bende bebeğimin şekerlerini kendim yapmak istiyorum ve sepetinide.. internetten nerden aldın acaba? çok güzel olmuş sepetin ve şekerlerin..
Tesekkur ederim oncelikle..
istanbul da oturuyorsanız Eminonunden alabilirsiniz. google dan nikah sekeri sarf malzemeleri diye aratirsaniz toptancilari bulabilirsiniz. ben bi kac yerden aldim.. Hesaplarina havale yaparak ve 12 tl kargo ucreti odeyerek tum malzemelerimi getirttim. Ama kendiniz yaparken sıkılabiliyorsunuz 2 ya da 3 kisi olunca 50 tanesini 2 saatte hallediyorsuınuz..
Birde ne kadar cabuk hallederseniz kafaniz o kadar rahat oluyor..
bebek odanızı nerden aldınız acaba???
Çok güzel bir oda olmuş. Her yerinde emek olması da ayrı güzel
O balonlu bebek şekeri nasıl yaptın bayıldım valla çok beğendim. Ben de yapmak istiyorum
Ankaradayim ben. Internet linkini verirsen bakayim. Cunku o minik balonlari hicbiryerde gormedim bencanım istanbulda yasiyorsan eminonunde ki bebek sekercilerden bulabilirsin ben internnetten getirttim toptan. Tulunu, nazar boncugunu, arkasindaki tuyu vs sonra da hepsini toparladik annemlerle..
Ankaradayim ben. Internet linkini verirsen bakayim. Cunku o minik balonlari hicbiryerde gormedim ben
canım tam linki bulamadim ama bu siteyi bi incele... www.nikahmalzemeleri.com
Istedigin seyleri uygun fiyata bulabilirsin ama ilkin bi liste yap hangi urunden ne kadar lazim diye.. Ben iki defa kargo parasi odedim maalesef.. Balonlu bebek sekerlerinden 50 tane getirtmistim 5 tanesi kirik geldi silikon tabancayla felan yapistirdim hic belli bile olmadi..
Yarin benim dogumum var Allah im nasip ederse.
Buraya giren tum arkadaslardan dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?