yakınlaşmaya izin verirseniz ilişkiye de şimdiden belirli anlamlar yüklenmiş olacak. Bizim Türklerde öyle yabancılarda olduğu gibi "Okay we had sex but let's move on" durumu olmuyor. Ben bu insanla özel birşey paylaştım durumu oluyor. (Çoğu kadının düşüncesi bu yönde) Belki de insanları birbirine daha çok bağlayacak yaşanan o yakınlaşma. Şu da bir gerçek ki adamı nereye kadar durdurabilirsiniz, o zaman adam diyecek ki sevgiliysek sevgili gibi olalım, arkadaşsak arkadaş gibi.
Aklim sira onu cezalandirarak gorusmuyorum kac gundur, hicte hos olmuyor. Bu sekilde muhabbet 'nerdesin nasilsin napiyosun neler yapacaksin aksam' dan ileriye gitmiyor. Herseyin dogru zamani vardir, belki zamanla 'asla' dedigim seyleride yapar olacagim, bilemiyorum. Iliskinin bizi goturdugu yerede bagli. Buyuk konustugum seylerin bircogu basina gelmis biri olarak 'istemiyorumda istemiyorum!' diye diretmek yerine biraz dilimi isirmaliyim sanirim.

Hepinize cok tesekkurler mesajlariniz icin. Zamana birakip gorecegim. 'Ilgili' hala, mesajlar telefonlar vs. Konusmalari degismedi, ben nekadar tavirli olsamda o hala israrla canimli cicimli. Bakalim neler olacak.

Back
X