Deniz Seki halk kahramanı mı?...

Zana_zana

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
877
308
648
35
Savcı, sanıkların tutukluluk hali devam etmesini istemesine rağmen, mahkeme 3 kişinin tutuksuz yargılanmasına karar verdi ve Deniz Seki, aradan geçen 218 gün sonra dün gece tahliye oldu..

Buraya kadar her şey normal söylenecek hiç bir şey yok...

Ancak, esas kepazelik tahliyeden sonra başlıyor!..

Yaaaa... Bu nasıl bir iştir?...

Tutukevi kapısının önünde, birbirinin üzerine çıkmış sanki ’BREMEN MIZIKACILARI’ gibi bir yığın gazeteci ve onlarca kamera!..

Ne oluyor?...

Deniz Seki, Türkiye adına uluslararası bir başarı mı kazandı?..

Yoksa, Türkiye’nin çıkarları için hayatı pahasına önemli bir savaş mı verdi?..

Ayrıca Deniz Seki gerçek bir "kader kurbanı" da değil...

Evet... Ne yaptı da bu kadar ilgi ve alaka görebiliyor?...

Deniz Seki, yüz kızartıcı işlenen bir suçun bir numaralı zanlılarından biri konumunda değil mi?..

Sadece tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi...

YANİ BERAAT ETMEDİ Efendiler!... Unutmayın DAHA AKLANMADI!..

Bu memlekette bir sürü haksızlığa kurban gitmiş binlerce insan inim inim inlerken kimsenin kılı kıpırdamaz, vicdanı sızlamaz!...

Ama Deniz Seki veya benzerleri her türlü rezilliğin, kepazeliğin içinde adları geçmesine rağmen çooook önemli köşe yazarları böyle bir işi biraz olsun hafifletmek için birbirleriyle yarışıyorlar!...

Biri, yazısını "gözlerinden öperim" diye bitiriyor!...

Bir diğeri, "ben Deniz’i çok özledim" diyor!...

Deniz’i çok özlediysen hafta sonu ANTALYA’YA git Deniz’e gir!... Daha havalar müsait...

Ne yapalım yani?...

Muhterem köşe yazarlarının!... Köşelerinde dürüst ve şerefli insanlardan bahsetmeleri için, bu insanların "UYUŞTURUCU" dan veya "FUHUŞ" dan tutuklanmaları mı lazım?...

AYIPTIR... AYIP!..

Bu memlekette her şey unutulur gider diye düşünenler...

Bu ve buna benzer "YÜZ KIZARTICI" olaylar kolay kolay unutulacak işler değildir!..

Bunun böyle olduğunu yaşayanlar görür..

Dolayısıyla "basın" biraz FRENE BASIN!..

Sacit Aslan

bence icerden cikmasi iyi olmadi.. bu sucu normal bi vatandas isleseydi kiiiii benim bi tanidigim var 3 senedir icerde... Bu ünlü oldugu icin cikardilar keske icerde kalaydida digerlerine örnek olaydi kimse yapmazdi..

ay bide serbest birakilmis,omur boyu hapisi hakketmisti,kisi acliktan bi ekmek caldi diye,senelerce hapis yiyo,bu hanim,insanlari bile bile,gozgore gore zehirledi bikac ay yatip cikiyo,yazik valla,,yazik:olmaz:

ben sevmiyorum böyle karanlık işlere bulaştığı içinde eski önemi yitirmeyecek herkes baş tacı yapacak aynı tuba özayda olduğu gibi parasına para katacak oda yakında bir roman çıkarır

halk kahramanımız çıktı ya, ülkede 1ay tüm tv, radyo vede gazetelerde 24 saat kesintisiz seyrederiz..

Offf şimdi kitap çıkartır anılarını yazar , sonradan da bir albüm içinde " aldırma gönül" şarkısı , kadın programları falan , gak deriz artık:sinifsinif:

Kimsenin günahını almayalım arkadaşlar. Olay anında orada mıydık ? Hayır. Gözümüzle gördük, kulağımızla duyduk mu? O da hayır. Belki de gerçekten masumdur, mahkeme suçlu bulsa bile masum olamaz mı? İçerde yatanların yarısı kader mahkumu ( masum olduğu halde ispatlayamadığı, birileri tarafından suçlu gösterildiği için yatanlar) değil mi?

Bence "vurun kahpeye" demeden önce biraz çekinceli davranmak lazım. Toplumda bir günah keçisi bulup onu karalayarak hem fikir olan düzgün insanlar olmak inanın çok kolay. Ama kimseye hiçbirşeyi çok görmemek lazım. Acaba nasıl bir ruh halindeydi, başına neler geldi de yaptı demek lazım. Allah bile kul hakkı dışındakileri affediyorsa biz kullar neden birbirine karşı , günahkarlığından bile emin olmadan bu kadar katıyız ? :olmaz:

Offf şimdi kitap çıkartır anılarını yazar , sonradan da bir albüm içinde " aldırma gönül" şarkısı , kadın programları falan , gak deriz artık:sinifsinif:

Kitap yazacağı garanti, tuğba özay çıktığı ay bastırmıştı kitabını:hulya:

ay bi de anlamadığım konu ntv, cnn vs gibi güya ciddi haber kanalları yayınlarını kesip flahs haber diye verdiler:uhm:

deniz sekiyi severim,sanatını severim
ağır bedelini bile bile bu sevgiye başlamasını ve kariyerini bile sevgi uğruna tehlikeye atmasındaki cesaretini severim...
ama bu yaptığının kendine zararı vardı,o maddeyi kullanması kendine yaptığı en büyük kötülüktü.
oda bunun farkında ve cezaevine girerek bedelini ödedi.
çıkışta tabiki özgürlüğünün tadını çıkarmak istercesine çocuklar gibi mutluydu
ne yapsaydı yani ağlayarak mı çıksaydı,boynu bükük mü çıksaydı...özgürlüğüne kavuşmuş bir insan düşünün,buna sevinmek kadar doğal birşey olamaz...
basın tarafından karşılanması unutulmamasının verdiği sevinç gösterisiydi...
ben bir insan olarak deniz sekiyi çok seviyorum...bundan sonra umarım hata yapmaz...

Son düzenleyen: Moderatör:
kitap çıkarmayacak arkadaşlar.
ama çok güzel bir albümü olucak ve o albümde neler yaşadığını neler çektiğini ben şarkılarının sözlerinden tınısından bile anlarım.

Sadece sesini beğeniyorum bunun dışında tasvip etmediğim bir yaşam tarzı ve kişiliği var..

ya bu ülkede neler oluyor benim aklım mantığım almıyor.aklıma gelenleri söyleyeceğim;
1-gülben ergen halt yedi,halk kahramanı oldu
2-hrant dink öldü,ermenilerin Türklere yaptıkları soykırım unutuldu,hepimiz ermeni olduk
3-deniz seki kokain kullandı halk kahramanı oldu
4-ergenekoncular devlete baş kaldırdı vatan hainliği yaptı halk kahramanı oldular
5-bihter,behlül,leyla,necla(aklıma gelen karakterler bunlar) dizilerde yaptıkları iğrenç ilişkileri mantıklıymış gibi onları acındırarak lanse eden senaristler bu bu karakterler halk kahramanı oldu
yani sadece aklıma gelen şeyler bunlar.neler oluyor bu millet,biz nereye gidiyoruz böyle.

geçenlerde büyük osmanlı imparatorluğunun son şehzadesi vefat etti
ama hiçbirimiz demedik ki,Hepimiz osmanlıyız.
yazık yazık bu millete. televizyon ve internetin bizim yerimize düşünmelerinden ne zaman kurtulacak bu millet?
ne zamn bu millet kitap okuyarak doğruyu bulacak?
ve ne zaman şu beyinlerimizi çalıştıracağız.

ünlüler kolay kolay hapse girmez, poltikayla zamanında alakası olanları saymayarak bunu söylüyorum.
bu kadın içeriye girdiyse bu işi yaptığı ispatlandığı için girmiştir. bunlar sade vatandaş değil, arkaları sağlam insanlar. polis öle kafasına göre lak diye içeri atamaz.
benim gözümde bu kadın bitmiştir. uyuşturucu tacirliğine sıcak bakmamı beklemeyin.
bu bütün toplumu ve toplumun geleceğini zehirleyen bir meret. hayır efendim, affedilemez.

iyi ya ödüllendirilmis taclandirilmis
tugba özaymiydi neydi tavan yapmisdi isleri acilmisdi ne merakliyiz skandallilari göge cikarmaya

aynı sebeple ceza evine konulanlar yıllarca ceza yerken, deniz seki kullanmış yetmemiş satıcılık yapmış birde salındı ya bu adalet anlayışının , ona bu derece değer verip sanki türkiyeyi dünyada temsil etmişçesine karşılayan basının, onun haberlerini tırım tırım okuyup pirim veren halkımın ........................................!!!!! noktaları doldurun..

Suçu ispatlanmasa giremezdi içeri bu kadın.
Hem savcılığa ifade vermeye giderkende suçsuz olduğunu savunmamıştı zaten.
Daha sonrada tutuklandı zaten.
Şu an çıkmış olsada tutuksuz yargılanacak,soruşturma bitmediğine berat etmediğine göre hala suçlu bu kadın aklanmadı yani.
Hatırlarmısınız bilmem Sanem Çelik,Aliye dizisinin yönetmeniyle beraber yakalandığında çok tepki almıştı.
O olaydan sonrada ne ekranlarda göründü ne de oynadığı dizi tutuldu.
Türk halkı sanatçıların,oyuncuların... yaşam tarzınada dikkat ediyor olumsuz birşey gördüğünde yadırgıyor bu durumu.
O yüzden pek sanmıyorum artık Deniz Seki'ninde hiçbir şey olmamış gibi eskisi gibi devam edip ilgi göreceğini..

deniz sekiyi severim,sanatını severim
ağır bedelini bile bile bu sevgiye başlamasını ve kariyerini bile sevgi uğruna tehlikeye atmasındaki cesaretini severim...
ama bu yaptığının kendine zararı vardı,o maddeyi kullanması kendine yaptığı en büyük kötülüktü.
oda bunun farkında ve cezaevine girerek bedelini ödedi.
çıkışta tabiki özgürlüğünün tadını çıkarmak istercesine çocuklar gibi mutluydu
ne yapsaydı yani ağlayarak mı çıksaydı,boynu bükük mü çıksaydı...özgürlüğüne kavuşmuş bir insan düşünün,buna sevinmek kadar doğal birşey olamaz...
basın tarafından karşılanması unutulmamasının verdiği sevinç gösterisiydi...
ben bir insan olarak deniz sekiyi çok seviyorum...bundan sonra umarım hata yapmaz...

kardeşim senin o sevdiğin deniz seki evli adamı almış çoluk çocuğundan ayırmış ,uyuşturucu kullanmış ve satıcılık yapmış !! anlıyo musun !! satıcı! içici değil sadece satıcı...:delphin:

Back
X