Deniz Baysal estetik yaptırdı

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
"Kaçak Gelinler" dizisi ile yıldızı parlayan Deniz Baysal da estetik yaptıran ünlüler kervanına katıldı.
'Kaçak Gelinler' dizisiyle ününe ün katan ve son dönemde yıldızı parlayan oyuncular arasında gösterilen Deniz Baysal estetik yaptırdı.

Ünlü oyuncu Fulya'daki özel bir klinikte ameliyat oldu.

Nefes alıp verme zorluğu yaşayan ve bu yüzden burnundaki eti aldıran Baysal, burnunu da düzelttirdi.

denizic_1309964014577a006b34dbd.jpg

Ünlü oyuncu burnunun ucunu da törpületti.

ddddeniz_915714114577a007d93ab5.jpg

Baysal daha önce de burun ameliyatı yaptırmıştı. Sevilen oyuncu bir röportajında şunları söylemişti: Bir dönem basket oynuyordum. Burnuma top çarptı ve yukarıdan iki kemik çıkmıştı. Rahatsız oluyordum gittim ve düzelttirdim. (Habertürk)

Para bol zamanda bol..
Bütün ömrünüz germe kesme biçme kaldırma ile geçiyor..

Zaten burun estetiği yaptıran ünlülerin meşhur lafıdır "burnumda sorun vardı nefes alamıyordum onun için yaptırdım". Halbuki burnumu beğenmiyordum yaptırdım dese daha gerçekçi olur.

Zaten burun estetiği yaptıran ünlülerin meşhur lafıdır "burnumda sorun vardı nefes alamıyordum onun için yaptırdım". Halbuki burnumu beğenmiyordum yaptırdım dese daha gerçekçi olur.
benimde burnumda bir sorun vardı...dr onu yaparken estetikde yapalım dedi...sağlık içinmi güzellik için mi dedim...yok güzellik için dedi...sen bakasan benim burnuma HOKKA GİBİ neresine yapacaksın dedim şok oldu :)))

benimde burnumda bir sorun vardı...dr onu yaparken estetikde yapalım dedi...sağlık içinmi güzellik için mi dedim...yok güzellik için dedi...sen bakasan benim burnuma HOKKA GİBİ neresine yapacaksın dedim şok oldu :)))
Tabi adam alışık değil böyle cevaplara ne yapsın garibim:KK45:

Tabi adam alışık değil böyle cevaplara ne yapsın garibim:KK45:
işin komiği ne biliyormusun..adam normalda kulak burun dr idi..benim söylediğim bundan 10 sene önce..adam yeni yeni başlıyordu estetik işine..bende ilk kurbanlardan olacaktım...geçen sene tv gördüm adam almış yürümüş ünlü burun estetikcisi olmuş hahahahahahahah ama kaç kişiyi kesti biçti haddi hesapı yok ( benim ailenden 3 - 5 kişiyi kekleyip yaptı estetik )

işin komiği ne biliyormusun..adam normalda kulak burun dr idi..benim söylediğim bundan 10 sene önce..adam yeni yeni başlıyordu estetik işine..bende ilk kurbanlardan olacaktım...geçen sene tv gördüm adam almış yürümüş ünlü burun estetikcisi olmuş hahahahahahahah ama kaç kişiyi kesti biçti haddi hesapı yok ( benim ailenden 3 - 5 kişiyi kekleyip yaptı estetik )
Valla iyi ki de hayır demişsin ozamanlarda şimdiki gibi değildi,yapılan burunların çoğu barbie bebek burnuyla aynıydı,adam işi anca kavramıştır zaten:KK45:

Ayni doktora bende ameliyat oldum malesef hatta iki kere burun ameliyatı oldum sonuc içler acısı burnum kemiğinden tut ucuna ucundan tut deliğine yamuk

Ayni doktora bende ameliyat oldum malesef hatta iki kere burun ameliyatı oldum sonuc içler acısı burnum kemiğinden tut ucuna ucundan tut deliğine yamuk

Fotoğrafın var mı merak ettim

Hangi doktor acaba ben bu oyuncunun resmini bi doktorda gördüm ama sanırım başkası yapmış anlayamadım

Back
X